KET/ET - apríl/máj
Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.
@marinecka95 ďakujem 🙂
@marinecka95 tak ja po kontrole, tento mesiac sa vklad nekona.. isli sme v native a folikul nedorastol na 18mm. Tak vklad bude bud. mesiac riadeny..drzim vam vsetkym palce
@marhulka2022 och to ma mrzí, snáď to vyjde budúci mesiac 🥰
@marhulka2022 ktorý deň cyklu si keď to už zavrhli?
ja dnes 13 den po ket, hcg z krvi 20 :( je to dost malo ale mam ist v stredu na dalsiu krv.
@marinecka95 14 den cyklu
@marhulka2022 fuuu a už ti odložili vklad ?
Veď ovulacia nemusí byť na 14DC 😵💫
Sliznicu si mala akú?
@marinecka95 sliznica 11mm
Folikul sa zastavil na 14mm musi mat 18mm aby sa pichol ovitrell na spustenie ovulacie...
@marhulka2022 ti mohli dať ešte kontrolu o dva dni podľa mňa. Veď ovulacia nemusí byť presne na 14Dc
@marhulka2022 ja som bola na poslednej kontrole v piatok - 17DC sliznica 12mm, už bolo po ovulácii - zajtra vklad.
Na 14DC som mala ešte malý folikul, ovitrelle nepichli a vidíš 17DC už bolo po prasknutí aj bez injekcie.
Kde chodíš do centra ?
@marinecka95 reprofit brno...
@marinecka95 ja neviem uz som bola 3x na uzv
A od 12 do 14 sa zastavil rast..
@hanuskac dievčatá vsetkym vám držím palce, ja som bola na vklade teraz 1.5. , dnes som bola na krvi a hcg mám 1300. Tehotenský test som si doma nerobila aj tak musíte ísť na krv…Potichu sa teším, ale je to ešte veľký a dlhy boj čo určite poznáte …ja som prišla o synčeka v 26 tt odtiekla mi predčasne plodová voda a synček mi zomrel po pôrode …treba sa modliť a prosiť Boha🙏- som veriaca napriek tomu že synčeka mám v nebi…budem sa za vás všetkých modliť 🙏
@marhulka2022 och, no už len veriť lekárom, že vedia čo robia. A snáď to budúci cyklus vyjde
Tak baby, už mám po vklade. Idem oddychovať 🙂 len tak zo zvedavosti - aký režim po KET máte vy?
@marinecka95 ja som fungovala ďalej lebo mam 9 mesačnú doma
Baby 13 dní po ket hcg 1359.❤️😍
@hanuskac veď ja tiež nejak ten oddych nepreháňam, ale keď čítam, že baby len ležia a idú na wc tak neviem či robím ja dobre alebo oni 😃
@hanuskac gratulujem 😍
@marinecka95 ja som veľa oddychovala, veľa pila tekutín a davala si bromelain, ktorý je na podporu uhniezdenie …držím palce 🙏pomodlím sa za vás všetkých
@majka2022 ďakujeme 😍
@majka2022 ten bromelain si užívala ako?
@marinecka95 ja som ležala dosť po ET. A vtedy mi nakazali oddych. Ale teraz pri ket doktorka povedala ved to je to iste ako keby som bola normálne tehotna, tiež by som o tom nevedela. Akurát 3 dní sme nemali sex. Inak všetko ako predtým. A ani nikto okrem vás a manžela nevie ze som tehotná. A ešte to tak hodnú chvíľu zostane

Držím palce baby❤️