Je tu žena, ktorá ide 11.12 na vklad?
Ahojte chcela by som sa podeliť o pocity rady stresy radosti bojím sa a zároveň sa teším
@buxus24 tak si pekne oddychuj uvoli sa a myslí len na to dobre ...a keď sa ti to prvý krát nepodarilo zístila si to aj na krvy alebo už predtým si vedela že niečo nie je v poriadku ?
@veronikawewus taj ja som mala tusenie .pri prvom ket som robila testy a tie mi uz povedali dopredu ze co...pri druhom som uz testy ani nerobila...len jeden rano pred krvou...
Priznaky som mala ako na ms...Boleli ma krize,prsia aj vajecniky a krv to len potvrdila ze to nevyslo
@buxus24 hm dosť čudné to by skôr mali byť príznaky tehotenstva nie 🙂 ale.nevadi verím že sa nám to podarí a to podbrušku mne povedali že to má bolesť tak teraz neviem či to je zle alebo dobre
@veronikawewus neviem niekto to ma ze citi ako mu ms ide a je tehu a niekto nic a je tehu... Kazda sme ina...co uz.
Podla mna sa nepozoruj... Ja to robim len preto ze uz to mam za sebou a preto sa aj viac bojim
@buxus24 veď jasné dnes má celí deň nič nebolelo ako som sem aj pysala a teraz zked som si ľahla tak trošku ma bolí podbrušku a chrbát kríže tie ma teda tiež bolia a možno to mám že som bola celí deň na nohách alebo kto vie no uvidíme ..a koľko máš rokov inak ja mám 23
@veronikawewus moze byt tiez som dnes vela chodila a podbrusko riadne citim a aj krize...
Snad to je dobry znak...
Mam o 10 viac nez ty
Už sa neviem dočkať na 23 🙂 budete si robiť aj doma testy?
@veronikawewus ja to asi nevydržím, začnem testovať isto 😂
Aj ja budem... Aby som sa pripravila
Tak baby testla som a bielo...😟 Mam pocit ze takto sa to uz potiahne az do ms
Mne uz sa aj vyrazka ako pred ms urobila..taka bolava 🤔
Ziara 😂😂 to o tomu bielemu testu 😁😁
Uz som zjedla nanuk na nervy a idem sa zanestnat do kuchyne....
Ja testovať nebudem uz len kvôli tomuto stresovaniu počkám si do 23 🙂 a tam je 100%

@veronikawewus tento stav poznam... No verim ale tak opatrne...
Inac od obeda na boli brusko...odkedy som bola v meste a doma som chodila lebo som co to robila...
No boli ma podbrusko