icon

KET/ET - apríl/máj

hanuskac
18. apr 2023

Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.

marinecka95
18. máj 2023

@hanuskac ďakujem, ja som ovitrelle nemala, keďže na kontrole nás prekvapil folikul prasknutý, už s voľnou tekutinou, takže ak bude čiarka tak reálna :D idem sa ale snažiť vydržať dlhšie 😀

viki_00
18. máj 2023

@marinecka95 máte aj zistené kvôli čomu to mohlo byt?

marinecka95
18. máj 2023

@viki_00 áno, my sme vyšetrenia ako hemato atď riešili až po tých potratoch po KET. Z hematologie tam mám toho dosť 🤓 od lepivých doštičiek, mutácii génov, deficit faktoru VII, atď…
Na reproimuno zvýšené NK bunky.
Teda chodím na intralipidové infuzie, beriem anopyrin, pichám si clexan, progesteron. Verím, že to s touto výbavou vyjde 👊🫶

viki_00
18. máj 2023

@marinecka95 fuh no máte toho požehnane, drzim veľmi palce. 🍀ja mám akurát budúci týždeň piatok prvé sono kde už by malo vidieť babo a bijúce srdiečko tak sa modlim a bojím zároveň 🙈🍀

marinecka95
18. máj 2023

@viki_00 gratulujem, držím palce, chápem obavy.
Ja verím, že 30.5 bude krv pozitívna a dotiahneme to až do pôrodu 👊🫶

hanuskac
autor
21. máj 2023

Joj baby práve som začala spinit. A doho ešte brušná chrípka. No dúfam že bude všetko ok. Teraz sa tak bojím.🙄

viki_00
21. máj 2023

@hanuskac pôjdeš na pohotovosť či?

hanuskac
autor
21. máj 2023

@viki_00 volala som do car že mám ísť zajtra na krv na Hcg a Progesteron. A hneď im to poslať ako budú vysledky

viki_00
21. máj 2023

@hanuskac drzim palce silno aby bolo všetko v poriadku, daj vedieť 🍀🍀

cherie77
22. máj 2023

@hanuskac ahojte, ja som bola 17.5 na KET, teraz ma hrozne palia ktrize…

hanuskac
autor
22. máj 2023

Baby mam nízky Progesteron preto to spinenie ale hcg je v poriadku. Da sa u vás v lekarni v pohode zohnať amalgen?

hanuskac
autor
22. máj 2023

@cherie77 aj si volala do car ?

maminka940
22. máj 2023

@darling111 čo je to ket ?

hanuskac
autor
22. máj 2023

@maminka940 kryoembryotransfer. Transfer embrya po rozmrazeni

cherie77
23. máj 2023

@hanuskac nie nevolala, ale ja si myslim, ze je to z hormonov

hanuskac
autor
23. máj 2023

@cherie77 môže byť. Mne teraz ako dvihla ten Progesteron už cítim prsia.

viki_00
24. máj 2023

Jaj baby dnes taký stres, ráno som začala krvácať. Tak hneď o 5:30 na pohotovosť. Tak som plakala. Doktorka ale povedala že mám vysoké dávky liekov takže by bolo cudne skor keby som ani raz nekrvacala. Ukludnila ma pridala mi ascorutin 3x denne. Urobila mi aj sono, a tak ma ukludnika embryo bolo vidieť a bolo vidieť aj bijúce srdiečko, velkostovo zodpovedá presne 6+1 (CRL 4.2mm)Tak som tak šťastná, prvýkrát som videla to malé a srdiečko tak som tam plalala. Už som doma a ležím a piatok kontrola v centre( plánovaná).

hanuskac
autor
24. máj 2023

@viki_00 pochopila som spravne ze z liekov môžeš krvacat? Nemali by krvacanie zastavovat?

marinecka95
24. máj 2023

@viki_00 držím palce 🫶

viki_00
24. máj 2023

@hanuskac tak progrestenal ma v nežiadúcich účinkoch že môže spôsobovať mierne krvácanie+ clexan +aspirin. To je veľa liekov ktoré môžu spôsobovať mierne krvácanie. Už nekrvacam takže mozno to bola nejaká prasknutá cievka asi. Ale mám ležať aspoň do piatkového sona

simuska255
27. máj 2023

Ahojte baby. Ja som bola.na KET 25.5 🙂 a teda čakám čo sa bude diať. 🙂

hanuskac
autor
28. máj 2023

@simuska255 a ako sa citis? Dúfam že ti to vyjde. Kedy sa chystas testovať?

simuska255
28. máj 2023

@hanuskac fuuha. Co ja viem. V den ketu som nic necitila k veceru pichanie v podbrušku sem tam take ostré. A v podstate aj ostatne dni par krat za deň take pocitujem. .. aj dnes to iste nie atale ale sem tam. Ale podla mna to je z progesteronu a estrofemu...aj hlava ma zvykne pobolievat a som viac unavena tiez to peipisujem hormonom . A testovat juuj. Ani neviem ci chcem vobec potom testovat. Ja mam tolko problemov okolo toho ze ani neviem ci budem mat odvahu 😁.. sestra bola predomnou na ket a vcera jej ukazal teat krasne ciarky vlastne uz jej ukazoval od 7 dna po ket. . zajtra uz ide len na potvrdenie. Sestra zato riadne stresovala ale nevydrzala . Aj apinila asi 11 ty den trochu ale potom uz nie

viki_00
28. máj 2023

@simuska255 ja som začala testovať od 4 dňa poobedia a už tam bola malinká čiarka a testovala som každý deň a krásne som videla ako čiarku silnejú. 🙂 drzim palce

simuska255
28. máj 2023

@viki_00 ja mam celkovo z toho testovania strach tak skoro . Nemas nahodou fotky z testovania?

viki_00
28. máj 2023

@simuska255 mám nápis mi SMS a pošlem ti celú moja A4, doktorka keď to uvidela v centre tak sa smiala a fotila si to tiež 😂

viki_00
28. máj 2023

@simuska255 poslala som ti fotku do správ 🙂

hanuskac
autor
29. máj 2023
hanuskac
autor
29. máj 2023

@simuska255 to bolo od 5 dňa. A inak z druhého moču som mala silnejší ako z prvého.

evelina122
11. jún 2023

@marinecka95 dobrý vecer chcem sa opýtať to hcg mas po dvoch týždňov?