Kedy si robiť prvý test po KET?
Ahojte chcela by som vedieť kedy ste si robili prvý test po KET ? Som celkom zvedavá a tých 14 dni čakať až na krv sa mi zdá ako vecnosť 🫣🫣
Na 3. deň bol po limite slabý duch, 4. v limite.
5 deň už bolo vidno
5dpt uz som mala slabu ciarku
Keď to vyšlo vždy som mala už na 4-5den po vklade pozitívne testy. Niekedy aj 3 deň ale závisí od štádia embrya ktoré sa vkladá.
Ahojte dievčence som sedem dní po vklade 5 dňoveho embria ráno test ešte nič neukázal môže byť ešte skoro
@jarmila1981 mna na 5-6 den uz vzdy nieco bolo vidno ale su tu baby ktorym sa ciarka ukazala az neskor
@jarmila1981 áno moze byť skoro, závisí aj od toho v akom štádiu embyo vkladali
Ďakujem za odpoveď dievčatá no to neviem v akom štadiu viem len že bolo 5 dňoveho a trojhviezdickovej kvality sliznica osem mm tak uvidím no je to už tretí vklad tak sa bojím
Našla som v papieroch že expandovana blastocysta to bola tak neviem do koľkých dní sa uhniezdi
@jarmila1981 veď som ti v inom príspevku napísala že do 2 dni sa má uhniezdit
Áno
@jarmila1981 tak nechápem znovu tej istej otazke
No hľadala som v papieroch že aká je to tá blastocysta čo mi dávali a písala som potom zrejme aj tam
@jarmila1981 ahoj ja som rovnako dnes 7 deň po vklade a test nič ani náznak ducha 🫣😫 teraz neviem či je ešte nejaká šanca , tiež 5 dňová blastocysta
Joj moja dúfam že dobre dopadneme
@jarmila1981 kedy ideš na krv ? Ja až 13teho, a v nedeľu skúsim ešte test len si kúpim nejaký poriadny lebo som mala také obyčajne.
@rencaduda ja tiež 13 idem a test sa bojím spraviť

@rencaduda ja som nikdy nevydrzala a robila som uz 4DPT 🤣 pri prvom prakticky od zaciatku lebo som mala ovitrelle tak som sledovala ci vyprchava a potom ci tmavne. Druhy KET nevysiel, pri tretom som na 4DPT mala ducha ale to som musela skulit natacat a rozobrat test -ten bol z actionu, na 5DPT bol duch uz viditelny bez natacania ale kedze tie testy som robila prvykrata neverila som im, tak som sla kupit Intime testy-spravila som 2 a nic, na 6DPT uz ukazal duch aj tom, potom uz to tmavlo ❤️ vacsinou babam najskor ukazal 5-6 DPT, niekomu az na 7DPT