KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
Ahojte dievčatá, ja už som u mojho gynekologa ten mi povedal že sa mám držať inštrukcii z CAR...len z CAR mi povedali že progesteron mám po ukončenom 12tt proste vysadiť 🤔. Ani znižovať davku len vysadiť. Stretli ste sa s niečim takým?
Ahojte, tak ja som mala tiez tento KET úspešný. Ale trápim sa špinením od včera. Dnes som bola v CAR po dvoch týždňoch od pozitívnej krvi a bol len gestacny a zltkovy vak 😔 Najprv povedal, že reakcia srdiecka by mohla byt a potom, že nebude počúvať, pretoze je to príliš malé. O sedem dni na kontrolu. Vravel, že to nie je až tak zle. Tak už mi ostáva len modliť sa a veriť, že na budúci týždeň bude všetko v poriadku.
@kaciatko_o neboj sa 🙂 mne povedali, že vidia len gestacny vak a ze embryo je príliš malé na ten týždeň.....isla som na kontrolu za cca 6 dni a uz malo aj srdiečko a veľkosť 1 cm dokonca bolo o jeden deň napred 😅 takže pokoj, ono to rýchlo dobehne. 🙂
@kaciatko_o Tiež som to takto mala. Gestacny a žĺtkovy vak je dobré znamenie,len sa musia zväčšiť. Bude dobre. Zdržím palce. ✊✊✊
@kaciatko_o ahoj tak isto som mala, začala som spinit išla som k lekárovi a povedal ze vidí len vacik lebo je to este malé tak ze mam ist o týždeň k lekárovi, ten uz videl aktívnu fazuľku, a to ze som spinila asi len hematóm. Tak ze bude vsetko dobre 🤞
@kaciatko_o nemaj stres hlavne veríme všetky ze to bude ôk 🙏🙏myslím na teba
@tanuella ku tej veľkosti sa ti neviem vyjadriť moc ale ono aj každé bábo je iné a nie všetky idú podľa tabuliek...srdiečko bije to je hlavné a možno to bude len taký ďobko malučky 🙂...a hematom som mala aj ja a veľký a nonstop som špinila aj špiním aj krv bola ale zatiaľ bolo všetko v poriadku...dokonca na poslednej kontrole už ani nebol ten hematom ale aj tak som bola včera na pohotovosti kvôli krvacaniu a nevedeli z čoho 😕...hlavne dúfať že všetko dobre dopadne...ja si stale hovorím že to v tom druhom trimestri prejde a bude dobre a budem si konečne aj ja užívať tehotenstvo ... neboj určite to bude dobre v oktobri alebo novembri si tu ešte budeme písať rady ako vyvolať pôrod 🙂
@tanuella no na ten hematom konkrétne nie lebo že s ním nemajú moc čo robiť on sa len môže vyplaviť alebo vstrebať. Ale pri špineniach na začiatku mi dvihli estrofem trochu a pri prvom krvácaní ešte v CAR mi dali dicynone 500 to by malo zastaviť krvácanie a teraz mi na krvacanie dali na pohotovosti nejakú formu vitamínu K (injekciu) a poslali ma domov. A samozrejme nonstop od všadiaľ počúvam že kľudový režim.
Ahojte baby. Ako sa vam dari? My dnes po kontrole, podla MS 10+1, podla UTZ 10+3, vsetko v poriadku, dostali sme tehotensku knizku 😊
Ahojte, ja som tiež dobre dopadla. Nepočuli sme sa, ale videla som pulzovanie ❤️.
Keď jarné kvety kvitnú a slnko teplo hreje,
tak príroda svoju náruč každému praje.
Želáme Vám krásne sviatky Veľkonočné,
hlavne šťastné a slnečné . ❤️ Veľa veľa vody 🌊
@zdenkak87 jeeej, to je krásne ❤️ Ja dnes 10 týždeň. Štvrtok idem opäť na sono. Len ten strach, či bude všetko v poriadku. Mám aj dosť bolesti v podbrušku. Niekedy bodavá bolesť, niekedy ako menštruačné. 🤷🏼♀️
@kaciatko_o to mam aj ja obcas, take pichanie, niekedy ako pred MS. Tiez mam stres z toho zakazdym ale nastastie vsetko ok. Pocas celeho vysetrenia tam tancoval odusu 😁😁😁

@mitkab Noo to ano ale este sú take co verim ze čoskoro sa pridajú k nam 😊