KET 2022
Zdravím dámy, jsem již po několika KET a tak mě napadlo vytvořit vlákno, ať se navzájem podpoříme...najde se tu někdo,kdo byl/bude v květnu letos na KETu?
@depka92 vraj je to skoro, neviem, robila som včasné detekcie a clearblue na určenie týždňa a nič negativ :( pritom som mala prvé dni uolne priznaky teho ale už si začínam myslieť že to bol len progesteron ktory ťažšie znášam. To čakanie a pripadne sklamanie si ťažko predstaviť, jedno ket nevyslo, druhé vyšlo, toto bolo tretie
@diorissima som tiež po KET dnes 10 ty den. Ale netestujem sb, zbytocne som nemusela stresovať ak by bol negatívny. Zajtra idem na krv tak uvidime. Netreba testovať lebo kazde telo je ine a už som počula že niekolko testov negativny a krv ukazala pozitivny vylsedok. Tak preto netestujem. Zajtra sa dozviem ci sa podarilo alebo nie. Prvé sa neujalo teraz mame druhy uvidime. Drzim palce aj vam snazilkam
@gulocka7888 veľmi držím palceky
@diorissima negatívne. Takže druhy pokus sa nepodaril. Este mame jedneho mrazacika ale mam teraz pocit potrebu vypnúť a sústrediť sa na ine lebo to sklamanie bolí 😔. Verila som silno ale nepodarilo sa a nepomohlo mi to.
ahoj všem, já právě už mám jednoho 5 letého klučina z IVF...a od té doby mám za sebou 4 neúspěšně kety...první se vydařil...dvojicky,bohužel odešly holčičky moje v 20tt.:((((...druhý ket taky vyšel,bohužel odešlo děťátko v 8tt...další pak biochemko ....teď jsem byla v úterý na posledním pokusu...je to tentokrát úplně jiné....ta bolest co byla mi v té hlavě asi nějak přepnula,že se už nechci upínat....a ač se snažím na to nemyslet,mám v hlavě stále myslenky,že jednou nohou stojím v dalším průšvihu:((( každopádně....jsem lovec duchů,takže si myslím,že mě zvědavost přemůže a už v neděli testnu...u vás se moc těším na pozitivní zprávy....držím palečky❤️❤️❤️
@gulocka7888 to mě moc mrzí:(((
@diorissima neboj,je ještě hooooodne brzy...ale je mi to jasný,je to strašný stres...🙂)
@depka92 Ďakujem. No my mame chlapceka úplne prirodzene som otehotnela. Druhe sa nam ale nedarí a bolo mi povedane ze z umelym to mame rychlehsie a istejšie no nic neni nikdy iste. Myslim ze vela robi naša hlava a psychika. Držím palce ja si davam teraz pauzu ideme skúšať opäť prirodzene.
@gulocka7888 držím palečky🙂 já přirozeně neotěhotní nikdy...ale je pravda,spoustu toho dělá hlava
...
@depka92 depka nič :((( poplakala som si a ideme ďalej aspoň keby ta hlava tak strašne nebolela
@diorissima Aj ja som sa tak včera cítila. Tušila som ked mi volali neskôr ze to bude len zla sprava3. Zaboli to. Teraz sa s tym musime len vysporiadat a prijať.
@gulocka7888 hej mne už je dnes lepšie, ja som tombohuzial cítila už pár dni, pri predchdzajucom kete to bolo všetko úplne iné, cítila som vklad a následne pichanie cely čas, toto bolo take že som cítila že to nie je dobre. Vyplácanie mi pomohlo ak keď na potvoru kam som išla videla som tehotné čiže taky blby pocit. Čo už ideme ďalej ešte mame dva pokusy a keď nie tak možno ešte jeden IVF potom už nič potom to bude znamenie zhora že už nie… dievcata vám bolo tiež tak veľmi zle z progesteronu? Ja teda z esirm naozaj veľa ale tie migrény a gastro problémy sú neznesiteľne, plus extrémna podráždenosť ale extremna a to som úplne pohodovy typ človeka
@diorissima ano, ta podrazdenost je strasna. Dnes som aj s manzelom pochytila, lebo veci ktore normalne dokazem akceptovat ma neskutocne vytocili, a on chudak namiestoho toho aby to tak nechal isiel somnou do hadky. No schytal to odomna riadne, a to my sa nehadame ze vobec, a nad 99%ami veci dokazem mavnut rukou a zvysok riesit v klude. Ale nie teraz.
