icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

bagiro
15. okt 2021

@karinaimi tak to super vysledok🙂 ja uz mam tych Ket a Et za sebou az az az a nic:(

karinaimi
15. okt 2021

@bagiro to mi je ľúto ale príde to ja som čakala 15r natoto veľa som si toho prešla veľa vysetrenia inj.tabletky ale nakoniec sa to podarilo verím ze to bude dobrým koncom aj 🙏🙏🙏

mathik84
16. okt 2021

@karinaimi áno, chodili sme do BB do Heliosu, naše prvé IVF a druhý vklad úspešný, chodila som normálne po vklade do práce, ale nakoľko mi býva blbo na žalúdok, tak som sa zatiaľ dala na PN..držím nám silno palce, aby sa tam našim bublinkám darilo a aby rástli❤

karinaimi
16. okt 2021

@mathik84 to je super ze si mohla ešte chodiť aj do prace ja to mam také ze veľký pozor stále ležať sedieť včera som musela ísť gyn.pretože ma ráno začalo veľmi bolieť keď som pišala...no a mam zápal močových ciest nakoniec.. tak snáď to prejde čím skôr a môžeme sa už len tešiť 🙏🙏🙏

bagiro
16. okt 2021

@karinaimi ja mam za sebou 2 potraty, pribrala som 10kg skrz medrolu, co mi nasadili,injekcie ani neratam:( a tie sklamania po vkladoch ziadna slava:(

karinaimi
16. okt 2021

@bagiro verím ti sme rovnako na tom ja už som nemala nádej keby nebolo manžela ze on stále ma hnal ze budeme skúšať kým sa nám to nepodarí tak ja by som to už vzdala ale chvála Bohu teda podarilo sa ale sme na začiatku tak sa modlím každý deň aby bolo všetko ok....nevzdávaj sa ani ty príde to raz aj k tebe 😊

bagiro
16. okt 2021

@karinaimi dakujem🙂 verim,ze to vyjde raz.
Mame este zamrazene 2 embrya v ramci tohto Ivf.

karinaimi
16. okt 2021

@bagiro ja už nemám mala som len 2 tak snáď sa mi bude držať táto moja bublinka 😊

bagiro
16. okt 2021

@karinaimi neviem co je popravde lepsie😃 mala som dost a ani jeden vklad nevysiel…tie skusania su na psychiku masaker😔

karinaimi
16. okt 2021

@bagiro 😭😭ja som.nemocnici potratila som budú mi robiť kyretaz moje obavy boli jasne tešila som sa 3 dní a už aj je potom 😭

bagiro
16. okt 2021

@karinaimi coooo😔😔😔😔 to mi je luto,viem co prezivas,ja som mala kyretaz v juni:((((
Mrzi ma to ozaj:;(((

karinaimi
16. okt 2021

@bagiro ani neviem co povedať henvam sa na toho hore lebo nepochopím preco dovolí byť žene tehotná keď jej to aj zobere 😢😢😢

bagiro
16. okt 2021

@karinaimi verim,ja som sa stala kvoli potratom ateistkou,viem veľmi dobre co prezivas,ja som takto isla na kyretaz v 7tt co uz sme mali mat prvu ozvu srdiecka, uz sa s nami vytesovala aj rodina a potom ten sok a dni v placi,nervov a depiek…ako sa vravi,len cas zahoji:(
Ale ano uplne viem co prezivas:(

jodo27
17. okt 2021

@karinaimi je mi veľmi ľúto že si v nemocnici :( úplne… neviem kto si, čím si si prešla, Ale ležím v posteli a plačem s tebou. Mrzí ma, že tým prechadzas. Neviem mat deti tiež, ale radšej ani nemať ako ujať a potratit. Veľmi ti prajem aby si bola silná…

bagiro
17. okt 2021

@jodo27 suhlas,ako pises…radsej nech sa nechyti,ako sa ma zena po tazkom boji tesit a potom podstupit ( aspon za mna potupnu) kyretaz:(

karinaimi
18. okt 2021

@jodo27 ja si neviem predstaviť ako tým prejsť ako sa stým vyrovnať bojím sa ze sa zbláznim až nechápem prečo ban boh nás takto skúša a trápi vidí dobre čím si žena prejde co všetko preto robíme kam až ideme za tým koľko to stoji koľko to trvá a nakoniec bud nič alebo ostaneš a prídeš Oto ved toto je taka bolesť pre ženu sklamanie ze to sa nedá opísať keď si predstavím ze som mala poslednú šancu idem sa zblázniť a zase začať do toho istého fakt nemám náladu teraz to trvalo 7 mes.kym som sa dostala až sem takže zasa aby som tým prešla určite nie na teraz budem sa musieť zmieriť a dat pokoj ale ako neviem

mathik84
18. okt 2021

@karinaimi boože to je mi luto a čo sa stalo? ved bolo všetko ok,,,😢

misisi93
18. okt 2021

@karinaimi veľmi má to mrzí ….ja som tiež sa hnevala ale ako si napísala čas zahojí všetky rany a ty sa raz staneš matkou a tou najlepšou nikdy neprestávaj veriť ja som nikdy neprestala ♥️🙏🏻

bagiro
18. okt 2021

@misisi93 ahoj,ako si aktualne na tom?

karinaimi
18. okt 2021

@mathik84 to bolo úplne samo od seba som začala krvácať a bolesti strašne už som vedela ze je zle išla som na pohotovosť a takto to skončilo 😭

misisi93
19. okt 2021

@bagiro ajoj 2 ivf len jeden et 2 embria neúspešne nemala som ani mrazacikov prvé ivf et nič druhý vklad tehotenstvo potom potrat 3 vklad nič 4 vklad nič

bagiro
19. okt 2021

@misisi93 to ma mrzi:( ja som teraz v ramci 2 ivf…2 et a 6ket, z toho jeden uspesny a zial na 7tt kyretaz😔
Ale skuskame dalej.

jodo27
19. okt 2021

@karinaimi Boh nás neskúša ani netrápi, teda aspon nie moj Boh ale to je jedno teraz, musíš sa psychicky dať dokopy, veľa lásky si zaslúžiš teraz, prosím, nemysli na zlé. ja viem všekto všetko sa mi lahko píše a nič sa nevyrovná tvojej bolesti, ja len chcem, aby si vedela, že nie si v tom sama a všetky čo tužime po babatku ťa velmi silno objímame a plačeme s tebou. buď silná! :(

karinaimi
19. okt 2021

@jodo27 ďakujem pekne za podporu 😊snáď to prejde a budem myslieť na všetko zasa pozitívne

misisi93
20. okt 2021

@bagiro držím palce ♥️🙏🏻

bagiro
21. okt 2021

@misisi93 dakujem do konca roka by som mala mat ket, pevne verim🙏

niikoletka
25. okt 2021

@karinaimi ja som si tým prešla tento rok dva krát a už je to par mesiacov a stále to neberiem moc pozitívnejšie život je strašne nefer 🙄

karinaimi
25. okt 2021

@niikoletka verím ti pre nas ktoré to zažívame je ťažké verit podľa mňa keďže už veľa x sne sa sklamali ....ja už ani neviem ci mam dúfať vôbec

bagiro
25. okt 2021

@niikoletka tak veru,ja to mam tiez 2x za sebou zial…

bagiro
25. okt 2021

@karinaimi je ti tazke,ale uvidis,naberies zas silu,to chcenie bude silnenjsie🙂