icon

Kedy testovať po KET na tehotenstvo?

lucik174
5. aug 2024

Ahojte,
baby ktore ste mali KET kedy ste sa testovali a ake ste mali testy? Vyšlo vam tehu ?
Ja som dnes 7DPo a testy mam taketo ☺️ bojim sa ci to ale nemôže byť biochemicke čitsla som to tu niekde doteraz som ani nevedela ze take nieco je 🙈

Kedy testovať po KET na tehotenstvo?
stellarstar
5. aug 2024

@lucik174 na čo sa testujes 6 - 7 dpo?? Zbytočne stresuješ

thereisabear
5. aug 2024

Mala som podobné testy na 7. deň a vyšlo to. Držím palce.

michaela329
5. aug 2024

Testovala som od prvého - kvôli ovitrelle. Cca od 5DPT už boli testy pozitívne kvôli tehotenstvu. Pri biochemickom mi od 10. DPT viditeľne slabli.

lucik174
autor
5. aug 2024

@michaela329 ten som ja nemala ale začala som tiež testovať kôli tomu aby som videla či neslabnu.
Ešte ma stale pobolieva brucho a vaječniky sem tam 🙈
Tebe to vyšlo alebo to skončilo tým biochem ?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
michaela329
5. aug 2024

@lucik174 momentálne 13+5tt 🙂 Vyšlo, teraz sa pre zmenu strachujem, aby bolo zdravé.

really8
5. aug 2024

Testovala som sa na 13ty den. Tak ako mi kazali v centre. Ani o den skor

lucik174
autor
5. aug 2024

@michaela329 jooj držim palce aby bolo všetko vporiadku ❤️

michaela329
5. aug 2024

@lucik174 ďakujem, inak, ak si v skupine IVF, sú tam # so sériami testov, môžeš si kuknúť aj tam. Pri úplne prvom vklade som netestovala vôbec, potom po negatívnej krvi som sa úplne zosypala. Odvtedy testujem, radšej sa dopredu pripravím. Držím palce 🤞

lucik174
autor
5. aug 2024

@michaela329 presne pre toto som aj ja začala testovať pri prvom vklade pred asi 5rokmi som netestovala išla som sa zblazniť nakoniec asi na niaky 8deň prišla MS test negat a krv tiež. Teraz som si povedala že idem testovať a nech je ako ma byť. A som kludnejšia ako som bola keď som čakala a netestovala.

butterflyeffect
5. aug 2024

Aj ked som testovala, stresovala som kazdy den ci tmavne, dokonca aj ked som mala potvrdenu krv, este aj vtedy som sem tam urobila test 🤣

sonkam
7. aug 2024

Ahoj ja som tiež testovala od začiatku lebo som mala gonasi ale od cca 4-5dna už bolo vidno že to gonasi nie je ale chytilo sa embryjko lebo pekne tmavli. Toto su na 6 deň. Ja som skúšala aj viac značiek. Keby si mala biochemické to takto skoro ale nezistis. Tie testy začnú blednut až tak okolo 10dna a neskôr. Ale nemyslím na zle a ver embryjku