icon

KET 26.6.2023

marhulka2022
19. jún 2023

Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...

lechmanova
6. júl 2023

@butterflyeffect ďakujem napodobne gratulujem 😉 nech si ich udržíme v brušku ja som mala prvé dosť ťažké tehotenstvo tak sa bojím trošku to všetko zopakovať.

lechmanova
6. júl 2023

@jujulip aj ja si myslím že bude pozitívny niečo sa tam deje☺️

mimieee
6. júl 2023

Supeeer správy dievčatá, teším sa, ze vám to takto krásne vychádza 🙂👏 držím vám naďalej palce 🙂

butterflyeffect
6. júl 2023

@lechmanova u mna je ro uplne prvy vklad a prve tehotenstvo, tak mam z toho zmiesane pocity, tesim sa velmi ale zaroven mam strach aby to vydrzalo… po tolkych rokoch snazenia je to ako sen 😍

butterflyeffect
6. júl 2023

@marhulka2022 10 den po vklade

jujulip
7. júl 2023

@butterflyeffect gratulujem! Samé dobré správy! ❤️

jujulip
7. júl 2023

Ahojte dievčatá, ja dnes takto. Celú noc som nespala, nevedela som si nájsť polohu🙈 ráno o tretej som si robila test😁.

marhulka2022
autor
7. júl 2023

@jujulip krasa...
A ako vam je dievcata?? Mna hrozne bolia dnes krize.. neustojim dlho, katastrofa.. inak mi nic nie je zatial.. v pondelok idem na krv hcg a progesteron

jujulip
7. júl 2023

Ja nemám zatiaľ žiadne extra príznaky, citlivé brucho a mierne boľavé vaječníky ...ty? A cítim sa trochu "ťarbavá", teraz som prišla z nákupu a musela som si sadnúť, som zvedavá čo príde. Mňa by zaujímalo, vedia vaše polovičky, že ste v očakávaní? Môj ani netuší..tak by som mu to povedala ale chcem počkať do utorkovej krvi 🙄.

lechmanova
7. júl 2023

@marhulka2022 mňa pichá v bruchu vo vaječniku vkuse niekde inde .Inak v pohode

marhulka2022
autor
7. júl 2023

@jujulip moj pozoruje testy ako silneju aj ked tomu neveri, vraj uveri az z krvi alebo uzv..to si este pocka..

butterflyeffect
7. júl 2023

@lechmanova normalne som rada ze to pises lebo ja mam tiez neskutocne pichanie v bruchu a vajecnikoch, dnes k tomu aj strasna bolest v krizoch, hned mam potom v hlave ze ci sa nieco nedeje zle, a tabletky od bolesti nechcem brat, lebo sa bojim…

butterflyeffect
7. júl 2023

@jujulip moj vie, kazde rano uz od 4 dna vkladu sa ma pytal ci uz som robila test, a na krv aj po vysledky bol so mnou, je rovnako nedockavy ako ja na vsetko

lechmanova
7. júl 2023

@butterflyeffect všetko sa ti tam mení pripravuje to je normálne .Ja sa musím teraz poriadne najesť lebo pri prvej som do konca tehotenstva vracala 😁

marhulka2022
autor
7. júl 2023

@butterflyeffect aj ja dnes hrozna bolest v krizoch..stacilo si polezat chvilu..ja sa zase bojim tych bolesti lebo v januari mi tak zacal spontanny potrat..ale teraz verim, ze vsetko bude inak..radsej budem lezat..vraj si mozeme dat magnezium, ze pomoze..
Ja od vkladu jem denne krupicu detsku uplna zavislost 😁😁😁

butterflyeffect
8. júl 2023

Ja zatial ziadne ine priznaky-len tie bolesti bodave, niekedy je to take hrozne ze ma az zvija, mam z toho strach… a unava, ja vecer doslova padam do postele
, zaspim do minuty a to som nocna sova co nemoze nikdy zaspat…vcera som mala dostat menzes, taky super pocit ze nic-ani kvapka, neviem sa dockat kontrolneho testu v pondelok, stale mam strach si hodnoty porastu… doma uz netestujem. Vy co ste boli uz na krv, este testujete? @jujulip ty ako testovala si aj dnes? Vcera si mal krasnu tmavu ciarku 😍

butterflyeffect
8. júl 2023

A este som sa chcela opytat dievcata lieky beriete nejake? Ja progestanele 3x denne estrofem 3x denne 2 tablety a fraxiparin picham… mala som clexan ale strasne ma bolel tak som si vypytala fraxiparin… ale problem je v tom ze hocikde sa suchnem neskutocne modriny mam-moj sa smeje ze to vyzera akoby ma tyral 🤣

lechmanova
8. júl 2023

Ja dneska bezpriznakovo 🤔áno beriem ráno prolutex,2xlenzetto. Večer amelgen.2xlenzetto,clexan až včera som si všimla že clexan som zle pichala som nevedela že ho treba nadoraz cvaknúť a on tak vystrelí.
Netestovala som vôbec

marhulka2022
autor
8. júl 2023

Ja beriem 3x 2 esteofem, 2x 400 utogestanu, 1x prolutex a clexan
Ja som zvedava na hodnotu hcg a progesteronu v pondelok
Testy pekne silnia
Ale bolest krizov je neskutocna

jujulip
8. júl 2023

@butterflyeffect ja som dnes netestovala. Ale zajtra plánujem, dnes sme boli v tatrách na prechádzke, trochu som vypla od toho všetkého. Ja zase už asi tretiu noc zle spím...dufam že po dnešku to bude lepšie.

jujulip
8. júl 2023

Ja beriem len clexan a 400mg utrogestan.. A kríže aj mňa bolia.

jujulip
9. júl 2023

Dievčatá ja dnes takto. No veľký rozdiel oproti poslednému testu nevidím. Je trochu silnejšia?

lechmanova
9. júl 2023

@jujulip podľa mňa o trošičku silnejšia 😉

butterflyeffect
9. júl 2023

@jujulip podla mna tiez silnejsia 🙂

marhulka2022
autor
10. júl 2023

Ahojte, ake mate dnes hodnoty hcg popripade progesteronu?? Mne maju kazdu chvilu volat..

lechmanova
10. júl 2023

Ahojte mne pred chvíľou volali hcg 1498☺️

marhulka2022
autor
10. júl 2023

@lechmanova aj mne teraz 1592 hcg a progesteron 30.8

lechmanova
10. júl 2023

@marhulka2022 super gratulujem . Progesterón mi nevraveli .

marhulka2022
autor
10. júl 2023

@lechmanova podobne aj ja gratulujem..
Kedy ides na uzv??
Ja cakam co mi odpise dr ako postupovat dalej

lechmanova
10. júl 2023

@marhulka2022 ďakujem pekne 24.7 mi dali termín len idem k inej dr. kedže tá moja má dovolenku .