KET - december 2025
☃️ Ket-Et december 2025
Ahojte žienky zakladám tuto tému. Je tu niektorá žienka ktorá ide ešte do vkladu pred vianocami? Ja idem ešte vyskúšať moj 6 vklad . Po toľkých sklamaniach už ani nedúfam,ale aj tak by som v tom nebola rada sama ♥️
@janka1188 drzim ti palce
@zuzka2662021 a @simeoon dievčatá, ako dopadlo sono? Celý deň na vás myslím
@el_ee aj ja som zvedavá ako baby dopadli.. a ty sa ako zatiaľ cítiš
@janka1188 u mňa pekelná únava a cítim sa ako v prechode, strašné návaly tepla a potom zas chladu. U teba ako, nejaké zmeny? Kedy plánuješ testovať?
@el_ee fu to musi byť nepríjemné tie návaly,snad sa ti to čoskoro upokojí... Vcera ma cely den v podbrušku bolelo, dnes uz v pohode ..po toľkých sklamaniach som si povedala že testovať chcem 31.12. to budem 9 den ,ale uz ma svrbia prsty...
@el_ee fu to musi byť nepríjemné tie návaly,snad sa ti to čoskoro upokojí... Vcera ma cely den v podbrušku bolelo, dnes uz v pohode ..po toľkých sklamaniach som si povedala že testovať chcem 31.12. to budem 9 den ,ale uz ma svrbia prsty...
@janka1188 úplne ťa chápem, tie dni do testu trvajú pocitovo roky 🫣 No verím, že sa s týmto rokom rozlúčiš najkrajšou správou. 🙏 Daj určite vedieť.
@el_ee ahoj.výborne. bolo vidieť embryo a tiez mu bilo srdiecko. Ma 1.03 cm a podla sona ide ukazkovo na den presne
@janka1188 tak drzim palce aby to bolo pozitivne ukončenie roka
@el_ee ahoj.výborne. bolo vidieť embryo a tiez mu bilo srdiecko. Ma 1.03 cm a podla sona ide ukazkovo na den presne
@zuzka2662021 jéj, tak to je výborná správa, blahoželám! 👏
@zuzka2662021 jeej to je úžasné,tesim sa s tebou nech sa drobcekovi len a len dari ..a ďakujem 🙂
@zuzka2662021 jeej to je úžasné,tesim sa s tebou nech sa drobcekovi len a len dari ..a ďakujem 🙂
@janka1188 ďakujem
@zuzka2662021 jéj, tak to je výborná správa, blahoželám! 👏
@el_ee ďakujem
@el_ee ahoj, ja sa tíško teším, srdiečko nám bilo❤️ zatiaľ všetko v poriadku, dúfam, že to pôjde tak naďalej🍀🙃
Ahojte dnes som skúšala testovať neverila som vlastným očiam po toľkých negativnych testoch,ciarka sa ukazovala hned len sa bojim ze je príliš slabucka na 9 deň . Skusala som aj clear blue ten tiez vysiel pozitívne tak uvidim ako to dopadne..
@janka1188 jeej super gratulujem,to bude vianocny zázrak. Mohlo sa neskôr uhniezdit,držím palce aby silnel. Kedy mas krv?
@janka1188 jeej super gratulujem,to bude vianocny zázrak. Mohlo sa neskôr uhniezdit,držím palce aby silnel. Kedy mas krv?
@zuzka2662021 snáď áno... V pondelok mám ísť na krv

@zuzka2662021 bodaj by to tak bolo aj v mojom prípade
@janka1188 drzim ti palce