KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@bagiro Ahoj, vcera som tes robila ale asi mala som ten clear blue a zatieklo mi to na tu tycinku a neukazalo mi nic, akoze uplne nic, ani bodku. prazdna obrazovka, ale dnes som bola na odbere a usg a lekar povedal ked diktoval sestricke ze na lavo je cl a nerozvyjal to. Cakame na vysledky odberu krvi.
@luckalatte ja idem ochvilu na odber krvi,vysledky zvyknu byt poobede okolo 15tej,takze dlheee cakanie…
@bagiro vysledok z krvi je 940 hodnota hcg. mam ist o 2 tyzdne na kontrolu.
@luckalatte super gratulujem, aj máš nejaké pocity?
@luckalatte gratulujeeeeem😍ktory si dnes den po vklade?
@zuzzi18 Nie, ziadne nemam. Take normalne. Beriem to tak ze je to skoro na radost velku lebo este nieje srdiecko. To uvidime 19.11.
Akurat mam citlivy nos na rozne pachy. Vsetko citim dvakrat viac ako inokedy. Mam troska bolestive prsia a. v podbrusku citim tlak. A poobede som unavena trocha. Inak nic
@bagiro Dnes som 13. den po Ket. Dakujem
@luckalatte Dakujem
@luckalatte ja cakam vysledky,len ja som dnes napr 9.den po ket
@luckalatte gratulujem zo srdca ❤️
@ddudu dakujem
Tak my sme negatívni ☹
Ženy je mi ľúto koľko negatívnych správ je tu .. vždy sem občas nakuknem. Toto fórum bolo pre mňa tiež miestom radosti keď som dva krát tento rok po vklade ostala tehotná a videla som blikotajúce srdiečko mojho bábätka avšak osud to chcel inak a stále som bezdetná a mám pocit neskutočnej beznádeje.. 19. novembra som mala porodiť moje vytúžené bábätko a miesto toho mám len smútok v srdci a polyp v maternici.. zase ma čaká hysteroskopia, zase rok 2021 nebol šťastný.. zase prežijeme sviatky sami v smútku.. zase to isté.. už mám pocit, že to nezvládnem. Život je neskutočne nespravodlivý a tak strašne nás skúša..
@niikoletka to ma mrzi,mas za sebou vela:( ja tiez niekedy mam chit ani mesiace tu radsej nechodit a necitat.
Su tu vesele aj smutne pribehy…mam pocit,ze to co skusaju dlhsie,to maju ozaj veeelmi tazke:( je nas dost.
Potom klobuk dole su tu take,co napisu,ze idu na vklad vacsinou 1-2hy a vyjde to.
Tazko sa hlada stale sila a chut. Ale ak to vzdame,stratime strasne vela.
@bagiro ja som po 3 ket

@bagiro ja stale zatial radsej nie a ty?