Kedy vám prišla menštruácia po neúspešnom KET?
Zienky, ked vam nevysiel KET dostali ste ms v case kedy normalne ste cakali ms alebo neskor? Dakujem
Taktiež 2 - 3 po vysadení, raz dokonca po 2 t
@tessa2299
@stellarstar spravili ste si test az 14 dni po vklade a ked negativ tak ste vysadili lieky? Ja som 9 dni po vklade, citim, ze sa mi ide spustat uz ms a test negativny... tak uz mozem vysadit nie?
Ešte počkaj pár dní, ja som robila na 12 d a az po krvi som vysadila
Ja uplne normalne aj ked som brala lieky.
@ailiba ake lieky si uzivala?
Vlastne to bolo po ET, nie KET... Ale to asi nie je dolezite. Len progesteron (progestranell).
@ailiba ja tiez beriem progesteron ale ak to nevyslo radsej by som bola keby mi ms prisla normalne a nie o par dni neskor, aby som mohla na dalsi ket
Pridám sa. Autorka - lieky mas vysadit az po negatívnom KRVNOM teste po 14 dňoch a odsuhlaseni CAR. Domáce testy nie sú 100% ako ani testovanie po 9 dňoch, dokonca ani ak by si krvácala, môže no i nemusí ísť o menštruáciu. Pri IVF nie sú špekulácie a akékoľvek samonariadene postupy na mieste. No vždy je to koniec koncov tvoje rozhodnutie.
Chapem... Ta neistota je zla a tiez do seba zbytocne tlacit lieky je nanic.
Ale najlepsie si urobit na 10.ty den test, 12ty najneskôr a 14.den sa robi odber krvi a este v ten den mas vysledky. Takze ked krv vyjde negativne, hned prestanes brat lieky. Kolky den po KET si?
Radšej este nic nevysadzuj... 9.den po KET som mala ducha, ale radsej treba pockat... A to spustanie ms nemusi byt pravidlo. To, ze to tak citis este neznamena, ze aj dostanes. Radsej este tych par dni vydrz. Nie je to vela.
Lieky sa vysadzaju az po odporucani od lekara
Áno. Mne brali krv po 10 dňoch. 10 skus 5 vklad to je 15.
Moja lutealna fáza trvá 16 dní, čiže áno, test by si mala už pozitívny.
Je mi to ľúto. Viem, čo prežívaš. Skúšajte ďalej.
Ahoj ja som po neúspešnom Ket v piatok kontrolná krv nič, vysadila som v piatok lieky a ms prišla v nedeľu hneď.
@susan12345 ahoj a kedy pojdes do dalsieho ketu? Ja zvazujem ist znova ale neviem davas si pauzu?
@alex5896 ahoj ja mám dnes kontrolu som 13 DC a chcem ísť hneď
Vysadila som lieky, ak lekár povie že je sliznica v poriadku tak budúci týždeň chcem
No záleží ako sa cítiš a čo povie doktor, výška sliznice je rozhodujúca
Popremyslaj ak potrebuješ pauzu tak si daj jeden cyklus a uvidíš
@susan12345
@susan12345 tak ja idem o dva tyzdne na sono a idem do toho dnes prvyden MS mam lieky zacinam opat☺️ ak sa nam podari budeme mat mozno vianocniatka ☘️☺️
@alex5896 drzim palce aby to vyšlo 🙏
Ja som po kontrole čakám na ďalšiu ms a až potom vklad, lepšie keď mám kontrolovaný cyklus aby to bolo v poriadku všetko
Dobrý deň, ja tu asi len dúfam v nejaký zázrak, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou nestane, ale som po KET, krvný test na 14 deň negatívny a teda odporúčanie vysadiť lieky. Je vôbec možné, že by sa test robil skoro keďže mávam všelijaké cykly a je tu ešte šanca, že z toho o pár dní niečo bude?
@bilberryday ďakujem

2-3dni po vysadeni liekov