icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

bagiro
12. nov 2021

@bagiro tie cytokiny su zial zakerne,ja som skrz medrolu pribrala 11kg uz,ale bez nich ako pisem by som sa nedostala ani ku vkladu.

zuzzi18
12. nov 2021

@bagiro ja som s Medrolom schudla 10, mne nevadilo ho ani brat ale nepomohol mi. Ja mam problém očividne už so samotnou implantaciou, takže asi niekde inde bude problém.

bagiro
12. nov 2021

@zuzzi18 ou ,tie kila dole by som bralaaaa🙏
Mna tie kila hore teda stvu,aj hlava ako lopta.

zuzzi18
13. nov 2021

@bagiro ja som cielene chudla lebo som vedela ze idem brat kortikoidy a pekne to šlo dole aj s nimi.. Keby si nedržím stravu ale, tak neviem ako by to dopadlo..

bagiro
13. nov 2021

@zuzzi18 ja napr nejem nic naviac ako som jedla pred a kila isli hore aj tak bez sance udrzat povodnu vahu zial.
A stake vidim,ze vaha ide vyssie a vyssie.
Ale ak to ma pomoct,tak som sa s tym zmierila🙂

zuzzi18
13. nov 2021

@bagiro menila by som s tebou hneď 🙂

bagiro
13. nov 2021

@zuzzi18 mozno musis zas nasadit medrol, ak sa vam nedari, ja som nacas vysadila a vysledky sa zhorsili

zuzzi18
13. nov 2021

@bagiro uvidím, určite dám aj toto skontrolovať.. Ešte som nehovorila s Dr. co ideme ďalej robit

bagiro
13. nov 2021

@zuzzi18 ano isto treba,kamoska tak ,,stratila cas aj vlklady,, lebo cytokiny a medrol nerieili zial.

zuzzi18
13. nov 2021

@bagiro no my to riesime, uz od druheho neuspesneho vkladu som na imunologii sledovana..lenze u mna to vyzera to ze nebude cytokinmi..lebo to by som aspon otehotnela a nasledne potratila (to sa mi aj stalo po druhom vklade, tak sme mysleli ze je to cytokinmi)..lenze potom dva vklady ani tuk, uplne zlyhava implantacia takze to je problem niekde inde..uvazujem vazne aj nad ERA testom, asi ho uz dam spravit pred poslednym vkladom

bagiro
13. nov 2021

@zuzzi18 tak ja som zo 6tich vkladov mala ,,uspesny,, predtym pen jeden…naprd bilancia…ale bez medrolu by som sa ku vkLadoˇ ani nedostala/(

zuzzi18
13. nov 2021

@bagiro a na nic ine ste neprisli nic ine ste nepreliecovali len cytokiny hej? Myslis ze tie sposobovali aj neuchytenie?

bagiro
13. nov 2021

@zuzzi18 ano,naisto,mala som dost vysoke hodnoty a po vkladoch sa len zvysovali zial,telo ihned zareagovalo a ani nedovolilo uhniezdenie.
Ale tie cytokiny som zistila az po 3 tom neuspenom vklade,dovtedy sme nevedeli,ze toto je az taky problem. Tak som trvala na komplexnych vysetreniach a do dalsich vkladov som ani nesla,kym spm nezistila problem.
Ine hodnoty a testy mam ok.

pinaofina
15. nov 2021

Ahojte baby, mozem sa k vam pridat?
Snazime sa 2,5 roka, toto je nase prve IVF a prvy vklad. Nikdy som nebola tehotna, mam silne PCOS, anovulaciu. Obdivujem vas vsetky, co tu citam cim ste si presli. Ja som dnes 9dpt a mam stale negativny test, snehobiely. Bolia ma krize, obcas podbrusko a prsia (asi z progesteronu). Vcera vecer som mala pocit, ze vyskocim z koze, to je moj priznak 1-2 dni pred ms 🤦🏻‍♀️ Takze sa dost bojim, ze to nevyslo. A to som myslela pozitivne, mala som uprimne pocit, ze to dame hned. Este aj sestricka pri vklade mi hovorila, ze ma pocit, ze to vyjde.

bagiro
15. nov 2021

@pinaofina ahoj,vitaj, si na zaciatku cesty🙂 my uz prechadzame 2,5roka len IvF… toto je nase 2 ivf a 6ty vklad…kedy mas odber krvi?
Skus este zajtra urobit test;)
Ja som mala ciarku uz na 6ty den.Hcg som mala uz na 9ty den po ket.
Kiez by si bola jednou z tych stastnych, ktorym to vyjde na 1x😊
Isto pis,ako si dopadla;) drzim palce

pinaofina
16. nov 2021

@bagiro ahoj, dakujem za privitanie 🤗
Dnes som zial mala negativny test, mam pocit, ze sa zadusim z toho 😔 v piatok mam krv, bude to 13dpt.

bagiro
16. nov 2021

@pinaofina tak tam budes mat istotu🙂 ale to cakanie je strasne,presla som si tym 8 x…este nic nie je stratene🙂 isto napis🙂

bagiro
16. nov 2021

@luckalatte ahoj,kedy mas ultrazvuk?

luckalatte
17. nov 2021

@bagiro ahoj, piatok medzi 7-8 rano. Som zvedava velmi ako to dopadne

luckalatte
17. nov 2021

@bagiro Ty mas kedy?

bagiro
18. nov 2021

@luckalatte ja az pondelok,to cakanie nekonecneee. Ako sa citis?

luckalatte
18. nov 2021

@bagiro citim sa dobre, obcas ma pichne v podbrusku a mam citlive prsia inak ok.

luckalatte
18. nov 2021

@bagiro Ty sa ako citis?

bagiro
18. nov 2021

@luckalatte unavena som,prsia nic,brucho citim,take cudne bolesti,tlaky,pichanie

luckalatte
19. nov 2021

@bagiro na usg potvrdene srdiecko. 6+4 t

bagiro
19. nov 2021

@luckalatte waw!!! Gratulujeeeem❤️ Aky je dalsi postup? Uz mas ist k svojej gynekoloogicke po knizku?

luckalatte
19. nov 2021

@bagiro Ja mam v jednej budove kde je centrum aj gynekologicku. Tak som po kotrole odbehla k dr. Mam ist na odber krvi v utorok.

bagiro
19. nov 2021

@luckalatte to mas super,ze to mas za sebou, ja este 2 dni cakania.
Len uz nemam kde pichat tie injekcie,tak mam dopichane uz brucho a plno modriiiin🙂

luckalatte
19. nov 2021

@bagiro Dakujem !

luckalatte
19. nov 2021

@bagiro Tak zacala mi vypisovat, ale nedopisala, este asi pocka do 9 ci 10 tyzdna. Neviem, mam ist na odber krvi v utorok, tak budem mudrejsia.