KET - december 2021
Ahoj 😊 tak už sa pripravujem na druhý pokus....ide niektorá z vás tento mesiac na KET ?
Ahoj anika02 tak ja idem v sobotu na sono a tiez mi uz povedia kedy ket..tak som nedockava😉💐
@hafanana25 ja mam naplánovaný 14.12. Silno ti držím palčeky 😉
@aduska01111 potom daj vedieť. Je to prvé?
Ahojte 😊 Aj mňa čaká repete vo štvrtok 9.12. ❤
@anika02 Dakujem pekne, aj tebe moc drzim ✊✊🍀🍀. A teda vlastne vsetkym ✊✊🍀🍀🍀
@akret01 drzim palce ✊✊ Prve ivf a vklad?Ci?
@hafanana25 Aj ja Tebe 🙂 2. KET po 2. IVF
@akret01 ďakujem... Tak teraz to vyjde 🍀🍀🍀✊✊
@hafanana25 Verím ze áno 🙏 Tvoj prvý vklad ? Tfuj Tfuj 🍀🍀🍀Nech mame pekne Vianoce
@akret01 🍀🍀🍀🍀 Ano, nase prve IVF a teda prvy vklad (KET).
To by boli krasne Vianoce veru ✊✊
@hafanana25 ako sa cítiš po KET? 🙂 ja som hrooozne unavená, čo sa mi inak vôbec nestáva. Ale neviem či je to škaredým počasím alebo to môže byt z Progestanelle 🤷🏻♀️
@moniiik88 citim sa uolne normalne .ale tak som len den po.Ale nijako inak sa necitim.
@hafanana25 ja som mala v ten deň a aj deň po pocit, akoby som mala dostať menzes. Ale čitala som, že niektoré ženy to tak majú, tak hádam to bude ok 😊
@moniiik88 tak v podstate aj ja pocitujem trosku ale nic intenzivne a ani take hrozne...uvidime
A ako si fungovalanormalne???Ci si bola doma?
@hafanana25 mám homeoffice, ale teda okrem cesty do prace fungujem normálne 😊 ty ako?
@moniiik88 Ja dom v den vkladu bola doma a oddychovala,dnes tiez doma ale uz sme boli nakupit a tak trisku vonku a inak doma. Ale zajtra idem do roboty, ale kedze mam pracu aku mam (striham psov) tak musim davat bacha..vies nedvihat tazke a nejako.moc sa fyzicky namahat. Ale inak asi normalka a uvidime 20.12. Ty mas kedy krv?Do akeho car chodis?
@hafanana25 Jeeej tak to máš krásnu prácu so psikmi 🙂 to si ale presne ako píšeš budeš musieť dávať pozor, aby si ich nedvíhala.
Krv mám o týždeň vo štvrtok 16.12., ale zatiaľ mi dni bežia rýchlo, tak dúfam to tak zostane a ani sa nenazdam a bude to tu 😄 chodim do Heliosu v MT a ty?
@moniiik88 Ano,praca krasna ale teda v takomto pripade fyzicky narocna.Takze tieto 2 tyzdne minimalne budem musiet to nejako s majitelmi zvladnut 😊😄. Ha,tak o 4 dni budes vediet skor vysledok ako ja. Planujes aj testovat? Ja som z Ba takze chodim tu do Ferticentu, ale sem sme presli z Gyn fivu.
Mozes napisat aj spravu ak chces.
@hafanana25
Ahoj
Aj ja som vo Ferticent v Ba
Ale som uplane nová
Od 19.11.
V stredu idem ba kontrolu
Mozem sa opytat ako si tam spokojna?
@mirunka76 ahoj, my sme presli z gyn fivu do FC a musim povedat, ze som (sme) spokojni a to fakt ze nadmieru. Dr.Marsik je super. Odete riesot ivf ci ???
@hafanana25
Toto je naše prvé centrum
Dr. Marsik je sympaticky
Ako dlho si už tam?
A áno IVF
V stredu kontrola či sliznica a všetko ok
Či reagujem správne na lieky
A ak áno tak asi v pondelok ET
Dúfam že to klapne 🙏
@mirunka76 Napisala som ti správu.
@moniiik88 Ahoj, tak ako? Testovala si???
@hafanana25 áno robila som si ešte pre istotu ďalšie testy, že či náhodou ten prvý sa nepomýlil 🙏 prvý som mala inú značku a už som ju nezohnala a ďalšie dva sú rovnaká značka len zrejme zmenili dizajn 🤷🏻♀️ Testy mám zo 7, 9 a 11 dňa
Zajtra idem na Sono a krv, tak dúfam mi to aj tam potvrdia 🙏
@anika02 ahojte 🙂 ja mám tiež tento mesiac svoj 2. ket
@moniiik88 tak to su krasne testy ✊✊🤞🤞🍀🍀❤️❤️❤️ Ja mam takyto a aj digi mi dnes vysiel + 2-3.

@anika02 Ahoj .Ja idem zajtra, ty?