icon

KET - apríl 2021

evangelina321
10. apr 2021

Viem, že podobných diskusii je tu dosť, no hľadám "oporu" a upokojenie. 1.4. som bola na KET hatchujucej blastocysty. Dnes 9DPT nie je na teste ani náznak, prsia naliate, brucho bolí ako pri MS už druhý deň. Je ešte šanca na pozitívny tehotenský test? 😏

Strana
z4
eua
7. máj 2021

@nicolfilova Ja som dnes na obed dostala, tak momentálne bojujem s bolesťou...kiežby sa aj tebe spustili cimskor ✊

nicolfilova
8. máj 2021

@eua alebo vôbec už aby neprišli, zatiaľ stále nič uvidíme budúci tyzden

medvedica43
14. máj 2021

Dnes prve sono.Z dvoch sa ujalo jedno.Mame 0,64cm a uz nam bije srdiecko.Ked uz vidia, ze srdiecko funguje tak ma poslali k mojej doktorke , ktora dotiahne dufam uspecne cele tehotenstvo.Zienky drzim vam palce a posielam pozitivnu energiu.Dalsi krok je ultrazvuk o dva tyzdne. Nadalej uzivam Progestenon , Lenzeto a picham si kleksan ci ako sa to pise 🙂)))

1212katka1212
15. máj 2021

@medvedica43 no supeeer tesiiim sa s tebou. Ja som bola v stredu na sono a malinke malo 1,3cm a tiez bilo ❤. Krasny pocit, prajem ho zazit kazdej zene 🥰

medvedica43
1. jún 2021

@1212katka1212 no ako sa dari? 🙂 inak beries este nejake lieky? Mna teraz caka rozhodnutie ake vysetrenia si dat spravit v tom 12stom tyzdni tak si to idem nastudovat.

1212katka1212
2. jún 2021

@medvedica43 ahoooj, dobre sa nam dari okrem tych nevolnosti je to super 😉 a vam? Tak ja si vkladam rano a vecer progestanelle a beriem anopyrin lebo mi zistili ze mam syndrom lepivych dosticiek a od 4teho mesiaca si vraj budem pichat fraxik pocas celeho tehu..esteze mi lekar v centre pre istotu v den vkladu predpisal ten anopyrin lebo vtedy som vysledky este nemala a potvrdilo sa ze mam ten syndrom. Inak keby som neuzivala anopyrin tak by to nevyslo..

1212katka1212
2. jún 2021

@medvedica43 a ano posiela ma moj gyn na trisomy test. Tak som si dala ten za 450 co tam mas trochu viac toho...uz porazi ked sme dali tolko penazi do umaleho tak uz nech aj to bude urobene hlavne aby tam nic nevyslo. Obavam sa ale dufam ze to bude ok. V pondelok mam ist na odber a hadam v piatok budu vysledky tak drz palce ✊✊

medvedica43
2. jún 2021

@1212katka1212 .... ja tym ze mi to 1x nevyslo a koli pandemii som nebola na tie geneticke vysetrenia tak mi preventivne nasadilu kleksan.To je to iste ako frexi. Riedi to krv a zabezpecuje (v nasom pripade ) lepsie vyzivovanie placenty a samotneho plodu. Ja mam po prvom trimestri vysadit pichanie kleksanu/frexi .Tak dufam , ze mi tompo vysadeni nejak neublizi. Inak ten progestenelle si davam rano poobede aj vecer (3x denne)

medvedica43
2. jún 2021

@1212katka1212 Inak nevolnosti mavam aj ja a nie su iba ranne 😅 uz o deviatej spavam ako babatko lebo som strasne unavena. Rano som sa naucila do seba aj na silu natlacit hocico na jedenie a pitia.Potom mi je vzdy lepsie. Inak to s tou krvou ti zistili pri tych odberoch v 11nastom tyzdni co sa robia, alebo ako ti to zistili. Drzim palce nech su vysledky dobre.Tiez rozmyslame nad tym Trisomy test plus.Ked uz tak uz , ako ty vravis. 🤰🏼 Drzim palceky. Som rada , ze tu je niekto s kym to mozem zdielat💪🏼✊🏼

stanka2612
2. jún 2021

@1212katka1212
@medvedica43 a baby, ako teda? Mali ste také pekne vysoké HCG, že ma fakt zaujíma, či čakáte jedno,alebo dve 😊 ja som mala "len" 340 na 13 deň vkladu 😁

1212katka1212
3. jún 2021

@medvedica43 ahaa ze takto. No mne byvalo zle rano a nejak sa to otocilo takze teraz si ranajky uzivam a vecer uz nejem skoro nic. Tak mne ten syndrom zistili ked som bola len tak na hemayologicke vysetrenie a potom si si prisla po vysledky na pohovor s primarkou a ta na zaklade rodinnej anamnezy ma poslala este na jedno vyse.kedze zistila ze sa v nasej rodine vyskytlo vela infarktov. To iba na zaklade toho inak by ma asi neposlala na to vyse. Aj ja tebe drzim palce velmii 😘🙂

1212katka1212
3. jún 2021

@stanka2612 ja cakam jedno 🙂, jedno mi bolo aj vlozene.

butterfly333
3. jún 2021

Ahojte mám len otázku minulý mesiac vklad nevyšiel včera na 13dc neskutočná bolesť ľavý vaječnik snažili sme sa 12dc dnes do rána bolesť prešla tak da sa snažiť aj dnes či už je neskoro?

1212katka1212
3. jún 2021

@butterfly333 tak zrejme doslo k uvolneniu vajicka ked si mala taku bolest ja som tiez pri ovu mala takto. A ked ste sa snazili den predtym tak je to super, ved mozte aj dnes nic sa nestane.

1212katka1212
3. jún 2021

@1212katka1212 ak skusite

butterfly333
3. jún 2021

@1212katka1212 Dakujm 😉

medvedica43
6. jún 2021

@stanka2612 ja som vkladala 2 a vyslo len jedno 🙂

Strana
z4