KET - december 2021
@tekvicka29 Tak super,ze pred vkladom vyliezla 😁😁🤞🤞🍀🍀. Urcite sa uz zahryzla 😁.
Ano jasne, povedali a napisali do papierov ze na krv o 14 dni.
Odkial si a kam chodis do centra?
@hafanana25 dúfajme 🙂🙏 Ja som od Levíc a v centre sme boli v Brne v Reprofite. Vlastne sme tam boli len dvakrát, na punkcii a na vklade. Všetko ostatné som riešila s mojím gynekológom. A ty?
@tekvicka29 No tak preto ta nevopaju na krv...to mozes ist k svojej samozrejme. My chodime v Ba do Ferticentu.
@hafanana25 áno to mi je jasné že preto, ale myslela som, že mi povedia, že mám ísť k môjmu gyn na krv, ale nič také. No uvidíme. Tak o tom centre som ešte nepočula. A si spokojná?
@tekvicka29 Tak ono asi ked bude pozitovny test tak asi ma zene docvakmut ze pojde na krv..podla mna aj tak kazda ide na krv. Si.myslim teda.
Amo sme spokojni..odisli sme z Gyn fivu tam. Je to taka mensia klinika, taka prijemna rodinna atmosfera tam.je a hlavne su tam vsetci mili 🙂🙂🙂
@hafanana25 super✊🏼👏🏻
Tak zajtra ma caka dalsi pokus a ked vidim vase krasne testy tak ma to celkom pozitivne naladilo,len pevne verim,ze nebudem mat taky hrozny vklad ako bol ten prvy
@11michelle11 Ďakujem 😊 a drzim palce ✊✊✊🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️.
Preco hrozny?
@hafanana25 priznám sa, že mňa by nenapadlo ísť na krv keby si nečítam tieto fóra, lebo ešte nikdy som nebola tehotná a toto je moje prvé IVF. Môj plán bol po pozitívnym teste počkať pár týždňov a ísť na sono 🤣🤣🤣
@tekvicka29 Ahaa, tak krv mas 100%, takze Predpokladam, ze nakoniec pojdes?! 😁😁 Este si neotestovala?? 😅
@hafanana25 trapili ma velmi dlho,doktorka len povedala,ze mam zuzeny krcok maternice a nevie sa tam dostat,potom zavolala ineho doktorka a ten to dal na supu
@11michelle11 Uff 😔.Ja som mala provlem pri 2 iui a strasne bolesti a tak som krvacala ze dovi ze som sa aj tohto bala.Ale nastastie to islo lahko a ani som to necitila. O kolkej to dnes mas?
@hafanana25 tak nakoniec pôjdem 😁 Netestovala som, veľmi sa bojím, lebo takto sa zvyknem cítiť aj v normálnom cykle pred menzesom. Akurát, že prsia bolia menej a v tomto čase už nezvyknú. Aj keď nebolia ma teraz stále tie prsia, najviac večer.
@tekvicka29 Tal drzim palce..kedy pojdes na krv teda?? 🤞🤞🍀🍀✊✊
@hafanana25 môj plán je skúsiť test najprv, ale asi až cez víkend, lebo piatok alebo sobotu mám termín ms tak som zvedavá čo sa udeje a potom testnem. Takže krv najskôr budúci týždeň 😁 Musím byť trpezlivá.
@tekvicka29 ✊✊✊🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀
@hafanana25 10:45 takze uz to mam za par 🤞🏼
@11michelle11 A uz aj.po, co?? ✊✊🤞🍀🍀
@hafanana25 ano uz lezim na izbe,dali sme to na dvakrat,prvykrat som nemala dostatocne plny mechur,ale druhykrat to uz slo a teraz uz len dufam,verit a modlit sa
@11michelle11 ako dlho si ležala na izbe? Mňa len 10 minút nechali ležať po vklade.
@tekvicka29 15minut a potom som sla
@11michelle11 Tak super a teraz uz "len" pockat na pozitivny výsledok🍀🍀🤞🤞
@tekvicka29 Pekna ciarka🤞🤞🍀🍀🥰🥰, skus spravit z ranneho mocu.Ty si tusim 8dpt ze???
@hafanana25 áno 8dpt. Skúsim zajtra ráno spraviť, ale vyskúšam test čo mám doma po záruke 😁 Mám ešte jeden obyč test a jeden digitálny.
@tekvicka29 to je super gratulujem
Tak ja som od dnes PN 🤷🏼♀️
@11michelle11 ako too???
@11michelle11 ďakujem 🙂

@hafanana25 my sme mali zamrazanú tiež expandovanú a kým sme prišli na vklad tak sa z nej stala hatchujúca 🙂 Dúfam, že sa rovnako šikovne aj zabývala u mňa 😁🤣 A tebe v centre povedali, že máš prísť na krv alebo si sa sama objednala? Lebo mne len test spomínali myslím.