icon

Kedy testovať po KET a použiť Embryo Glue?

17. máj 2026

ahojte baby,zajtra máme termin na KET, už sa veľmi teším zároveň sa bojím. Idú mi vkladat 5dňovu blastocytu(hatchujucu) AA kvality. Čo hovoríte o Embryo Glue?dobré alebo zbytočné. Následne sa kedy testovať po vklade. Ďakujem za odpovede a držte mi palce.❤️💫💫💫

pudinka
17. máj 2026

@anonym_autor my sme to mali rovnako. Vkladali mi presne tak isto kvalitnu hatchujucu blastocystu. Pouzili sme aj embryo glue. Ci to dopomohlo alebo nie, neviem. Ale dnes som na konci 1.trimestra ☺️. A prvy test som robila na 10.den, tam uz som videla slabu ciarku. O dva dni bola silnejsia a krvne testy na 14.den uz len potvrdili tehotenstvo

autor
17. máj 2026
@pudinka

@anonym_autor my sme to mali rovnako. Vkladali mi presne tak isto kvalitnu hatchujucu blastocystu. Pouzili sme aj embryo glue. Ci to dopomohlo alebo nie, neviem. Ale dnes som na konci 1.trimestra ☺️. A prvy test som robila na 10.den, tam uz som videla slabu ciarku. O dva dni bola silnejsia a krvne testy na 14.den uz len potvrdili tehotenstvo

@pudinka super gratulujem, dúfam že u nás to dopadne rovnako dobre🥰

parvinka0001
17. máj 2026

Dávala som si aby som si potom nemohla vyčítať že kvôli tomu to nevyšlo ..testovala som od 5 dňa .

autor
17. máj 2026
@parvinka0001

Dávala som si aby som si potom nemohla vyčítať že kvôli tomu to nevyšlo ..testovala som od 5 dňa .

@parvinka0001 aj to vyslo?

parvinka0001
17. máj 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 aj to vyslo?

@anonym_autor áno mám dvojičky.

autor
17. máj 2026
@parvinka0001

@anonym_autor áno mám dvojičky.

@parvinka0001 z 1 embryjka? super …ideme zajtra rano ale uz mam zabezpecene testy🤣

parvinka0001
17. máj 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 z 1 embryjka? super …ideme zajtra rano ale uz mam zabezpecene testy🤣

@anonym_autor nie 2 sme vkladali . Držím prsty veeeelmi

autor
17. máj 2026
@parvinka0001

@anonym_autor nie 2 sme vkladali . Držím prsty veeeelmi

@parvinka0001 aj my sme nadtym rozmyslali ale dvojicky nechceme toho sa bojime. uvidime snad sa nam aj to jedno uchyti…dakujem velmi pekne❤️

anonym_82a2b3
17. máj 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 aj my sme nadtym rozmyslali ale dvojicky nechceme toho sa bojime. uvidime snad sa nam aj to jedno uchyti…dakujem velmi pekne❤️

@anonym_autor my sme napriklad ani nerozmyslali nad vkladom dvoch, ved by ma roztrhlo 😆, ja som utla. Ma to svoje zvysene rizika pre matku. A uz vobec by som nechcela niest v bruchu dve babatka a potom sa este dvojnasobne starat po porode.

autor
17. máj 2026
@anonym_82a2b3

@anonym_autor my sme napriklad ani nerozmyslali nad vkladom dvoch, ved by ma roztrhlo 😆, ja som utla. Ma to svoje zvysene rizika pre matku. A uz vobec by som nechcela niest v bruchu dve babatka a potom sa este dvojnasobne starat po porode.

@anonym_82a2b3 ano podobne pocitx mam

parvinka0001
17. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja somisla do toho lebo som chcela . Tiež chudá som a v pohode som to zvládla až na nevoľnosti. Ale tie mala aj sestra pri jednom a normálnom počatí. A starosť moje deti mali režim od mala a majú ho doteraz . Ver tomu že niektoré jedno dá zabrať viac ako dve . Ja som veľmi šťastná že mám dvoch naraz .

autor
17. máj 2026
@parvinka0001

@anonym_autor ja somisla do toho lebo som chcela . Tiež chudá som a v pohode som to zvládla až na nevoľnosti. Ale tie mala aj sestra pri jednom a normálnom počatí. A starosť moje deti mali režim od mala a majú ho doteraz . Ver tomu že niektoré jedno dá zabrať viac ako dve . Ja som veľmi šťastná že mám dvoch naraz .

