KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@lechmanova nech nam dobre dobadne... moj to bude 7 v poradi a 8 embryom..tak snad 7 je moje stastne cislo..drzim palce..
Ahojte, aj ja idem dnes- je to 3 vklad, teraz prvykrat v Reprofit Brno
Ahojte, dnes má čaká 3.vklad tentoraz máme embrya s darovanými spermiami. Uvidíme čo to prinesie. 🤞
@mimieee ja tiez Reprofit Brno..
@jujulip my mame darovane oocyty
Drziiim vám palce baby 😁🙂🙃❣️
@mimieee podobne do 3 vsetko dobre ti zelam 😁
Tak si držme palce ja si idem po 12ročny mrazačik❤️
Ahojte, tak my už sme po, v reprofite to bolo úplne inak, aj manžel mohol byť prítomný 🙂🙃
@mimieee aj my po, uz doma konecne..oddychujeme
@mimieee ano tam su pri vklade manzelia spolu..nam uz islo embryo von z obalu..mozno sme sa stretli..boli sme tam podla rozhovorov 3 slovenky co som zapocula..okolo 14.15-14.30
Aj my sme po 🙂 ja už mám jednu dcérku 4ročnu tak tentokrát to bude s oddychovanim komplikovanejšie.
@marhulka2022 hej, tak sme asi stretli- bolo sme tam od 14:10🙃🙂
@mimieee ja som mala tmavomodre saty a brali nas o 14.20
no neviem , mas tmave vlasy? Ja som mala cierne saty , vlasy hnedoblond, manzel bol domodra obleceny 🙂
Dievčatá aké lieky užívate také ako pred Ketom?Mne všetko ponechali
@lechmanova ahoj, aj mne všetko ponechali+ mi pridali fraxiparine. S krvou nemám problémy, ale vraj keď je redšie pomáha to uhniezdovaniu 🤷♀️
Mne brali vcera krv na progesteron o pol 1 a do pol 3 boli vysledky. Mala som len 19, tak mi pridali prolutex pichat na obed.beriem aj estrofem, utrogestan a picham clexan...
No ja mám lenzetto,prolutex ,amelgen a clexan .Tak potom ok
Ja mam len utrogestan a clexan...
@mimieee Keď som dobre vyčitala tak to je také niečo ako fraxyparin na riedenie krvy
Neviete o nejakej skupinke kde kočky predávajú lieky .Potrebovala by som amelgen do kontroly 1kus možno by sa mi podarilo tam zohnať.
@mimieee clexan man na riedenie krvi...
@lechmanova je to zakazane predavat lieky, tak myslim, ze taka skupina nie je ani.
@marhulka2022 áno som si to všimla že sa to už nedá.Kedysi bola tu taká skupinka v pohode si dievčatá posúvali liečky ktoré už nepotrebovali aj ja som tak posunula .Śkoda
Ja mam dnes neskutocnu migrenu a poboloevaju ma aj krize.. pol dna som prespala uplne som k.o.
Urcite to je tymi hormonmi, vam je ako??
Mne podobne, migrénu nemám ale boli ma hlava a aj kríze a brucho 🤷♀️

@marhulka2022 ahoj zajtra ma tiež čaká vklad🙂