icon

KET/ET - apríl/máj

hanuskac
18. apr 2023

Ženy co ste boli teraz alebo sa chystate na et/ket kde ste nech sa trochu podporíme. My ideme koncom mesiaca na KET.

viki_00
4. máj 2023

Baby prosím Vás, išla som včera večer na wc a na toaletným som mala ako keby takú malú sliznicku taký maly hlien s ani nie krvou ale takým ružovo-hnedou prímesou, nezačala som zatiaľ chvalabohu krvácať ale dosť som sa vystrašila . Som dnes 6 deň po KET, ale test ukazuje toto… neviem či sa báť, zavolať do centra alebo to je uhniezdovanie… prosím pomôžte skoro celu nič nespím :( (ten posledný dole test je robený teraz )

hanuskac
autor
4. máj 2023

@mimusina drzim strašne palce

hanuskac
autor
4. máj 2023

@viki_00 no to mohlo byť z uhniezdovania ale ak chceš mat klud na dusi tak zavolaj do CAR. Inak veľmi pekne testiky a dosť silne.

mimusina
Autor odpoveď zmazal
lienkalienkaw
4. máj 2023

@viki_00 podla mna to je urcite uhniezdovanim a testy ti krasne silneju. V CARe vraveli, ze spinenie si nemam vsimat. Klud, nemas preco stresovat ❤

edi16
4. máj 2023

@hanuskac my sme si dali vlozit nakoniec iba 1 embryo, druho sa nevyvijalo tak, ako malo, dnes uz aj volali, ze ho ani zamrazit nevedia :/ ale dufam, ze ani nebude trebo. Ten, ktory mi vkladali bol vraj 100%-ny, nech to znamena cokolvek😄
Ako sa citis po transfere?
Ja som uz dnes isla do roboty, vcera som citila podbrusko, aj v noci ma 2x brutalne silno pichlo, ale odvtedy chvala bohu nic…

sontamuycruel
4. máj 2023

@mimusina
Ahoj, mame rovnaký termín...
Akurát ja idem na krv a Ty na vklad.
Držím palce.✊️

hanuskac
autor
4. máj 2023

@edi16 no pobolieva v podbrusku celý cas. Bola som na zahradke , Trochowski presadit a nemysliet na to. Dúfam že to všetko je len dobrý znakom

hanuskac
autor
4. máj 2023

@sontamuycruel vitaj a zaroven drzim palce

mimusina
4. máj 2023

@sontamuycruel ďakujem krásne už aby som mala po tom😘aj ja Ti veľmi držím palce🙏🙏🙏za aký čas po vklade sa ide na krv?

lienkalienkaw
4. máj 2023

@mimusina za dva tyzdne. Drzim palce!

lienkalienkaw
4. máj 2023

Baby vsetkym nam velmi drzim palce ✊ aj ked ja zacinam mat pocit, ze z toho nic nebude. Este vcera ma pobolievalo brusko, velka unava a tak, ale dnes uz velmi nic. Obavam sa, ze to nie je dobry znak 🤔

mimusina
4. máj 2023

@lienkalienkaw ďakujem veľmi pekne 😘🙏❤️

hanuskac
autor
4. máj 2023

@lienkalienkaw joj to nemusí nič znamenat. Neboj ,mysli pozitivne... I keď viem ako sa cítis. Kedy sa chystas testovať?

lienkalienkaw
4. máj 2023

@hanuskac ked minule sa mi zda, ze som stale mala nejake pocity a aj to vyslo (to ze to nedopadlo dobre, bola druha vec). No ja som povodne nechcela testovat vobec, ale ked vas citam, tak asi nevydrzim 😅 dnes mam len druhy den, tak rozmyslam ze najskor v nedelu - pondelok.

hanuskac
autor
4. máj 2023

@lienkalienkaw ja keď som cakala prve , prirozene som nevedela ze som tohotna do 20 tyzdna 😅 po ET si ani nepamätám ako mi bolo ci ma niečo bolelo. A teraz mam boli na lavo dole. Ale po ET som mala OHSS takže mňa bolelo všetko a ten vajecnik s 15 cm cystou bol zahul veru.

lienkalienkaw
4. máj 2023

@hanuskac 🤣 a to ako? Mala si nepravidelnu MS? A 15 cm cysta, fuha! Ja som mala 4 cm teraz, preto sa aj muselo pockat s vkladom, kym nepraskne. Ale inak vies co, aj mna boli vlavo dole teraz 🙈

hanuskac
autor
4. máj 2023

@lienkalienkaw nie mala som menštruáciu ešte 4 mesiace 😂 no ja keď som mala ohss nikto s tým nepočítal pri tých mojich 8 vajíčkach . A ohss sa vytvoril až po ET. Cele to tehotenstvo pod hormónmi bolo teda veľmi náročné.

lienkalienkaw
4. máj 2023

@hanuskac sila veru! Najma ta MS este 4 mesiace, hovori sa, ze to moze byt, ale este som o tom nepocula takto priamo od niekoho 😊

hanuskac
autor
5. máj 2023

@lienkalienkaw mojej BFF sa to stalo tiež 😂 ale vies ono je to aj o tom ze ci si tehotná plánovane alebo to hola náhoda. Lebo ak by si teraz začala krvácať tak budú robiť všetko preto aby si nekrvacala a keď nevieš, tak jednoducho ok, prišiel menzes 😁

lienkalienkaw
5. máj 2023

@hanuskac to mas velku pravdu

hanuskac
autor
5. máj 2023

Baby už sa nemôžem dočkať tých testov. Trpezlivosť není moja silná stránka 😅

lienkalienkaw
5. máj 2023

@hanuskac uplne si ma nakazila, pojdem aj ja testovat 🤣 ale mam dnes len treti den, tak aspon do utorka chcem pockat.

lienkalienkaw
5. máj 2023

@viki_00 tak ako?

walkiri
5. máj 2023

Aj ja uz vyckavam testovaci den :D ako sa citite?

lienkalienkaw
5. máj 2023

@walkiri a ktory den budes testovat? Ja sa citim stale rovnako - raz dobre raz zle. Raz pozitivne raz uplne negativne. Raz mam priznaky raz nie. No ako debil 🙈

hanuskac
autor
5. máj 2023

@walkiri ja tak. Niekedy ma pobolieva v podbrusku keď si lahnem je to lepšie. A ty ako?

hanuskac
autor
5. máj 2023

@lienkalienkaw tak sorry 😅 nevadí aspoň si fotky môžme davat

hanuskac
autor
5. máj 2023

@lienkalienkaw dnes som objednala testy z Amazonu , dúfam ze budu dobre 😂

lienkalienkaw
5. máj 2023

@hanuskac jasne! 😁