KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@mathik84 to je super ze si mohla ešte chodiť aj do prace ja to mam také ze veľký pozor stále ležať sedieť včera som musela ísť gyn.pretože ma ráno začalo veľmi bolieť keď som pišala...no a mam zápal močových ciest nakoniec.. tak snáď to prejde čím skôr a môžeme sa už len tešiť 🙏🙏🙏
@bagiro verím ti sme rovnako na tom ja už som nemala nádej keby nebolo manžela ze on stále ma hnal ze budeme skúšať kým sa nám to nepodarí tak ja by som to už vzdala ale chvála Bohu teda podarilo sa ale sme na začiatku tak sa modlím každý deň aby bolo všetko ok....nevzdávaj sa ani ty príde to raz aj k tebe 😊
@karinaimi verim,ja som sa stala kvoli potratom ateistkou,viem veľmi dobre co prezivas,ja som takto isla na kyretaz v 7tt co uz sme mali mat prvu ozvu srdiecka, uz sa s nami vytesovala aj rodina a potom ten sok a dni v placi,nervov a depiek…ako sa vravi,len cas zahoji:(
Ale ano uplne viem co prezivas:(
@jodo27 ja si neviem predstaviť ako tým prejsť ako sa stým vyrovnať bojím sa ze sa zbláznim až nechápem prečo ban boh nás takto skúša a trápi vidí dobre čím si žena prejde co všetko preto robíme kam až ideme za tým koľko to stoji koľko to trvá a nakoniec bud nič alebo ostaneš a prídeš Oto ved toto je taka bolesť pre ženu sklamanie ze to sa nedá opísať keď si predstavím ze som mala poslednú šancu idem sa zblázniť a zase začať do toho istého fakt nemám náladu teraz to trvalo 7 mes.kym som sa dostala až sem takže zasa aby som tým prešla určite nie na teraz budem sa musieť zmieriť a dat pokoj ale ako neviem
@karinaimi Boh nás neskúša ani netrápi, teda aspon nie moj Boh ale to je jedno teraz, musíš sa psychicky dať dokopy, veľa lásky si zaslúžiš teraz, prosím, nemysli na zlé. ja viem všekto všetko sa mi lahko píše a nič sa nevyrovná tvojej bolesti, ja len chcem, aby si vedela, že nie si v tom sama a všetky čo tužime po babatku ťa velmi silno objímame a plačeme s tebou. buď silná! :(
@karinaimi ja som si tým prešla tento rok dva krát a už je to par mesiacov a stále to neberiem moc pozitívnejšie život je strašne nefer 🙄
@niikoletka verím ti pre nas ktoré to zažívame je ťažké verit podľa mňa keďže už veľa x sne sa sklamali ....ja už ani neviem ci mam dúfať vôbec
@niikoletka tak veru,ja to mam tiez 2x za sebou zial…

@karinaimi tak to super vysledok🙂 ja uz mam tych Ket a Et za sebou az az az a nic:(