Kde nájdem darcu spermií?
Zdravím, keďže som tu našla starší článok kde slečna hľadala darcu spermií skúsim to aj ja. Hľadám darcu spermií ktorý by bol ochotný podarovať alebo predať svoje spermie bez pohlavného styku a kliniky. Nájdem takého? Ďakujem
@miminuska252 pokec😀
@ella_price tak to si nemyslim, a neviem preco to tu riesis, ked autorka sa pyta ci niekto nepozna mladeho zdraveho chalana, ktory ma taku povahu, ze nie su mu taketo veci proti srsti. tak riesenie je ze ty napises veci ktore sa daju robit zle? ludia robia kopu veci zle ak sa neporadia vo veci s ktorou sami nemaju skusenosti
@miminuska252 ahoj, ten príspevok už asi nie je aktuálny....
Skús na pokeci...
@maialeo je tam taka skupina ?
@martinslovak asi nie je 😀 Ale služby rôzneho sexuálneho typu tam sú...
@maialeo tam nechodim 🙂
@martinslovak no ty asi darcu nehľadáš... predpokladám... 😀
@maialeo nie 🙂 to by neslo
@martinslovak možno išlo, ale nič z toho...
@maialeo tak ponuky nedavam ako na beziacom pase , ale pomozem ak by bol zaujem
ja napriklad 🙂
@barborka12456 ahoj napis na peter.jamrich na azete nie email, ale spravu , mozem darovat aj viac krat jednej zene ak by sa nepodarilo , ale pomozem len jednemu max 2om parom, aby nepobehovali prizuni surodenci, idealne ked mas ovulacne dni, myslim ze ti postaci zavadzacia striekacka ,mozes spermie dat aj na rozbor, mne to nevadi pokial nezneuzijes DNA alebo daco ak sa da..teda ze to bude len v ramci pomoci
@kyruska83 ahoj ozvi sa ak by si ešte mala záujem
@miminuska252 ahoj, ako si dopadla, podarilo sa ti nájsť toho darcu?
@bielasovicka toto su aleze vsetko vymyslene diskusie nedajboze sa ozves s otazkou na pripadne stretnutie tak ta bloknu asi tak.
@martinslovak asi tak 😁
@miminuska252 kludne napis dohodneme 👊
@miminuska252 ak treba este ozvi sa
@bielasovicka ahoj ak mas zaujem ozvi sa

@denkatn Lenže vieš, niektoré si to predstavujú jak Hurvínek válku. Semeno si vstreknú do seba a koniec. Čo tam po nejakých vyšetreniach? A určite by si nechcela len tak pochybného darcu z modrého koňa.