KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@milakrasna dakujem si mila, posles mi to prosim do spravy? porovnam si so svojimi, ked mi pridu v pondelok. Si moja nadej ze to moze dobre dopadnut🙏
@zuzzi18 ja od narodenia nemam vajcovod a druhy zrastol 🤷♀️ Jednoducho obcas je clovek "specialny" a nic s tym neurobí. Ale vzdy je nejaká cesta - a liečba 🤞
Endokrinologicka mi vravela ze mam mierne zvyseny prolaktin tak mi dala lieky ale mam si aj 2 týzdne pisat dopodrobna co zjem a upravi mi stravu. Inak vsetko ok.
@luckalatte ano, na to su diety, kolegyna to spominala.
@michaela329 a pomohlo to kolegyni, co jedla po uprave?
@luckalatte ona toho robila viac, bola aj na operácii, brala vitaminy a aj lieky, Bohvie, co pomohlo, ale babo ma. Opytala by som sa jej, ale teraz nechodine do prace. Ale nosila si krabičky s chudym masom, zemiakmi, nejedla moc mliecne, tiez nie všetku zeleninu. Z ovocia jedla hodne banany. Podľa mna Ti doktorka povie.
@michaela329 ano. uvidim co povie. Som len zvedava.
baby co teraz pocas pandemie chodite do brna alebo do zahranicia na liecbu, treba si podat žiadosť o súhlas na Ministerstvo zdravotníctva prostredníctvom formuláru? Tam je fakt neurekom veci čo treba vyplniť. Alebo stačí potvrdenie od centra že chodím tam na liečenie?
baby na hematologiu potrebujem vymenny listok z CAR?
@zuzzi18 Drakulova je super 😊 ja k nej chodím. Bol problém sa tam dovolať lebo nemala sestricku ale teraz už fungovala, tak sa ti snáď podarí k nej dostať.
A ano môžeš si sama vybrať kam ideš.
@milakrasna ďakujem, skúsim to v pondelok zajednat a vypýtať z CAR výmenný lístok. Už keď budem riešiť reproimuno tak za ten čas nech mi vysetria aj hemato aj keď trombofilne mutácie mam v norme ale človek nikdy nevie. Ty máš na hemato nejaký problém?
@zuzzi18 Antitrombin som mala hraničný,tak pichám fraxik a teraz clexane do konca tehu 💉
Ahojte u mna KET prebehol teraz 22.1 teraz ma čakajú nekonečné dni a pevne verím že sa podarí ostava nam potom už len posledný mraziačik 🙂 Je tu niekto kto podstupoval KET okolo tohto datumu ?🙂

@zuzzi18 aj ja som mala 4 zo 7 zvýšené. Možno niečo ako ty. Keď chceš môžem ti potom poslať výsledky 😊 po medrole mi to pekne kleslo.