icon

KET a alkohol

15. feb 2023

Ahojte. Pisem anonymne lebo ma žerie svedomie. Včera ráno som mala KET a večer som sa opila. Nemám problém s alkoholom naozaj, ale mala som otrasné dni, veľký psychický nápor. Že si dám jedno deci červeného vína. Vypila som celú fľašu. Nebola som opitá, že by som nevedela fungovať ale cítila som v hlave trocha... Dnes ma strašne žerie svedomie, že som to p.srala a vyhodila celú snahu a peniaze von oknom. Neukameňujte ma, sme ľudia a chybujeme. Mám šancu, že som tú malú bodku nezabila?😭😭😭

Strana
z2
jamimo
15. feb 2023

@ajdika v poriadku rešpektujem aj tento názor. Mňa skôr desí ten všeobecný latentný prístup, pozititívny vzťah spoločnosti k alkoholu a večné ospravedlňovanie, bagatelizovanie. Myslím, že aj v príspevku autorky je to ľahko čitateľné medzi riadkami. Bežne v živote sa stretávam s názormi, ale len však decko, len pohárik, ale však si len v 4- tom týždni, ale to hádam nemôže uškodiť, ale veď to je malé ako makové zrnko, aj tam tá aj oná sa opila a nevedela že je tehotná.... Nie a toto nieje v poriadku.

jarrys
16. feb 2023

Tak zeny uz ste sa tu vygrcali zo svojich frustracii. BLAHOZELAM!!!! A teraz k veci, bohuzial s polutovanim vacsine musim oznamit ze profesorky mediciny nebudu lebo podla toho co citam viete o tom velky prd. A hlavne od niektorych co tu vidim ze pisu a podstupuju IVF by som ocakavala ze budu mat vsetko nastudovane od A po Z a nie len tliachat do vetra.
A pre autorku, netrap sa, zlyhala si. Kedze babtko este nie je napojene na krvny system mami tak na bodku to nema ziadny vplyv. Od teraz si davaj pozor, a max 2dc vinka na vecer az do prveho tehotenskeho testu. Tak teraz oddychuj a celu flasku uz nie. Nic si z toho nerob, vidim ze vacsina tych zien sa tu zachovala ako uplne strigy. Mne dokonca mojbobvodny gynekolog a a j v CAR doktor povedali ze si myslia ze mi nevychadza kvoli psychike a mam si datvkazdy vecer pohar az dva prosecca, vina alebo baileys. Ja ale vobec nepijem v beznom zivote. A moralistky chodte zdrbat teraz oboch lekarov a chodte im povedat ze su blbi a nic nevedia lebo vy ste profesorky mediciny.

bejbs123
16. feb 2023

@jarrys Kolkokrat ste podstupili IVF?netreba citat medzi riadkami,myslim,ze vacsina z nas komentovala to mnozstvo nie samotny alkohol,tak zas neprekrucajme,je rozdiel 2pohare a naliat do seba vedome celu flasu. Jeden vklad 500€-za to mi ozaj nestoji jedna blba flasa,aby som si potom vycitala fakt,ze vklad nebol uspesny,ale to je moj nazor

adabise683
18. feb 2023

Ano aj ja som pocula o tom prekrveni a priamo v centre pri zakroku sa jedna kocka na to pytala doktora (v snahe zvysit sance na uspech) a ten to len potvrdil ... jasne ze nikoho nenavadzal na alkohol, ale fakt je taky, ze to to tomu prekrveniu pomaha ... ci to zvysi sance, nikto nevie ... ale nemyslim, ze by to malo byt v tvojom pripade rozhodujuce o uspechu ci neuspechu. Drzim moc palce, nech ti to vyjde !!!

ajka251
19. mar 2023

Ahoj autorka 🙂 presla uz nejaka doba.len sa chcem spytat ci bolo tehotenstvo uspesne 🙂 dakujem ak odpises

autor
5. apr 2023

@ajka251 Dostala som hematom v 8tt. Skoncilo to tyzdnovou hospitalizaciou a transfuziou kvoli strate krvi. Plod to neprezil. Dopredu pre moralistky ktore mi tu vynadali-povedala som lekarom hned na prijme aj pri kazdej vizite o tom vine kvoli vycitkam a bola som opakovane ubezpecena, ze toto za to nemohlo.

jarrys
6. apr 2023

@bejbs123 a ako s temou suvisi to kolkokrat som podstupila IVF?

ajka251
7. apr 2023

Tak to ma veľmi mrzi 😔 viem co to je.ja som v 11tt potratila..a viacej vkladov nevyslo.precitala som si komentare kde sa do teba pustili...netrap sa tym..hematom dokaze spravit sarapatu..poznam viacej bab, ktore kvoli tomu potratili....zelam ti vsetko dobre.

Strana
z2