KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
Tak my sme mali 6.6. morfologicky a z nasho chlapceka je zrazu dievcatko 😁😁 dnes idem k svojej dr tak myslim ze uz aj ona zisti ze to netrafila 🤣🤣
@mitkab no a to sme trosinku uleteli pri nom a samozrejme aj stari rodicia, ze ma tolko veci, ze niektore realne ani nemal na sebe a vyrastol z nich 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ vela mal len raz, napr na foto ked mal 3-4-5 mesiacov a tak. No co uz, poposuvame cez bazarik niekomu hadam za drobne 🤣🤣
@mitkab no len mam to u rodicov odlozene, postupne sme to tam ponosili aby sme mali miesto na dalsie ako rastol a odem tam az prve 2 augustove tyzdne to pobrat. Ale ked mi mama poslala video kolko toho je az som sa zhrozila. To si clovek neuvedomi ked to tam dava postupne 🤣🤣🤣 ze z jednej velkosti (tusim 68) mal 24ks body s dlhym rukavom. Ved to by som mesiac nemusela prat a mal by co nosit. Hruuuza. a hracky ani nehovorim, ciste hrackarstvo. A to som uz davno zakazala kupovat ale stale nieco donesu 🤦♀️
@mitkab no to ani nevies ako a budes menit oblecenie. Vazne. Ja som ho prezliekala len aby si stihol obliect aspon raz a aj tak to nevyslo. Plno nepraktickych veci - tricka a pod. Kym nesedi je to uplne neprakticke, vytahuje sa to, jednoznacne len body. Ale ked nikto neodolal peknym vecickam. Spacie vaky mame 2 - hrubsi a tenucky a nespal nikdy ani v jednom 🤦♀️🤣
Ako mamičky rastiete ? 😊
@viv009 ahoj ja som síce založila ket február ale vyšlo mi to až o dva mesiace neskôr 🙂 vy už ste asi aj v polovici však ?🙂 ja 11 týždeň
@viv009 zajtra 26+0 a každý si myslí že som nejaký ten 4ty mesiac a my už pomaly na druhý týždeň ideme do 7mesiaca ..u mňa je najhoršie to ze mňa boli strašne kosť na päte moje ploche nohy inak vsetko ok len keby ta kosť nebolela bolo by všetko ok je to niekedy až tak ze neviem chodiť..teším sa ze rastiete❤️🥰
@katarinaforever nevadí tešíme sa s tebou a gratulujem ❤️🥰
@katarinaforever
@mitkab
@jasmine_3
@zdenkak87
Super samé dobre správy ❤️ Katarína to vobec nevadi chvala bohu a vďaka ze ro vyšlo, držím palce a dobehneš nás potom 😊 ja som akurat 27tt vsetko dobre ženy sem tam nejaké kŕče v nohách a maly asi futbalista bude lebo dakedy dáva o sebe riadne vediet 😅 a okrem kíl na vyše nic take strasne chvala bohu
Ahojte kočky tak čo ako ste na tom? Už by mali byť pomaly naše bábätka na svete. 🙂
@zdenkak87 gratulujem 🥰

@mitkab ahoj no super chvala bohu ze vsetko dobre a isto aj bude 🙏 testy jedna vec vraj dôležitý je ultrazvuk, u nás maly hlavne zdravy a vsetko v poriadku tam verim ze to tak pojde ďalej