KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@bagiro no my to riesime, uz od druheho neuspesneho vkladu som na imunologii sledovana..lenze u mna to vyzera to ze nebude cytokinmi..lebo to by som aspon otehotnela a nasledne potratila (to sa mi aj stalo po druhom vklade, tak sme mysleli ze je to cytokinmi)..lenze potom dva vklady ani tuk, uplne zlyhava implantacia takze to je problem niekde inde..uvazujem vazne aj nad ERA testom, asi ho uz dam spravit pred poslednym vkladom
@zuzzi18 ano,naisto,mala som dost vysoke hodnoty a po vkladoch sa len zvysovali zial,telo ihned zareagovalo a ani nedovolilo uhniezdenie.
Ale tie cytokiny som zistila az po 3 tom neuspenom vklade,dovtedy sme nevedeli,ze toto je az taky problem. Tak som trvala na komplexnych vysetreniach a do dalsich vkladov som ani nesla,kym spm nezistila problem.
Ine hodnoty a testy mam ok.
Ahojte baby, mozem sa k vam pridat?
Snazime sa 2,5 roka, toto je nase prve IVF a prvy vklad. Nikdy som nebola tehotna, mam silne PCOS, anovulaciu. Obdivujem vas vsetky, co tu citam cim ste si presli. Ja som dnes 9dpt a mam stale negativny test, snehobiely. Bolia ma krize, obcas podbrusko a prsia (asi z progesteronu). Vcera vecer som mala pocit, ze vyskocim z koze, to je moj priznak 1-2 dni pred ms 🤦🏻♀️ Takze sa dost bojim, ze to nevyslo. A to som myslela pozitivne, mala som uprimne pocit, ze to dame hned. Este aj sestricka pri vklade mi hovorila, ze ma pocit, ze to vyjde.
@pinaofina ahoj,vitaj, si na zaciatku cesty🙂 my uz prechadzame 2,5roka len IvF… toto je nase 2 ivf a 6ty vklad…kedy mas odber krvi?
Skus este zajtra urobit test;)
Ja som mala ciarku uz na 6ty den.Hcg som mala uz na 9ty den po ket.
Kiez by si bola jednou z tych stastnych, ktorym to vyjde na 1x😊
Isto pis,ako si dopadla;) drzim palce
@bagiro citim sa dobre, obcas ma pichne v podbrusku a mam citlive prsia inak ok.
@luckalatte waw!!! Gratulujeeeem❤️ Aky je dalsi postup? Uz mas ist k svojej gynekoloogicke po knizku?
@bagiro Ja mam v jednej budove kde je centrum aj gynekologicku. Tak som po kotrole odbehla k dr. Mam ist na odber krvi v utorok.
@luckalatte to mas super,ze to mas za sebou, ja este 2 dni cakania.
Len uz nemam kde pichat tie injekcie,tak mam dopichane uz brucho a plno modriiiin🙂
@bagiro Tak zacala mi vypisovat, ale nedopisala, este asi pocka do 9 ci 10 tyzdna. Neviem, mam ist na odber krvi v utorok, tak budem mudrejsia.

@bagiro tie cytokiny su zial zakerne,ja som skrz medrolu pribrala 11kg uz,ale bez nich ako pisem by som sa nedostala ani ku vkladu.