icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

viv009
22. mar 2023

@mitkab Noo to ano ale este sú take co verim ze čoskoro sa pridajú k nam 😊

jasmine_3
22. mar 2023

@mitkab ja mam tiez deviaty. 🙂 akurát dnes mi zacal

mitkab
23. mar 2023

@jasmine_3 @viv009
@jasmine_3
Áno áno sú tu tiež také ktoré sa k nám čoskoro pridajú už sa na ne tiež tešíme...ale je to naozaj oekne ako sme všetky tie ktoré už sme v rovnakom čase je to pekne ako sme sa ti stretli ...tqk už len nech sa k nám prodqju ďalšie budeme sa všetky tesit❤️❤️❤️

andydu
23. mar 2023

Ahojte dievčatá, ja už som u mojho gynekologa ten mi povedal že sa mám držať inštrukcii z CAR...len z CAR mi povedali že progesteron mám po ukončenom 12tt proste vysadiť 🤔. Ani znižovať davku len vysadiť. Stretli ste sa s niečim takým?

viv009
23. mar 2023

@mitkab ved chvala bohu ❤️ bola to dlhá cesta tak konečne som rada ze sa nam podarilo ❤️

viv009
23. mar 2023

@andydu ahoj ja nie, ja som bola v Brne a ja to vysadzam postupne znižovaním dávky ale tak isto aj v tvojej klinike vedia co robia. Stale si hovorim ze nie sme prvé tak azda dobre

kaciatko_o
23. mar 2023

Ahojte, tak ja som mala tiez tento KET úspešný. Ale trápim sa špinením od včera. Dnes som bola v CAR po dvoch týždňoch od pozitívnej krvi a bol len gestacny a zltkovy vak 😔 Najprv povedal, že reakcia srdiecka by mohla byt a potom, že nebude počúvať, pretoze je to príliš malé. O sedem dni na kontrolu. Vravel, že to nie je až tak zle. Tak už mi ostáva len modliť sa a veriť, že na budúci týždeň bude všetko v poriadku.

andydu
23. mar 2023

@viv009 asi máš pravdu uvidíme čo to spraví 🙂. Ďakujem

jasmine_3
23. mar 2023

@kaciatko_o neboj sa 🙂 mne povedali, že vidia len gestacny vak a ze embryo je príliš malé na ten týždeň.....isla som na kontrolu za cca 6 dni a uz malo aj srdiečko a veľkosť 1 cm dokonca bolo o jeden deň napred 😅 takže pokoj, ono to rýchlo dobehne. 🙂

tanuella
23. mar 2023

@zdenkak87 Jeeej, gratulujem. ☺️☺️☺️

tanuella
23. mar 2023

@andydu ahoj, ak máš pochybnosti, zavolaj do CAR, budeš pokojnejsia. Progesteron zvyknú vysadiť okolo 12.tt,ano,ale ci postupne alebo naraz neviem, zatiaľ tam nie som. ☺️

tanuella
23. mar 2023

@mitkab Áno, keď sme mali KET vo februári, bude to plus-mínus rovnako. Ja mam 7+6. Stále sa to nejako posúva, ani kalkulačka nesedí, ale keď je sono OK a lekár nič nehovorí, asi to tak má byť. Mne už pribudli 2 hematomy.😔 Ale hovorím si, žiadny stres.

tanuella
23. mar 2023

@kaciatko_o Tiež som to takto mala. Gestacny a žĺtkovy vak je dobré znamenie,len sa musia zväčšiť. Bude dobre. Zdržím palce. ✊✊✊

andydu
23. mar 2023

@tanuella áno keď som tam volala pre schemu na vysadzanie liekov tak mi to dva krát potvrdila koordinatorka že mám tak postupovať 🤷‍♀️...nevadí vyskúšame hádam vedia čo robia 🙂...ja som dnes zacala 11tt tak sa mi to pomaly blíži 😵‍💫

viv009
23. mar 2023

@kaciatko_o ahoj tak isto som mala, začala som spinit išla som k lekárovi a povedal ze vidí len vacik lebo je to este malé tak ze mam ist o týždeň k lekárovi, ten uz videl aktívnu fazuľku, a to ze som spinila asi len hematóm. Tak ze bude vsetko dobre 🤞

mitkab
23. mar 2023

@tanuella no paráda..bide dobre presne žiadny stres ..tak ja uz sedím v car a čakám..

