Kedy je bezpečné mať sex po odbere vajíčok?
Čaute baby. Kedy po OPU ste mali prvý sex? Ja už som mesiac bez sexu,nerobili sme to ani pri stimulacii a už mám týždeň po odbere vajíčok,menzes ešte neprišiel a poviem vám úprimne že už som hotová 😂 Na vklad pôjdem až keď odmenštruujem...Pekný večer prajem
Noo ja sice nemam skusenost, ale aky by bol dovod nemat sex?
Odporúča sa až po menštruácii, ktorá príde po OPU.
@vanilkovazmrzka počas stimulácie možnosť ze popraskaju folikuly, po OPU možnosť infekcie
normalne sme mali sex v case, kedy sex bol povoleny... to mesiac si bez sexu a nevies co zo sebou?
my sme nemali zákaz sexu poČas stimulácie a po OPU nám odporučili nejak cca 5 dní.Inak sme fungovali normálne
My sme tiež nemali vyše mesiaca sex, boli sme opatrní. Ako sme začali stimulovať tak sme nemali, potom OPU a potom prišla menstruacia (tak ako mala prísť) a medzitým ubehol tak ten čas že bol to mesiac a pár dni bez sexu 😁 teraz ideme na KET tak rátam, že aj to bude bez sexu dlhšie
@abigail45 áno ved aj my pre istotu nemáme vôbec od kedy som začala stimulovať a teraz po OPU tiež som si povedala že radšej nebudem špekulovať ,ak mám ešte opuchnuté vajecniky alebo co...ale tak cítim sa výborne po OPU a niekedy keď sa k mužovi pritulim tak ma to trosku ťahá,už mi to chyba 🙂
@zuzka3110 ďakujem za normálnu odpoveď ☺️
@krasneleto prečo by som nevedela čo zo sebou? Viem veľmi dobre co zo sebou...niesom nymfomanka čo nevydrží ale to ze mi to chyba je úplne normálne,som mlada,zdravá žena...preto sa radšej pýtam lebo nám nepovedali kedy je povolené a kedy nie ...nechápem čo hneď taka prudká odpoveď

Ja som po odbere nemala myšlienky na sex 🙈