KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@ddudu tomu nemôžem uveriť to je teda riadne na nervy ale bolo už aj také že test negatívny a krv pozitívna ale to je malá pravdepodobnosť no kiež by to bol tvoj prípad veľmi ma to mrzí tak som ti držala palce až tomu neverím ak sa fakt potvrdí negatívna krv tak dúfam že aspoň na posledný pokus ti dajú aj niejake pestrejšie lieky možno by bolo dobré aj hatching využiť aby bola väčšia šanca na uhnezdenie
Ahojte idete niektorá teraz na Ket ?
Ahojte, je tu niekto, kto mal tiež včera KET?
@ciarafan ja som mala hatching a hneď 1 šup sa podarilo
@sofinkasarah to je super mne druhý Ket keď bolo hatchujuce embrijko ale je to individuálne u každého
@ivado a ako sa cítiš ? Test si ešte nerobila?
@butterfly333 zatial som 6 deň po KET, testla som , veľmi veľmi slabý duch , snáď ho vidím iba ja , ale to som mala aj pri predchádzajúcich KET ale do MS to nikdy nevydržalo . Takze v mojom prípade je to ešte skoro hodnotiť aj keď je test pozitívny . A mám jemne bolesti v podrbrusku , zvyčajne dopoludnia a spinenie .
Tak na 9 deň hodnota hcg je iba 11, čo je veľmi veľmi nízke ...
@ivado to mi je ľúto po toľkých pokusoch. Vyšetrenia máš všetky?
@niikoletka ano mame všetko spravene . Jedine nemám vyšetrenie vyšetrenie embryi , takze asi tam bude problém . Ale už teraz podstúpil IVF v Brne a dáme vyšetriť aj embrya .
Baby pomoc..dnes je tyzden po Ket.zobudila som sa,isla na wc a na papieri som si nasla krvavy vytok.to znamena ze je koniec?co mam robit?testy som si nerobila...poradte prosim....
@zuzzi18 ahoj tak nakoniec vklad s dvomi nevyšiel?
@butterfly333 nie nie, ani neťukli..Dr. povedala, že ona by to nezvaľovala na ich genetiku, že moje telo z nejakého dôvodu proste nechce prijať tie embryá, že už by som bola štatisticky po troch vkladoch s darovanými vajíčkami tehotná...ja mám hlavný problém ten, že som mala v 2017 operovanú endometrickú cystu a aj keď teraz cysty nemám, zatiaľ sa endo nevrátila, tak ona tam stále akokeby je a robí zlobu. Kvôli nej môžu byť aj cytokíny zvýšené, to mi povedala aj imunologička. Dr. mi nasadila na tri mesiace lieky, ktoré mi úplne odstavia menzes, aby sa endometrioza skludnila, v auguste ma pozrie ultrazvukom a vypíse ma na MR na Kramáre, aby ukázalo prípadné ložišká. Následne urobíme hysteroskopiu a endometriálny skratching aby sme maternicu trochu poštuchli a potom pojdeme na ďalší vklad. Vychádzala z toho, že pred druhým KET, ktorý vyšiel mi robila biopsiu endometria a tiež v podstate pošťuchla maternicu a vtedy sa embryo ujalo..Inak akože musím povedať, že tá moja doktorka je brutálna ozaj. Toľko riešení a alternatív čo ona ponúka, pritom sme velmi tazky pripad..snáď vyjde ďalší vklad a hlavne MRko neukáže žiadne ložiská endo, lebo ma porazí..
@zuzzi18 fuha tak to ma mrzí drahá. A kam chodíš do car akej dr? Ja tiež už neviem kde je problém veď všetko mám vyšetrené podchytené som po hysteroskopii bola na druhý vklad s DE a zas nič z toho aj cytokiny klesli tak ja už neviem či to ešte ísť skúsiť do trerice no je to na psychiku.
@butterfly333 Iscare BA MUDr. Grossová...a co ti povedal lekar po tom poslednom neúspechu? ono keď tie DE nie su geneticky vysetrene, tak nikdy nie je istota ze su zrovna vhdone na vklad..na ERA teste si nebola? Neuvazujes? To sa robi ked su vsetky ostatne vysledky OK ale vklady nevychadzaju...ja nad nim tiez uvazujem ale mne vklad vysiel tak Dr. hovori ze podla nej to nebude o tom dni vkladu, ze tam mam ja spravny.
@zuzzi18 no dr zatiaľ nič chodím do Brna. No a éra test neviem počula som o tom to vypočítaju presne na deň vklad? Koľko to stojí. Inak tiež rozmýšľame na iscare Ba tam mi robili hysteroskopiu dr Rybanská veľmi príjemná že by sme to skúsili tam u nej. Alebo u tej čo si ty?

@ciarafan nič 😥 máme už len jedno zmrazené vajíčko. Teraz pri druhom sme mali aj embryoglue aj sliznicu som mala podla doktora "luxusnú". Ach no zajtra idem na krv.....