mitkab
23. mar 2023

@kaciatko_o nemaj stres hlavne veríme všetky ze to bude ôk 🙏🙏myslím na teba

andydu
23. mar 2023

@tanuella ku tej veľkosti sa ti neviem vyjadriť moc ale ono aj každé bábo je iné a nie všetky idú podľa tabuliek...srdiečko bije to je hlavné a možno to bude len taký ďobko malučky 🙂...a hematom som mala aj ja a veľký a nonstop som špinila aj špiním aj krv bola ale zatiaľ bolo všetko v poriadku...dokonca na poslednej kontrole už ani nebol ten hematom ale aj tak som bola včera na pohotovosti kvôli krvacaniu a nevedeli z čoho 😕...hlavne dúfať že všetko dobre dopadne...ja si stale hovorím že to v tom druhom trimestri prejde a bude dobre a budem si konečne aj ja užívať tehotenstvo ... neboj určite to bude dobre v oktobri alebo novembri si tu ešte budeme písať rady ako vyvolať pôrod 🙂

tanuella
23. mar 2023

@andydu Veď toto, aj ja dúfam, že dobre bude. Lekár má ukludnoval, že z toho môžem ešte zakrvácať, nech sa nelakam. Aj ti dali niečo na ten hematom?

andydu
24. mar 2023

@tanuella no na ten hematom konkrétne nie lebo že s ním nemajú moc čo robiť on sa len môže vyplaviť alebo vstrebať. Ale pri špineniach na začiatku mi dvihli estrofem trochu a pri prvom krvácaní ešte v CAR mi dali dicynone 500 to by malo zastaviť krvácanie a teraz mi na krvacanie dali na pohotovosti nejakú formu vitamínu K (injekciu) a poslali ma domov. A samozrejme nonstop od všadiaľ počúvam že kľudový režim.

mitkab
Autor odpoveď zmazal
zdenkak87
30. mar 2023

Ahojte baby. Ako sa vam dari? My dnes po kontrole, podla MS 10+1, podla UTZ 10+3, vsetko v poriadku, dostali sme tehotensku knizku 😊

mitkab
30. mar 2023

@zdenkak87 ahoj gratulujem my ideme zajtra k dr na kontrolu...

jasmine_3
30. mar 2023

@zdenkak87 Ahoj. 🙂 ja mam desiaty týždeň teraz a tiež všetko v poriadku, srdiečko krásne bije ❤️

kaciatko_o
31. mar 2023

Ahojte, ja som tiež dobre dopadla. Nepočuli sme sa, ale videla som pulzovanie ❤️.

viv009
31. mar 2023

@zdenkak87 ahoj ja pomaličky končím 10+5 a po poslednej kontorle vsetko bolo v poriadku aj ❤️ mam aj monitor doma ale este neviem nájsť srdiecko tak azda čoskoro

mitkab
9. apr 2023

Keď jarné kvety kvitnú a slnko teplo hreje,
tak príroda svoju náruč každému praje.
Želáme Vám krásne sviatky Veľkonočné,
hlavne šťastné a slnečné . ❤️ Veľa veľa vody 🌊

zdenkak87
18. apr 2023

Ahojte. Ako sa vam dari? Ja dnes po kontrole, podla ultrazvuku 13+3, vsetko v poriadku 🥰❤️❤️

kaciatko_o
18. apr 2023

@zdenkak87 jeeej, to je krásne ❤️ Ja dnes 10 týždeň. Štvrtok idem opäť na sono. Len ten strach, či bude všetko v poriadku. Mám aj dosť bolesti v podbrušku. Niekedy bodavá bolesť, niekedy ako menštruačné. 🤷🏼‍♀️

zdenkak87
18. apr 2023

@kaciatko_o to mam aj ja obcas, take pichanie, niekedy ako pred MS. Tiez mam stres z toho zakazdym ale nastastie vsetko ok. Pocas celeho vysetrenia tam tancoval odusu 😁😁😁