KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@jujulip ja mám tiež taký pocit že nič ztoho.Ja som si prvé dni dosť poškodila so stresom teraz už som sa zmierila stým.Presne tak bude ako má byť.A tie hormóny robia svoje viem ťažko sa to ovláda.Mne pobyt na vzduchu dosť pomáha a malá teraz keď je doma tak nemám čas na to myslieť
Uz ste testovala niektora??ak nie, kedy sa chystate?
Ja som plánovala, že nebudem testovať, zabolel by ma pohľad na biely test.. Ale možno nevydržím🤷♀️
@jujulip a mozno budes prekvapena...
@marhulka2022 všetkým prajem, aby sme ostali milo prekvapené🙏 ty sa kedy chystáš?
@jujulip asi zajtra bude to 7 dni, uz by malo bytnieco vidiet
No ako nabrali ste niektora odvahu na test??
Ja zatiaľ nie🙈
Ja tiež nie nemám doma test 😁Keby som mala tak už by som určite vyskúšala
@jujulip este radsej nie...uvidime ci bude silniet a buduci pondelok ake hcg bude z krvi..hrozne sa bojim
My sa snažíme už roky a ešte ani raz som nevidela //. Držím ti prsty aby to dobre dopadlo🤞
@jujulip my 10 rokov
8 prirodzene
2 cez ivf toto je 7 transfer
Min rok 4/22 zamlcany potrat v 11tt, potom biochemicke a v januari spontany potrat
Ahojte ja som bola na ET tiez 26.6. Je to moj prvy vklad… ja som nevydrzala a testovala uz… vcera slaba druha ciarka, dnes rano taka ista, nebola tmavsia…. Na krv idem 6.7
@butterflyeffect držím prsty! 🤞
@marhulka2022 gratulujem z celého ❤️
@jujulip ahoj, aj ja mam 3vklad a tiež som úplne zdravá. Jedine, co konečne tento rok zistili na imunologickom vyšetreni je "špecifická celularna odpoveď voči partnerovym antigenom" preto mam nasadené intralipidy a pravdepodobne preto som roky neoteohtnela. Verím však, ze tentokrát to vyjde 😁 marhuľka nám to dobre rozbehla, tak sa k nej snáď postupne po pridávame 😉🙂
@mimieee ahoj, ty ako?? Kedy testujes?? Uz mas po infuzii?? Vraj v brne v reprofite sa za infuziu plati 100euro?? Testovala si uz??
@butterflyeffect jej super, drzim palce ja na krv az 10.7.
@marhulka2022 ja 10.7 mam ist na kontrolny, ale aj tak mam strach ci to vyjde…
@marhulka2022 ahoj, no už sme zachviľu doma 🙂 presnejšie je to 125 € 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ešte som netestovala. Tentokrát mam skutočne taky pocit, ze sa to podarilo a bojím sa ze opäť to bude iba 1 čiarka. Bojím sa toho sklamania, neviem, ci sa odhodlam testovať 🤷♀️😔 ale môže o zajtra...
@mimieee a v nitre vraj len 35, teraz to riesi znama..hrozne palky ale ked to ma pomoct, tak urobime a zaplatime hocico..my sme samoplatci uz a mame v tom neskutocne peniaze..ale stale verime..
Ked najdes rano odvahu posli testik alebo napis.
@marhulka2022
Ďakujem, určite pošlem keď sa odhodlam 😉 no ja som bola v NR na tom imunologickom vyšetreni, takze ak sa ujme embrió, tak ešte budem musieť chodiť na infuzky a tiež som na myslela, ze ich to oslovím, ci by mi ich nepodavali tu. Mne vtedy Dr. Dturilova spomínala, ze stoji 60€,ale každopádne je to polovica - náklady na benzín...

@jujulip to je hormonami...ja si hovorim, ze vsetko je tak ako ma byt..picha ma v lavom vajecniku