KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@jujulip aj ja si myslím že bude pozitívny niečo sa tam deje☺️
Supeeer správy dievčatá, teším sa, ze vám to takto krásne vychádza 🙂👏 držím vám naďalej palce 🙂
@lechmanova u mna je ro uplne prvy vklad a prve tehotenstvo, tak mam z toho zmiesane pocity, tesim sa velmi ale zaroven mam strach aby to vydrzalo… po tolkych rokoch snazenia je to ako sen 😍
@marhulka2022 10 den po vklade
@butterflyeffect gratulujem! Samé dobré správy! ❤️
@jujulip krasa...
A ako vam je dievcata?? Mna hrozne bolia dnes krize.. neustojim dlho, katastrofa.. inak mi nic nie je zatial.. v pondelok idem na krv hcg a progesteron
Ja nemám zatiaľ žiadne extra príznaky, citlivé brucho a mierne boľavé vaječníky ...ty? A cítim sa trochu "ťarbavá", teraz som prišla z nákupu a musela som si sadnúť, som zvedavá čo príde. Mňa by zaujímalo, vedia vaše polovičky, že ste v očakávaní? Môj ani netuší..tak by som mu to povedala ale chcem počkať do utorkovej krvi 🙄.
@marhulka2022 mňa pichá v bruchu vo vaječniku vkuse niekde inde .Inak v pohode
@jujulip moj pozoruje testy ako silneju aj ked tomu neveri, vraj uveri az z krvi alebo uzv..to si este pocka..
@lechmanova normalne som rada ze to pises lebo ja mam tiez neskutocne pichanie v bruchu a vajecnikoch, dnes k tomu aj strasna bolest v krizoch, hned mam potom v hlave ze ci sa nieco nedeje zle, a tabletky od bolesti nechcem brat, lebo sa bojim…
@jujulip moj vie, kazde rano uz od 4 dna vkladu sa ma pytal ci uz som robila test, a na krv aj po vysledky bol so mnou, je rovnako nedockavy ako ja na vsetko
@butterflyeffect všetko sa ti tam mení pripravuje to je normálne .Ja sa musím teraz poriadne najesť lebo pri prvej som do konca tehotenstva vracala 😁
@butterflyeffect aj ja dnes hrozna bolest v krizoch..stacilo si polezat chvilu..ja sa zase bojim tych bolesti lebo v januari mi tak zacal spontanny potrat..ale teraz verim, ze vsetko bude inak..radsej budem lezat..vraj si mozeme dat magnezium, ze pomoze..
Ja od vkladu jem denne krupicu detsku uplna zavislost 😁😁😁
Ja zatial ziadne ine priznaky-len tie bolesti bodave, niekedy je to take hrozne ze ma az zvija, mam z toho strach… a unava, ja vecer doslova padam do postele
, zaspim do minuty a to som nocna sova co nemoze nikdy zaspat…vcera som mala dostat menzes, taky super pocit ze nic-ani kvapka, neviem sa dockat kontrolneho testu v pondelok, stale mam strach si hodnoty porastu… doma uz netestujem. Vy co ste boli uz na krv, este testujete? @jujulip ty ako testovala si aj dnes? Vcera si mal krasnu tmavu ciarku 😍
A este som sa chcela opytat dievcata lieky beriete nejake? Ja progestanele 3x denne estrofem 3x denne 2 tablety a fraxiparin picham… mala som clexan ale strasne ma bolel tak som si vypytala fraxiparin… ale problem je v tom ze hocikde sa suchnem neskutocne modriny mam-moj sa smeje ze to vyzera akoby ma tyral 🤣
Ja dneska bezpriznakovo 🤔áno beriem ráno prolutex,2xlenzetto. Večer amelgen.2xlenzetto,clexan až včera som si všimla že clexan som zle pichala som nevedela že ho treba nadoraz cvaknúť a on tak vystrelí.
Netestovala som vôbec
@butterflyeffect ja som dnes netestovala. Ale zajtra plánujem, dnes sme boli v tatrách na prechádzke, trochu som vypla od toho všetkého. Ja zase už asi tretiu noc zle spím...dufam že po dnešku to bude lepšie.
Ja beriem len clexan a 400mg utrogestan.. A kríže aj mňa bolia.
@jujulip podľa mňa o trošičku silnejšia 😉
@jujulip podla mna tiez silnejsia 🙂
Ahojte, ake mate dnes hodnoty hcg popripade progesteronu?? Mne maju kazdu chvilu volat..
Ahojte mne pred chvíľou volali hcg 1498☺️
@lechmanova aj mne teraz 1592 hcg a progesteron 30.8
@marhulka2022 super gratulujem . Progesterón mi nevraveli .
@lechmanova podobne aj ja gratulujem..
Kedy ides na uzv??
Ja cakam co mi odpise dr ako postupovat dalej
@marhulka2022 ďakujem pekne 24.7 mi dali termín len idem k inej dr. kedže tá moja má dovolenku .

@butterflyeffect ďakujem napodobne gratulujem 😉 nech si ich udržíme v brušku ja som mala prvé dosť ťažké tehotenstvo tak sa bojím trošku to všetko zopakovať.