@parvinka0001 to je tiez pravda…je to len o zvyku…urcite

babushkaem
18. máj 2026

ja som nedavala, prvy vklad s rvnakou kvalitou nevysiel, druhy, ale aj s liecbou vysiel, tiez rovanka kvalita

autor
18. máj 2026
@babushkaem

ja som nedavala, prvy vklad s rvnakou kvalitou nevysiel, druhy, ale aj s liecbou vysiel, tiez rovanka kvalita

@babushkaem s akou liecbou ?

michaela329
18. máj 2026

@anonym_autor ja som testovala od prvého dňa, aby som si odsledovala ovitrell. Prvý KET som netestovala napríklad vôbec - ale vtedy ma negatívna krv úplne zdeptala, takže ďalšie vklady bolo pre mňa lepšie vedieť dopredu a testovať. Hlavne si kúp rovnaké značky. Držím palce.

babushkaem
18. máj 2026
@anonym_autor

@babushkaem s akou liecbou ?

@anonym_autor ja som po prvom neuspechu isla na hematologiu a reproimunologiu, lebo som mala malo embryi, tak ci nemam nahodou nejaky problem a nasli u oboch lekarov, takze som mala nasadenu liecbu a podarilo sa

anonym_3748e7
18. máj 2026

Embryoglue je čistý marketing, nemá absolutne žiadne vedecke opodstatnenie. Tiež som si ho dala na prvý transfer “aby som si nevyčitala”. Hatchujuce embryo 4aa sa ani neuchytilo a ms prišla o 2 dni skôr, to sklamanie si viete predstaviť… druhy KET sme šli bez a otehotnela som no bohužial v 10tt MA. 3.KET tiež bez EG a som momentálne v 28tt. Tie peniaze radšej dajte do Sanakinu (kde sú reálne štúdia a vedecké dôkazy) ak by vám to náhodou teraz nevyšlo, čo pevne verím, že vyjde. Treba si uvedomiť, že pri prirodzenom otehotnení ženy žiadne EG nemaju😊
Držím silno palce aby sa transfer podaril!🤞🤞🤞✨

anonym_82a2b3
18. máj 2026
@anonym_3748e7

Embryoglue je čistý marketing, nemá absolutne žiadne vedecke opodstatnenie. Tiež som si ho dala na prvý transfer “aby som si nevyčitala”. Hatchujuce embryo 4aa sa ani neuchytilo a ms prišla o 2 dni skôr, to sklamanie si viete predstaviť… druhy KET sme šli bez a otehotnela som no bohužial v 10tt MA. 3.KET tiež bez EG a som momentálne v 28tt. Tie peniaze radšej dajte do Sanakinu (kde sú reálne štúdia a vedecké dôkazy) ak by vám to náhodou teraz nevyšlo, čo pevne verím, že vyjde. Treba si uvedomiť, že pri prirodzenom otehotnení ženy žiadne EG nemaju😊
Držím silno palce aby sa transfer podaril!🤞🤞🤞✨

@anonym_3748e7 embryoglue nema ani vedecky vyvratene, ze nepomaha. Takze nie su to vyhodene peniaze, pretoze to moze dopomoct. Ale aj nemusi. A skutocne sa netreba bavit o setreni, lebo to stoji skoro nic.
A ze pro prirodzenom otehotneni neni ňziadne embryoglue.. Tak tento argument je mimo. Pri prirodzenom pocati embryo vznika a pohybuje sa v uplne prirodzenom prostredi tela. Pri IVF sa naopak vytvara v laboratoriu a potom sa prenasa do maternice, takze sa riesi aj podmienka tohto transferu. Porovnavat tieto dve situacie ako keby boli rovnake nedava velmi zmysel.