KET a bolesti v podbrušku
Ahojte baby som dva dni po KET mam bolesti v podbrušku dosť často myslíte že by to mohlo byť uhniezdovanie?alebo len progestenal
@lulu454 No,teraz sa bojím aj urobiť ďalší test aby náhodou neprišlo sklamanie
@drozdajka4 a v akom štádiu si mala embryjko?
Zvláštne je že ja idem už po 9 dňoch na krv po PK (embryo bolo 5dnova expandovala blastocysta). Asi v každom centre to je inak keď vám to vychádza až na 13-14.den po transfere.. drzim baby palce🙂
@linamihi Ahoj,bolo už na 5 deň mrazené takže päťdňové 😊No je to možné že všade je to inak ..
Ja som dnes začala mierne krvácať a bolesť ako pri menzese. Neviete čo to znamená ?
@lulu454 Zavolaj do car .Ja by som určite zavolala.
@drozdajka4 áno, určite budem len čakám aspoň do pol 8, aby mi zdvihli
@drozdajka4 Ahoj, no ako? Testovala si sa ešte? 😊
@lulu454 Ahoj áno 😊 Zatiaľ sme pozitívny.A ty sa ako máš????
@drozdajka4 gratulujem 😊 my sme boli včera na kontrole a chvalabohu všetko v poriadku 🙏
@lulu454 Tak to som veľmi rada , bála som sa čo napíšeš ak mám pravdu povedať.Chvalabohu všetko je ok 😍
@drozdajka4 No Ti poviem, išla som na tú kontrolu s veľmi malou dušičkou, ale na ultrazvuku už doktorka videla tehotenstvo tak som bola najšťastnejšia 😊
@lulu454 Super 🙏 Toto tak rada čítam.Mna čaká zajtra sono aj krv ... Aj sa teším aj mám strach veru.....
@drozdajka4 držím silno palce 😊 daj vedieť ako si dopadla
@lulu454 Dám dám určite.Dufam že to bude ok.
Ahojte žienky, mňa zajtra čaká Ket. Držím Vám všetkým palčeky aby boli testiky pozitívne 🙏
@marta236 Ďakujeme 😊Aj ja ti prajem pozitívny test ♥️
@drozdajka4 ďakujem pekne 🥰
@lulu454 Ahoj,tak ja už viem výsledky.Hcg 1274,75 som tehotná 😍
@drozdajka4 blahoželááám 😊🙏
@lulu454 Dakujeeeem 😘
@drozdajka4 jeeej tak srdečne gratulujem 😊❤, ja som po Ket a teraz už čakať 2tyzdne. Ty si bola tiež na Ket alebo na Et?
@marta236 Ďakujem 😊☺️☺️ No ja som bola na ket....

@drozdajka4 jeej, tak to je super 😊 určite bude čiarka silnieť