icon

Kedy robiť test po KET?

snazilkaxy
4. nov 2023

Ahojte, chcem sa opýtať, aký druh testu ste si robili po KET? Čítala som diskusie a niektoré ženy mali pozitívny už napr. aj na 3, 5 či 8 deň po KET...nikde som sa nedočítala či je jedno, po akom teste siahnem...ja som len druhý deň po KET, žiadne príznaky nebadám na sebe, ale ani sa nesledujem, takže možno aj su, len o nich neviem..

Strana
z2
clori
4. nov 2023

ja som po KET mala prvý pozitívny test 6 DPT popoludní na dr. max v plastovom obale. ešte v to ráno som na prúžkových livsane a baby top teste nemala nič. za mňa krajšie ukazovali testy v plastovom obale než prúžky. či porovnám dr. max alebo livsane.

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@clori aha, to si musím vygoogliť, že aké myslíš. Ďakujem moc za radu. A cítila si nejaké príznaky do tych 6 dni?

gejb
4. nov 2023

@snazilkaxy pozitivny som mala na 8.den, príznaky prišli až v 7tt.

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@gejb ďakujem ❤️ keď som čítala tie diskusie, tak skoro každá druhá žena písala že mala príznaky hneď po KET alebo pár dní po ket

clori
4. nov 2023

@snazilkaxy vôbec som nič necítila. a testy teda tieto https://www.drmax.sk/dr-max-pregnancy-test-comf... a https://www.gigalekaren.sk/produkt/livsane-teho... (sú v Benu lekárni, ale na ich e-shope ukazuje starý obal). a ešte k príznakom, trošinku som cítila nevoľnosť od 8DPT, ale hcg som mala nízke a potom z toho bolo biochemko, čiže veľa asi robila psychika.

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@clori super, ďakujem moc za linky ❤️

katka_kh
4. nov 2023

Ja som mala 8 den po KET pozitivny test, robila som mamatest, priznaky som mala minimalne, tak cca od 7-8tt, ale ja som nemala takmer ziadne, ani zle mi nebolo.

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@katka_kh ❤️ super, ďakujem

martaatram
4. nov 2023

pozitivny slabo na 5 deň..nie z ranneho ale poobednajsieho 🤷‍♀️😀Príznaky absolutne žiadne ak neratam sem tam pichnutie alebo ako na ms slaba bolest ...az potom po potvrdeni okolo 7tt bolest prs aj to znesitelnu mesiac asi a potom az do teraz nic .. 🤷‍♀️🍀🙏🏻Paradox ze mam za sebou 10 neuspesných vkladov a za kazdym som ,,mala priznaky,,(hlava robi vela )a na 11 z ktoreho som tehu 🍀🤞🏻🙏🏻tak nič

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@martaatram fuha, 10 vkladov 🙏 to si si prešla veľa tých sklamaní. Gratulujem, že to nakoniec vyšlo ❤️ a ďakujem aj za info 😊

martaatram
4. nov 2023

@snazilkaxy ďakujem nooo bola to dlha cesta 🙏🏻🍀verím ,že dotiahneme do uspešneho konca aj keď tehotenstvo som si inak predstavovala 😂😂🙈ale tak verim ze dobojujeme ...❤️❤️❤️❤️ Tebe držim silno palce 🙂

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@martaatram ďakujem ❤️ a verím, že to dobojujes do úspešného konca. Čo sa deje, keď si si tehotenstvo predstavovala inak?

martaatram
4. nov 2023

@snazilkaxy najskor v 8tt masivne krvacanie ...myslela som ze je koniec... ale drobček je bojovnik 🙏🏻🍀❤️ potom mesiac doma ... august som si ako tak uzila 😂 a v septembri na beznej prehliadke momente do nemocnice krčok 1cm ... zašili ma v hodine 12 tej ... takze uz skoro 2 mesiac lezim doma s nohami hore ... a este si poležim 🥹🥹ale tak verim ze potiahneme aspon do 35 tt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻🍀

snazilkaxy
autor
4. nov 2023

@martaatram och, to znie strašne 🙏 konečne sa žena dočká a potom sa jej takéto veci dejú, akoby nestačilo to všetko okolo toho umelého 😶 každopádne držím palce, že už si si prešla všetkým a že už bude len dobre ❤️

martaatram
4. nov 2023

@snazilkaxy ďakujeme krásne 🙏🏻🍀❤️Tebe prajem nech más pozitivny test a nech je vsetko v poriadku 🥰🥰🫶🏻🍀

ameli221
4. nov 2023

@martaatram držím palce, nech to šťastne dopadne a dotiahnete to do úspešného konca.

martaatram
4. nov 2023

@ameli221 ďakujeme krasne 🥰🥰🫶🏻

bejbs123
6. nov 2023

@snazilkaxy ja som testovala s mamatestom a dr.max

snazilkaxy
autor
6. nov 2023

@bejbs123 wau, nádherné čiarky, až mi slzy vybehli ❤️🙏👍

martaatram
6. nov 2023

@snazilkaxy ja takto

bejbs123
6. nov 2023

@snazilkaxy dakujem, o chvilu koncime 6mesiac,tak verim,ze sa konecne dockame nasho vytuzeneho,drzim palce

snazilkaxy
autor
6. nov 2023

@bejbs123 teším sa s tebou, držím moc palce ❤️

snazilkaxy
autor
6. nov 2023

@martaatram 👍🙏 krásne. Teším sa

martaatram
6. nov 2023

@snazilkaxy verím ,že coskoro to bude aj tvoj pripad 🙏🏻🙏🏻🍀🤞🏻

snazilkaxy
autor
6. nov 2023

@martaatram verím aj ja 🙏 ďakujem

snazilkaxy
autor
9. nov 2023

@bejbs123 ahoj, prosím ťa ten mamatest to je pred očakávanou mrchou? Na Google nič dokopy nie je o tom teste, na dr.max je pekne že 5-6 dni pred mrchou.

bejbs123
9. nov 2023

@snazilkaxy Neviem preco ta zaujima ocakavana ms,ked si po vklade,ved tam to nezohrava rolu

snazilkaxy
autor
9. nov 2023

@bejbs123 aha, to som nevedela, že nemám na to pozerať. To bol môj prvý vklad a nijak som len čítala diskusie a väčšinou si robili dr.max čo je pred očakávanou mrchou. Ďakujem za informáciu 🙂

snazilkaxy
autor
9. nov 2023
snazilkaxy
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2