Kedy urobiť tehotenský test po IUI?
Ahojte / zienkx bola som na iui 12.9 test mi kázala lekárka urobiť 26.9 teda 14dni po iui. Nevydržala som a urobila som uz včera. 1ciarka. Myslite si ze uz by ukázal aspon slabú druhu? Viem nemala som skúšať tsk skoro. Po kolkoch dňoch od iui pripadne ivf ste si robiii test? Dakujem
Myslím, že nejaké 2dni hore dole nie sú už moc rozhodujúce 🤷♀️
@domka222 no neviem preto sa pytam …. Niekedy hcgnemusi este ukazat na teste …. Preto sa pytam reálne skúsenosti … prv žiadna čiarka, potom slabá a nakoniec dve kolko dni ? Hodín môže byt rozhodujúcich ?
@domka222 no neviem preto sa pytam …. Niekedy hcgnemusi este ukazat na teste …. Preto sa pytam reálne skúsenosti … prv žiadna čiarka, potom slabá a nakoniec dve kolko dni ? Hodín môže byt rozhodujúcich ?
@33tehulka33 žiadne hodiny, hcg rastie každým druhým dňom od uhniezdenia
@33tehulka33 ja som robila testy ako chorá, od 9dpo. Vtedy negatívny ale pripisujem to tomu že som malo spala a neskoro som šla spat a skoro som vstávala. Moc mi prišiel taký že je zriadený takze test negatívny. Ale 10dpo som mala už viditeľne čiarky, každým dno. Silneli. Tiež iui
@33tehulka33 ja som robila testy ako chorá, od 9dpo. Vtedy negatívny ale pripisujem to tomu že som malo spala a neskoro som šla spat a skoro som vstávala. Moc mi prišiel taký že je zriadený takze test negatívny. Ale 10dpo som mala už viditeľne čiarky, každým dno. Silneli. Tiež iui
@anonym_b112bd cize je to este možné . Dakujem nestrácam nádej
@anonym_b112bd cize je to este možné . Dakujem nestrácam nádej
@33tehulka33 a ked na teste píše ze počas celého dna mozem robit myslite ze aj večer je to ok ? Alebo radsej počkať tak ci tak na 1ranny ? Moc ? Dakujem
@33tehulka33 a ked na teste píše ze počas celého dna mozem robit myslite ze aj večer je to ok ? Alebo radsej počkať tak ci tak na 1ranny ? Moc ? Dakujem
@33tehulka33 Pri prvom som akosi citila ze to nevyslo, tak som ani nerobila, ale uz 13 den po IUI som zacala spinit a mat jemne bolesti na menzes, cize som uz isla na krv s tym, ze nic lebo mam menzes. A pri druhom IUI som si myslela ze tiez nic a nakoniec som robila test den pred testom hcg na klinike a na druhy den som isla rano na krv a len mi povedali, ze test je pozitivny.
@33tehulka33 mne vysiel prvy pozit test cca 11 az 12 dni po IUI. Ale bol tam taky mikro duch na teste, ze som ho tam videla asi iba ja. Na 14 den po IUI uz som mala jasne pozit testy.

Myslím, že nejaké 2dni hore dole nie sú už moc rozhodujúce 🤷♀️