icon

KET 23. júna 2025

lienka_9
16. jún 2025

Ahojte🍀🍀🍀
23.6 mám KET, má niekto tiež v tejto dobe?

petra9754
25. jún 2025

@lienka_9 Ahoj 🙂 ja som mala ket v rovnaký deň ako ty...ako a cítiš? 🙂

lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
petra9754
25. jún 2025
@lienka_9
Odpoveď bola zmazaná

@lienka_9 mňa tiež trochu pobolieva podbruško už od vkladu, ale len úplne jemne...a od včera mám trochu žltý výtok, čo môže byť spôsobovať aj progestanelle, ale predtým som taký nemala.....ale teda ja som v tomto nováčik takže sa neodvážim tvrdiť či to niečo znamená alebo nie... Oddychuj🙂 chodíš aj do práce?

lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
petra9754
Autor odpoveď zmazal
lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
petra9754
25. jún 2025
@lienka_9
Odpoveď bola zmazaná

@lienka_9 tak ti držím palce, potom daj vedieť 🙂

lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
dendatomy
30. jún 2025
@petra9754

@lienka_9 Ahoj 🙂 ja som mala ket v rovnaký deň ako ty...ako a cítiš? 🙂

@petra9754 ja som mala 27.6 ako si natom🩷

dendatomy
30. jún 2025

@lienka_9 ahojky ako si dopadla alebi respektive ako si natom🩷ja so. Mala 27.6

petra9754
2. júl 2025
@dendatomy

@petra9754 ja som mala 27.6 ako si natom🩷

@dendatomy ahoj, nám to nevyšlo, dnes som 9dpt ale včera som mala úplne negatívny test. A ty ako?

dendatomy
3. júl 2025
@petra9754

@dendatomy ahoj, nám to nevyšlo, dnes som 9dpt ale včera som mala úplne negatívny test. A ty ako?

@petra9754 ahoj ja som dnes 6 den po a nerobila som vydrzim az do krvicky..10.7.no mrzi ma to hovori sa ze nadej umiera posledna ale ja som realista..no ale drzim palce a dnes ako??a mas niake priznaky??

petra9754
3. júl 2025
@dendatomy

@petra9754 ahoj ja som dnes 6 den po a nerobila som vydrzim az do krvicky..10.7.no mrzi ma to hovori sa ze nadej umiera posledna ale ja som realista..no ale drzim palce a dnes ako??a mas niake priznaky??

@dendatomy ty si dobrá, ja by som nevydržala 🙂 nemám práveže žiadne príznaky, vôbec nič mi nie je, najradšej by som uz vysadila aj lieky...a ty sa ako cítiš? Snažíte sa už dlho?

dendatomy
4. júl 2025
@petra9754

@dendatomy ty si dobrá, ja by som nevydržala 🙂 nemám práveže žiadne príznaky, vôbec nič mi nie je, najradšej by som uz vysadila aj lieky...a ty sa ako cítiš? Snažíte sa už dlho?

@petra9754 ahojky ano dlho ako ivf od roku 2022 toto je 6 KET no neni to jednoduche ani prepmna vydrzzat ale chcem tentonkrat...no a este musim podotknut ze teraz mam aj zasebou aj RPR krvnu plazmu do maternice beriem estrofen anopyrin fraxapyrin medrol no som riadne.nabombena a ty ako??🫶🫶

monik84
5. júl 2025

Ahojte. Ja som bola na KET 22.6. ale už mám dcérku, ktorá vyšla z 3ivf a hneď prvý vklad, druhá vklad nevyšiel a teraz tretí vklad a test ukazuje pozítivny.

dendatomy
7. júl 2025
@monik84

Ahojte. Ja som bola na KET 22.6. ale už mám dcérku, ktorá vyšla z 3ivf a hneď prvý vklad, druhá vklad nevyšiel a teraz tretí vklad a test ukazuje pozítivny.

@monik84 super a priznaky si prosim mala ake??dakujem

monik84
7. júl 2025
@dendatomy

@monik84 super a priznaky si prosim mala ake??dakujem

@dendatomy praveže žiadne. Ja som myslela, že to nevyšlo. Lebo keď som ostala tehotná pred 5-timi rokmi, tak som mala prsia naliaté, spodok brucha ma bolel, a na 10-ty deň od vkladu, som aj zvracala. A teraz absolútne nič.

dendatomy
7. júl 2025
@monik84

@dendatomy praveže žiadne. Ja som myslela, že to nevyšlo. Lebo keď som ostala tehotná pred 5-timi rokmi, tak som mala prsia naliaté, spodok brucha ma bolel, a na 10-ty deň od vkladu, som aj zvracala. A teraz absolútne nič.

@monik84 tak super..to telo si robi svoje gratulujem ti dakujem dnes mam 10 den po KET a niako mi vsetko utichlo ale netestujem mam 10.7 krvny test vydrzim..aj ked je to narocne

mima909
Odpoveď bola odstránená
monik84
9. júl 2025
@dendatomy

@monik84 tak super..to telo si robi svoje gratulujem ti dakujem dnes mam 10 den po KET a niako mi vsetko utichlo ale netestujem mam 10.7 krvny test vydrzim..aj ked je to narocne

@dendatomy veru je náročné to vydržať. Aj mne pripadali dni do kontroly nekonečné.