KET - dve vajíčka a jedno z toho zmrazené
Baby je tu niektora pred KET?Mna to caka v stredu.prvy krat.Dufam to vyjde.mame len jednu zmrazenu blastu.viac sa nepodarilo.mali ste niektora tiez iba dve vajicka z toho len jedno zmrazene?
@barbora2112 ja som mala vcera spinenie (bol to den ocakavanej MS). A test dnesny je trosku silnejsi. Ty si netestovala?
Baby ja idem zajtra na krv. Som pripravena na negativny vysledok, kedze test bol na 10 DPT negativny ☹ Od vtedy som netestovala. Ale tak velmi si zelam aby sa predsa len stal zazrak 🙏👶🙂
@zuzu8511 ja ho uz picham treti tyzden a boli to, robia sa mi take hrcky a niekedy aj horuci cerveny flak okolo na druhy den ☹
@summer_103 ahoj, ja idem vo.stvrtok na krv a tiez som mala ma 10 den negativny a 11 den bola slaba ciarka aj spinenie. Bojim sa co bude ale v kutiku duse tiez verim, ze bude dobre..
@barbor_ka velmi ti drzim palce! ja som tiez spinila trosku na 11 den.. ale uz som netestovala lebo som z toho vystresovana potom 😖
@barbor_ka ahojky, nie netestovala sice stale s tym bojujem ale zatial drzim a cakam do krvi. Uz len 2 dni tak snad to uz vydrzim 😀 verim tomu ze uz treti krat vyjde.ty ides tiez na krv vo stvrtok?
Ahojte.....ja som mala cca 6den po ket take spinenie...bolo to asi uhniezdovanie... testovala som sa testikom az10 a 12den ciarka pekne silnela....14 den hcg z krvi pozitivne....22den po ket mi aj fotku vytlacili.... o par dni neskor som zacala mat bolesti ako na menzes a vecer som zacala silno krvacat a zial som o babatko prisla... tet cakam na kramy a ideme na druhy pokus ket... mam to odrevané a snad mam hlavu ok a podari sa to😥 aj ked ten prvy raz som bola nadstavená ze sa to podarilo...tak uvidim ako sa to nakoniec vyvynie....drzim vam vsetkym keťáčkam palce a myslim na vas dievcata moje❤
@lapaloma1987 to mi je luto 😢 vela sil do dalsieho boja..urcite to uz bude v poriadku ❤
@normab musiiii..... dr vravel ze po potrate je o nieco vyssia sanca lebo je maternica prekrvena a kedze som odmietla kyretaz a odkrvacala som si to sama.... uvidim.... ja kazdy den na vas vsetky myslim a tesim sa z vasich uspechov pretoze mi to dava nadej ze sa to raz podari.... mame este 3 mrazacikov😊❤
@barbora2112 ano, idem aj ja vo stvrtok na krv.
@barbor_ka @barbora2112 baby držím vám silno palce v štvrtok to určite dopadne dobre ✊
@lapaloma1987 to ma mrzi.no ďalší boj určite vyjde.
@barbor_ka zlatik a si po ivf?? V ziadnom pripade si nedaj robit kyret...napis mi...ja som si to odkrvacala sama bez kyretu...davali mi oxytocin v infuzii...da sa to....setrnejsie...napis mi ak chces...ja potratila niekedy v 5-6 tyzdni
@normab velmi dufam 😥dakujem ❤
@zuzu8511 dakujem 😗
@barbor_ka dobre tak si vo stvrtok piseme ako sme dopadli.rozhodla som sa test si vobec nerobit nechcem sa stresovat.tak uvidime
@barbora2112 @barbor_ka drzim vam palce.... ale myslim si,ze pokial znacne nekrvacate tak sa to podarilo!!!!!
@lapaloma1987 no ono to neni vzdy pravda 😟 prve dva pokusy som vobec nekrvacala a nevyslo to.
@lapaloma1987 no mne to tiež trepali do hlavy... Bez kyretu hneď môžte... Lenze sa tam spravili krvne zrazeniny co nikto nevedel o 2m som otehotnela a bolo z toho MMT.. Takze ja volím kyret.
@bara6092 co mozete? Nejak som nepochopila 🤷🏼♀️🤦🏽♀️😊 otehotniet ci co 😊 ja som kontrolovana a podla sona v menocke aj v car som cista a mozeme ist na 2 pokus....uz len upratat hlavu a pockat na menzes
Tak baby krv som odvzdala, teraz cakam na vysledok. Ale citim ze nic z toho nebude, rozbieha sa mi asi menzes 😢
@summer_103 drzim palce mna to caka zajtra.
@barbora2112 je to negativne ☹ ZASE! 😢
@summer_103 to ma veľmi mrzí :(

@barbor_ka ahoj no nic cakam do stvrtka idem na krv a ty ako?