KET - december 2021
@mrnoname ahoj,KET je kryoembryotransfer teda vklad rozmrazenych embryi do maternice
@mrnoname no nie som ziaden odbornik tiez sa vsetko dozvedam za pochodu 🙂
@11michelle11 Ahoj ja idem 2.12. A ty kedy?
@peronela drzim palce,ja som dnes dostala ms,zacala som brat estrofem,6.mam ist na kontrolu,takze uvidim,kedy bude termin
@11michelle11 ja som bola 18.11
@dominika1505l kedy ta caka odber?
@11michelle11 ja som bola 18.11 na vklade embryjka a nemam ziadne priznaky aj test mam neg😔
@dominika1505l to ma mrzi,viem ta pochopit,ja som bola prvykrat v oktobri,testy ani tuk,hcg z krvi neg.,teraz nas caka druhy pokus,kolky pokus to je?
@11michelle11 prvy este mame dve embrijka
@11michelle11 mňa čaká tiež vklad okolo 6.12....3.12 idem na sono a krv ako je na tom sliznica a naplánujú mi vklad ☺️
@dominika1505l tak ak tento pokus nevysiel,drzim palce nech sa dalsi pokus vydari,my sme vkladali prvykrat dve a nevyslo a uz nam ostalo len jedno,velmi verim,ze to vyjde,nechce sa mi prejst znovu cele kolo este raz
@bytcanka10 tak silno drzim palce nech sa zadari
Ahojte, mna tiez caka KET v decembri. Dnes kontrola usg a vyska sliznice 4,9mm. Lekarka mi nasadila k Lenzetu este estrofem. V piatok idem zase na usg a uvidime ci sa to podari. Myslite si, ze este podrastie sliznica do piatku?
@marta236 urcite ano
Pridávam sa dnes po kontrole sliznica rastie kezde mi nasadili estrofen od štvrtka mam zacať brať progesteron a 6.12. ma caká moj 3 Ket tak dúfam, že to bude konečne úspešné 🙂
@strojarka25 super drzim palce,tusim som zatial posledna 🙂
@strojarka25 drzim palce 😊
@11michelle11 ahoj mňa čaká...teda ak v piatok dobre dopadne kontrola
@anika02 Aj ja idem v piatok na kontrolu 🙂
@bytcanka10 tiez ta čaká ket? Budeme si držať palce 😉
@anika02 áno, predpokladám nabudúci týždeň..v piatok mi povedia podľa Sona a krvi
@bytcanka10 ahoj tak ako dopadla kontrola? Ja idem 14.12
@anika02 mala som nízko sliznicu tak mi dali estrofen a v pondelok sa mám prísť opäť ukázať..musí byť minimálne 6-7 mm
@bytcanka10 no uz sa neviem dockat pondelku kontroly,dufam ze bude vsetko ok
@bytcanka10 myslíš endometrium? Ja som mala 7,2mm verím ze sa ti upraví....
@anika02 Doktor mi povedal, že jej mám dohovarat a v pondelok ju chce mat ukážkovú 😁😁 takže postupujem podľa jeho rád. 😁..áno endometrium...ja som mala len 3 mm 😌
@bytcanka10 😁 tak jej povedz ze nech sa pod 7 neopovazi 😁

Ahojte,koho caka tento mesiac KET?