icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

viv009
14. jún 2023

@mitkab ahoj no super chvala bohu ze vsetko dobre a isto aj bude 🙏 testy jedna vec vraj dôležitý je ultrazvuk, u nás maly hlavne zdravy a vsetko v poriadku tam verim ze to tak pojde ďalej

mitkab
15. jún 2023

@viv009 ano presne bude vsteko v poroadku a uz len budeme rast a priberat😂

zdenkak87
15. jún 2023

Tak my sme mali 6.6. morfologicky a z nasho chlapceka je zrazu dievcatko 😁😁 dnes idem k svojej dr tak myslim ze uz aj ona zisti ze to netrafila 🤣🤣

mitkab
15. jún 2023

@zdenkak87 no paráda u nás stále ostáva chlapček takže som spokojná ale nikdy človek nevie uvidíme keď sa narodi...hlavne veľa zdravia a držte sa..

zdenkak87
15. jún 2023

@mitkab tak u nas chlapcek by bol jednoduchsia moznost kedze mame komplet vybavu po prvom 🤣🤣 hlavne ze je zdrave 🥰😊 ktory si tt?

mitkab
16. jún 2023

@zdenkak87 ja som 20tt+5 podla mojeho dr ale podla sonoclinic uy som 21tt+0 o 2 dni skor takze tak...no to ano mali by ste to super ze mate vybavicku komplet pre maleho az nato ze to bude dievka.

zdenkak87
16. jún 2023

@mitkab no a to sme trosinku uleteli pri nom a samozrejme aj stari rodicia, ze ma tolko veci, ze niektore realne ani nemal na sebe a vyrastol z nich 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ vela mal len raz, napr na foto ked mal 3-4-5 mesiacov a tak. No co uz, poposuvame cez bazarik niekomu hadam za drobne 🤣🤣

mitkab
16. jún 2023

@zdenkak87 posli ss spravu na bazarik kludne pozriem vecicky 🙂

mitkab
16. jún 2023

@zdenkak87 ja uz zacinam ulietavat tiez ze neviem krotit penazenku ale ked to je prve a vytuzene 🙏 a tiez urcite kopu toho dostaneme pretoze je to prve vnuca v oboch rodinach 😍

zdenkak87
16. jún 2023

@mitkab no len mam to u rodicov odlozene, postupne sme to tam ponosili aby sme mali miesto na dalsie ako rastol a odem tam az prve 2 augustove tyzdne to pobrat. Ale ked mi mama poslala video kolko toho je az som sa zhrozila. To si clovek neuvedomi ked to tam dava postupne 🤣🤣🤣 ze z jednej velkosti (tusim 68) mal 24ks body s dlhym rukavom. Ved to by som mesiac nemusela prat a mal by co nosit. Hruuuza. a hracky ani nehovorim, ciste hrackarstvo. A to som uz davno zakazala kupovat ale stale nieco donesu 🤦‍♀️

mitkab
16. jún 2023

@zdenkak87 som zvedava ako to bude u nas 🙈tiez verim ze toho bude habadej

zdenkak87
16. jún 2023

@mitkab boze hlavne z malych veci vazne nekupujte vela. Nevyuzijes to, ver mi. Take male mimi sa este ani nespoti, ani nezaspini ani nic. Az potom ked zacal lozit a papat prikrm a pit sam tak som ho prezliekala furt, inak fakt cely den v jednom.

mitkab
16. jún 2023

@zdenkak87 ved toto treba mysliet aj na to ja som hovorila ze ja si kupim co potrebujem a ked chcu ech kupuju vacsie lebo to bude rychlo rast

zdenkak87
16. jún 2023

@mitkab no to ani nevies ako a budes menit oblecenie. Vazne. Ja som ho prezliekala len aby si stihol obliect aspon raz a aj tak to nevyslo. Plno nepraktickych veci - tricka a pod. Kym nesedi je to uplne neprakticke, vytahuje sa to, jednoznacne len body. Ale ked nikto neodolal peknym vecickam. Spacie vaky mame 2 - hrubsi a tenucky a nespal nikdy ani v jednom 🤦‍♀️🤣

mitkab
17. jún 2023

@zdenkak87 no paráda veru to viem malému sa neoplatí toľko kupovať ved to bude rásť ako z vody ...a škoda tých krásnych veci bude veru ...ale tešme sa zo všetkého a basta a hlavne nech sme vsetke zdrave🙏😃

viv009
19. júl 2023

Ako mamičky rastiete ? 😊

katarinaforever
autor
20. júl 2023

@viv009 ahoj ja som síce založila ket február ale vyšlo mi to až o dva mesiace neskôr 🙂 vy už ste asi aj v polovici však ?🙂 ja 11 týždeň

zdenkak87
20. júl 2023

@viv009 ja aktualne 26+3. Zatial bolo stale vsetko ok, o tyzden poradna, pomaly chystam papiere co musim ponosit kvoli materskej 😁

jasmine_3
20. júl 2023

@viv009 Ahoj. 🙂.Ja som práve 25+1 akurát bojujem s opuchajim nôh, ale je to krásne keď začne kopať a pohyby uz tak krásne cítiť. Všetko to trápenie stalo za to ❤️

zdenkak87
20. júl 2023

@jasmine_3 mne v prvom tehotenstve neskutocne opuchali nohy, nic som nemohla obut len baleriny. Teraz vobec 😁

jasmine_3
21. júl 2023

@zdenkak87 tíško zavidim, ja mam pocit ze sa mi ochvilu koža roztrhne na nohách. Mam strach z tej preeklampsie

mitkab
Autor odpoveď zmazal
mitkab
22. júl 2023

@viv009 zajtra 26+0 a každý si myslí že som nejaký ten 4ty mesiac a my už pomaly na druhý týždeň ideme do 7mesiaca ..u mňa je najhoršie to ze mňa boli strašne kosť na päte moje ploche nohy inak vsetko ok len keby ta kosť nebolela bolo by všetko ok je to niekedy až tak ze neviem chodiť..teším sa ze rastiete❤️🥰

mitkab
22. júl 2023

@katarinaforever nevadí tešíme sa s tebou a gratulujem ❤️🥰

viv009
23. júl 2023

@katarinaforever
@mitkab
@jasmine_3
@zdenkak87
Super samé dobre správy ❤️ Katarína to vobec nevadi chvala bohu a vďaka ze ro vyšlo, držím palce a dobehneš nás potom 😊 ja som akurat 27tt vsetko dobre ženy sem tam nejaké kŕče v nohách a maly asi futbalista bude lebo dakedy dáva o sebe riadne vediet 😅 a okrem kíl na vyše nic take strasne chvala bohu

jasmine_3
18. okt 2023

Ahojte kočky tak čo ako ste na tom? Už by mali byť pomaly naše bábätka na svete. 🙂

zdenkak87
18. okt 2023

@jasmine_3 nasa uz je 🙂 16.10.2023, 3280g, 50 cm, Nelka 😊

jasmine_3
18. okt 2023

@zdenkak87 nadherna bábika 😍😍😍

zdenkak87
18. okt 2023

@jasmine_3 dakujeme 😊

katarinaforever
autor
19. okt 2023