@depka92 aj ja som bola utorok na KETe, len ja som si povedala ze tentokrat to vydrzim do krvi. Ale nie som si ista ci ozaj vydrzim 😅. Mam 2,5 rocnu dcerku z ET, a toto je nas druhy pokus o surodenca. Minule som bola taka natesena, prsia ma boleli, a nakoniec kramy dosli este pred krvou. No hold, mala som predtym len ten jeden ET, tak mi vobec nedoslo ze vtedy ta bolest bola z liekov.
@sassa15 saska tak držme si palčeky, ja pomaly vyhadzujem progesteron aby mi nedržal oddialenie periódy príliš dlho minule to bolo skoro 12 dni chceme ísť totiž na další vklad ešte pred dovolenkou a tam som si povedala že si užijem a urobím test naozaj až na 9 deň keď už jasne stupa hcg pri tehotenstve. Áno môj manžel za posledne obdobie schytal toľko čo za celé naše manželstvo nikdy taká som bola nervózna nespoznávala som sa vôbec keďže ja som ťažký flegmatik a pohodak a zrazu som bola neurotická xantypa. Na moje bolesti ako migrény hnačky vracanie závraty atd mi povedali že bohužiaľ som extrémny senzitívny typ na lieky a hormóny čiže ďalšie pokusy minpovedali že treba zapojiť aj lieky proti bolesti … dnes už je dobre už sa smejem a teším sa na ďalšie úspešne vklady
@diorissima si 9 dni dnes po vklade ked dobre ratam, nie? Ja by som este pockala s tym vysadenim na tvojom mieste aspon do zajtra pre istotu.
@diorissima jaj, tak to som zle pochopila, myslela som si ze to chces sama vysadit. Ale super ze nemusis do seba dlhsie ako je nutne pchat lieky. A mozno ta este vysledok prekvapi 😉 .
@sassa15 saska ja som veľmi prepojená s telom čiže som zrovnana s výsledkom, ale ďakujem za povzbudivé a milé slova, nech už sme v centre, nemáš skusenosti čo pomáha na rýchly príchod menzesu po progesterone?
@diorissima v tomto ti zial neporadim, ja som to brala 4x nevydarene, a len raz mi meskali necely tyzden, a minule som to dokonca dostala den pred krvnym testom, a pritom ja mam s ms celkom problemy, minule aby sme mohli konecne zacat pripravu na KET museli pychnut vyvolavacku. Ale ja by som teda na tvojom mieste vela vody pila, nic ine ma nenapada 🤷♀️.
@sassa15 ja som si ich urobila asi 20 😂😂😂😂 👌👌👌👌👌 čisté zúfalstvo 🤦♀️ Čiže keď ti ani jeden neukáže tak …
@diorissima vysadila som progesteron vo stvrtok a v piatok dosla mrcha presne ako mala prísť. Po prvom vklade mi tiez myslim na fruhy alebo treti deň prišla 🤷♀️
@gulocka7888 mne po prvom desať dni meškanie preto sa pýtam
@diorissima Každe telo je ine a kazde sa vysporiada s hormonmi inak. Tak nechvto tentokrat pride rychlo. Alebo radšej nech je testik pozitivny
@gulocka7888 gulička s ním už ani nerátam skôr nech už príde ms aby si supli na další vklad
@diorissima na krv ides teda zajtra? ci si uz bola?
@sassa15 zajtra ale skôr kvôli informácií pre centrum a další vklad, vies už som trikrát cely ten proces absolvovala tak už vies čo možno cakat
@diorissima no to hej, aj ja som minule musela ist na krv, a to som uz mala normalne rozbehnute kramy a negativny domaci test na 13. den.
Ja som vcera nasla zapatroseny test doma 🙈. Tak som rano zahrala svoju “oblubenu” hru, ze co to je, mini duch alebo kanalik. Ale bude to kanalik.
@depka92 ty sa ako mas?

@depka92 ja som bola v piatok a už dnes som to nevydrzala a začala testovať včasným testami tak začínam nervózna a skeptická