KET - december 2025
☃️ Ket-Et december 2025
Ahojte žienky zakladám tuto tému. Je tu niektorá žienka ktorá ide ešte do vkladu pred vianocami? Ja idem ešte vyskúšať moj 6 vklad . Po toľkých sklamaniach už ani nedúfam,ale aj tak by som v tom nebola rada sama ♥️
@janka1188 ahoj, našli ste srdiečko? 🙏
@el_ee ahoj ,zial to nevyzerá dobre lekár urcil pravdepodobne missed abortion nedava tomu velku nádej..Je moc malinke a nejasna AS v piatok posledna kontrola. Ak žiadna zmena tak vysadiť lieky a cakat na potrat...😢
Ale vam prajem krásne tehulkovanie so šťastným koncom 🙏🫶
@el_ee ahoj ,zial to nevyzerá dobre lekár urcil pravdepodobne missed abortion nedava tomu velku nádej..Je moc malinke a nejasna AS v piatok posledna kontrola. Ak žiadna zmena tak vysadiť lieky a cakat na potrat...😢
@janka1188 och, to ma neskutočne mrzí :( Veľmi som na teba myslela a dúfala. Posielam strašne veľa sily, toto sú najťažšie veci. Keby si sa potrebovala vyrozprávať, napíš. Budem na teba myslieť, aby to aj tebe čoskoro vyšlo. 🙏
@janka1188 joj to ma mrzi. Vela sil posielam
Ahoj ďakujem vam za milé slová. 🫶 Je to ťažké ale len cas zahoji rany..Zial dnešná kontrola tiez nedopadla dobre nakoniec sa dnes ukazalo na sone ze to mali jednovajecne dvojičky.. tak ma to mrzi 😔 drzkajte sa a drzim vam silne pršteky 🙂

@el_ee ja som ale mala OOHS syndrom po stimulacii, a volnu tektuinu v bruchu, tak preto ma sledovali ci sa stiahne (musela som jest 3nasobom bielkovin) alebo mi to budu odsavat. preto ma sledovali cez sviatky tak (aj dobre ze to bolo cez sviatky lebo ma to bolelo a len som lezala) aj si pichas nejake lieky ked mas hematom a si po ET/KET?
Držim velmi palce, ja som sa bala toho krvacania ci nejake budem mat. MAm endometriozu a moj menzes bol taky silny ze kusy krvi sli zo mna, ale musim si znova zaklopat, teraz som ok. progesteron asi dobre funguje u mna.
a si spokojna s GynFiv NR?
@g_dominika21 to je super, že ťa odsledovali, nie je to sranda, ja som mala slabý OOHS pri čerstvom vklade, ten mi nevyšiel, možno to tak osud chcel, ktovie, či by sa mi potom nezhoršil. Ja som po KET, pichám si Clexane až do konca šestonedelia. Pri prvom tehotenstve som žiadne takéto problémy nemala, dosť ma to stresuje. A Gynfiv NR je samostatná kapitola, celé to tam padá na tom, že tam nemajú stálych lekárov, lekár, ku ktorému chodíš, dochádza 1 deň v týždni, a potom to je celé naprd pokryté. Aj na zákroky sa musí do BA. Všetci milí, ale viac-menej to tam vedú sestričky 😂 Keby som to vedela skôr, šla by som ku konkurencii. Ale ZA chvália 🙂