icon

Kedy ste si robili test a aké ste mali príznaky po ET?

evka8282
24. sep 2019

Ahojte dievčatá. 6 rokov sa už snažíme o bábo. Rada by som vedela po koľkých dňoch ste sa testovali po ET kedy ste videli pozitívum a aké ste mali príznaky? ďakujem za všetky odpovede. Ja som zatiaľ 4deň po ET.

majoranka24
3. okt 2019

@avxavx Takto v telefone na fotke nic nevidiet.🙁 Ktory den po ET si?

daniela2707
3. okt 2019

@majoranka24 treba dúfať, že ďalší pokus vyjde.

evka8282
autor
4. okt 2019

Tak babulky. Napriek velkej snahe som dnes dostala plnohodnotne ms. Napriek tomu ma centrum este chce udrzat pod liekmi a injekciami
Takze v utorok idem na krv aj ked zbytocne. Som o tom presvecena. Ale co uz. Chcem sa ale spytat .. viete kedy mozem ist na nove ivf? Po 2 mesiacoch?

sweat
4. okt 2019

@evka8282 mrzí ma to 😥 ale nevzdavaj sa. Trosku si oddýchni, psychicky aj fyzicky a šup do ďalšieho pokusu. Najlepšie bude, keď sa v centre opýtaš, kedy do ďalšieho pokusu.
Ja mala medzi prvým a druhým IVF 2 mesiace pauzu, ale teda poviem ti, ze 2 IVF bola totálna katastrofa. 5 vajíčok, žiadne embrio. Bolo to tesne pred Vianocami a ja som myslela, že už to ďalej nedám 🙄
Trosku si oddýchni, fyzicky aj psychicky, a šup do ďalšieho pokusu

evka8282
autor
4. okt 2019

@sweat ja mám už len jeden pokus od poisťovne. ak to nevíde tak to už vzdám.... aj vekovo už som si povedala že stačilo

evka8282
autor
4. okt 2019

@sweat a hlavne samozrejme je to aj o peniazoch

sweat
4. okt 2019

@evka8282 viem o com hovoríš, ja som teraz tehu z posledného pokusu. Tiež som si povedala, že viac nedám. Ani psychicky, ani finančne. A mam 36,takze tiež žiadna mladucha 😉 každý deň sa budím s myšlienkou na to, že to musíme s krpcom dotiahnuť do úspešného konca, lebo ďalšia šanca už nebude. Mam pred sebou ešte dlhú cestu...

Na Silvestra sme si doniesli šteniatko, a to malé (veľké ) stvorenie mi dalo toľko lásky a psychickej pohody, ktorú som tak veľmi potrebovala.

Mala som od Vianoc dlhšiu pauzu, 7 mesiacov. V júli tretie IVF. Vklad odložený o mesiac. A v auguste úspešný KET.

Preto vravím oddýchni si, a nájdi niečo, čo ti pomôže načerpať silu ísť ďalej...

evka8282
autor
5. okt 2019

@sweat no my sme si tiež na vianoce zobrali šteniatko je to moja láska v pondelok bude mať rok. no tiež uvažujem že si dam pauzu a uvidím. ale vieš čo stále krvácam ale bazálka sa drží a dnes som si išla ešte kupiť naposledy test a je aj ked slabo ale stále pozitívny. nechápem to. uvidíme čo v utorok povie lekiár ale čo ked zabojoval drobec? je to možné? či len lieky už držia hladinu hcg na teste?

evka8282
autor
5. okt 2019

@sweat toto je dnes okolo jedenastej čiže ani ranny to nie je a pozitívny . nechápem. vidíš niečo?

sweat
5. okt 2019

@evka8282 vidím krásnu ciarocku. Porovnaj si tie testy, musia tmavnúť, lebo ak nie, je to biochemické. Mala som tak v minulý rok v auguste. Ešte deň pred krvou krásny pozitivny testik, len som nemala s čím porovnať. A v krvi hcg 6. Neprosperujuce tehotenstvo. Ešte 2 dní na to bol test pozitivny, o deň neskôr už nie.
Bazalku do úvahy brať nemôžeš, progesteron ju udržuje umelo hore.
Samozrejme je tu nádej, že drobček bojuje, ale ako vravím, testy musia tmavnúť. Tak sa na ne mrkni, ak ich máš odložené

evka8282
autor
5. okt 2019

@sweat no tak neviem podla mna sú rovnaké ..a hlavne včera bol uplne slabo vidieť a dnes znova vidím

sweat
5. okt 2019

@evka8282 to je zvláštne 🤔 ale len jedno embryjko vkladali, či?
No asi to vyrieši len ďalší Tests odstupom 2 dní, popr. krv. Každopádne určite nevysadzaj lieky.
A krvácaš normálne ako pri MŠ alebo slabšie?

evka8282
autor
5. okt 2019

@sweat nie je to uplne ako pri ms ale dosť. v utorok idem na krv. ak neprestanem krvácať tak pondelok pojdem. vkladalii jedno ale aj tak mi vraveli že môžu byť aj dve z jedného

sweat
5. okt 2019

@evka8282 no mňa to presne napadlo, že či jedno neodchádza a druhe bojuje 🤔
Každopádne sa drž, a ak môžeš tak zbehni rovno v pondelok, ved na čo čakať do utorka. Aspoň budeš vedieť, na čom si

evka8282
autor
5. okt 2019
evka8282
autor
5. okt 2019

nie je to tak vidieť ale tak je silné dosť

sweat
6. okt 2019

@evka8282 veru neviem, takto cez mobil dá mi zdajú najsilnejšie druhý a tretí od vrchu 🤔

sweat
6. okt 2019

@evka8282 veru neviem, takto cez mobil dá mi zdajú najsilnejšie druhý a tretí od vrchu 🤔

evka8282
autor
8. okt 2019

@sweat takže skončilo to neuspechom. jediné plus že mi zmyzla cysta :(

daniela2707
8. okt 2019

@evka8282 to mi je ľúto, vieš to naisto asi, ze? Ani mne to nevyšlo. Idem ďalej drz sa!

evka8282
autor
8. okt 2019

@daniela2707 Hej včera som bola na krv kleslo HCG takže už nič včera som už aj lieky vysadila. ale tak život ide dalej. Aj ty sa drž

ragaca
17. okt 2019

Ahojte ja som 6 den po ket ale asi nic na teste nevidim a to mam vlozene 2 blatocysty ktore maju 100 buniek,a este mi davali embryo glue.prikladam fotku.

ikuska187
17. okt 2019

@ragaca Pepino majú fakt malo farbiva, za mňa je naj top baby test z DM, prúžky, nie kazetový, sprav si ten a 6 DPT nič nie je stratené 😉😊

ragaca
18. okt 2019

Co poviete dnesny

daniela2707
18. okt 2019

@ragaca je to podľa mňa tam...

evak347
12. nov 2019

Ahojte minuly pondelok som mala odber12 vajíčok a 7 sa oplodnili,v sobotu mi vložili 2 krasne embryjka čo si myslite kedy sa mozem testovat🙏🙏🤰🤰

evka8282
autor
12. nov 2019

@evak347 netestuj skoro aby si nebola sklamana. Tak 10 den uz ti ukaze

evak347
12. nov 2019

@evka8282 veď Aj rozmýšľam či budem testovať či vydržím v pondelok idem na krv,ked ma to sa nedá nemyslieť...

evka8282
autor
13. nov 2019

@evak347 no ja viem ja som tiez nevydrzala preto pisem

evak347
17. nov 2019