KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@lienkalienkaw beriem to z nadhladom je to 50 na 50 ako hovoria lekari..mam este par pokusov, dali sme do toho vsetko..aj ja som pre to urobila vsetko..ked to nevyde, tak budeme zit sami vo dvojici.. niekedy sa treba aj vzdat. Sme samoplatci dali sme do toho uz 20 000euro..
Dala som si napravit kostrc, naparky robim, vitaminy..vsetky vysetrenia mam...
@marhulka2022 uplne ti rozumiem. U nas je to podobne, aj ked ide o druhy vklad z prveho ivf, takze az tak vela toho nemame za sebou. My nie sme ani velmi detickari, vieme si predstavit zivot bez nich. Povedali sme si, ze skusime, prirodzene neslo, tak skusame takto. Ale alfa omega to pre nas nie je. Vela ludi z okolia ani velmi nechape, preco to robime, ale predsa neexistuje len uplna posadnutost dietatom a na druhej strane uplny nezaujem. Je aj nieco medzi. Ked sa zadari, super, a ked nie, tak nie. Stve ma samozrejme, ze uz nemame embryo a budeme to cele musiet podstupit este raz. Ale peniaze aj cas mame, horsie je, ked si na druhe IVF musis nasetrit. A ked to teraz nevyjde (a fakt mam pocit, ze nie), no tak si uzijeme leto s kamaratmi a pojdeme k moru. A od septembra zase skusime. Tebe ale drzim velmi palce, ked ste do toho tolko dali snahy aj penazi. Ale je fajn, ze to beries ako to beries.
@hanuskac ja by som za to ruku do ohna nedala. Hej, led pozries diskusie, skoro kazda ma uz vtedy ciarku. Ale ked pozries rozne CARy aj vo svete, vsade odporucaju testnut najskor na 10 az 12 den. A ked je KET, tak implantacia moze trvat aj 5 dni a je otazne, ci tri dni na to uz bude dostatocne mnozstvo hcg v moci. V krvi by malo byt, ale v moci ktovie.
@lienkalienkaw aj lekarka ma dnes "pochvalila" ze to beriem z nadhladom..ty teraz cakas na vklad? Mame rovnake zmyslanie.. myslela som, ze ma ukamenujes ked napisem ako to vidim a citim ja..bude to nas 7 vklad zaroven prvy v native, co som si vydupala, tak uvidim..citim, ze to chcem skusit aj takto..
@marhulka2022 ja som uz 9 den po vklade. Nieeeee ja to vnimam praveze rovnako 🙂
@edi16 inak mne ukazuje 2 moc krajsie ako prvý. A neviem preco vôbec, lebo celú noc nepijem.
@lienkalienkaw už som čítala aj o negativnych mocovych a pozitivnej krvy. Cele to je taka Alchemia. Ale nevedel asom ze sa môže uchytit až na 5 dennoch ket. To je nejako dlho nie?
@hanuskac a hcg je najvyssie rano preto, lebo je koncentrovanejsi moc po spanku, alebo je rano proste najvyssie?
Hej, mas pravdu, je to cele alchymia. Mna tiez prekvapilo tych 5 dni, ale vsade tak pisu pri ket 🤷♀️How long do frozen embryos take to implant? Unlike fresh embryos, which usually implant within one or two days after a blastocyst transfer, frozen embryos take a little longer to implant. Usually, they implant within five days. This is referred to as late or delayed implantation
@lienkalienkaw isla si v prirodzenom cykle ci riadenom estrofemom?
Uz si testovala?
@lienkalienkaw v rannom moci , nakolko by mal byť najkonzentrovanejsi prvý ranny. Ale u mňa to asi neplati. 😂
@marhulka2022 v riadenom a KET. A testovala som na 7 den a nic
@hanuskac 🤣
@lienkalienkaw
@hanuskac
Baby čo myslíte? Nevydržala som a kupila som si cestou domov test. Pred pol hodinkou som ho robila, ani som si nemyslela, že niečo ukáže z poobedného moču. Môžem sa potichučky tešiť? 🙈
No baby ja dnes druhýkrát krv, utorok ( 11 dni po KET) 539 hcg a dnes (13 dni po KET) 1160 hcg .. 26.5 prvý ultrazvuk tak už las len modliť aby sme srdiečko videli a počuli. Snáď to každá jedna dobojujeme do šťastného konca ❤️držím palce každej, myslím na Vás
@edi16 urcite ano! Je to pozitiv! 🥳
@viki_00 fiha, tak to mas riadne, ja som mala 14 dni po ET 450. Gratulujem a drzim palce na UTZ ❤🍀
@matula26 to nerozumiem, ked mas nizke hcg, tak niebsi tehotna, ci? Aka je hodnota a po akej dlhej dobe?
@lienkalienkaw ďakujem, hej dosť stúplo 🍀som šťastná ani tomu stále neviem uveriť 🙈plakala som veľmi
Som tehotna krasne testy ukazkove dnes digital 1+2 tiez pozitivny
13 hcg na 14 den je nizucka
No ten pristup..ze to je lepsie potratit.a keci okolo mimomaternicoveho ...ktore uz ja mat nemozem
Ziadna sanca pridte o dva dni na opakovanie krvi nic
Ďakuje baby❤️ Zajtra rano ešte spravim jeden pre istotu, uvidime, či bude z ranného silnejšia čiarka

@marhulka2022 ako myslis, inak? Ty si po vklade, alebo cakas na vklad? Prepac ze sa pytam, viem ze si to uz pisala, ale je nas tu vela. Len viem, ze mas toho dost za sebou. Kazdopadne drzim prsty, aby ti to vyslo! 🍀❤