KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@katarinaforever ja som vtedy testovala az na 12den 😊 kolko mas za sebou uz vkladov a kolko deticiek?
@janulka1351 ahoj jeden vklad -jedno dieťa ❤️ no ja som už na 7 den mala pozi test a poriadne
@katarinaforever tak to si stastny clovek 😉 ja som z prveho cyklu mala 3 vklady a 1 dietatko (synceka) 🥰💗
A z druheho cyklu boli 2 embrya...prve skoncilo ako MA v 8tt a teraz idem po druhe embryjko.
@janulka1351 držím ti palce nech ti to vyjde 🤗 no veď šťastie asi áno, ale neviem aká je šanca že vyjde aj druhé na prvý krát ? 🫣 uvidíme, myslíme pozitívne.
@katarinaforever dakujem velmi pekne 😊 aj tebe drzim palce. Tak vies sanca je vzdy. Poznam jednu babu ta mala z prveho cyklu jedine jedno embryo a ma z neho dcerku...ked chceli surodenca tak isli do druheho cyklu z ktoreho mala opat jedno jedine embryo a podarilo sa,ostala tehotna a v marci bude rodit.
Takze sanca stale je 😉🍀
@katarinaforever ja dufam ze je vysoka a asi aj zalezi aku " znamku " ma co znie dost hlupo ale je to tak🙄
Kočky všeeetkym vám držím pršteky a na Vás myslím mňa to čaká tento piatok prvý vklad po 3ivf...modlím sa za nás...+mam otázku v piatok mám vklad a menzes mi vychádza na pondelok mam strach 🥺je to ok či ako to oni vedia ze ma tak naplánovali?
Žienky držím vám veľmi palce. V piatok sme mali mať ten vklad, žiaľ stala sa mi jedna vec, som po zákroku... Takže to musíme presunúť. Želám úspešne vklady ❤️❤️❤️
@biem22 co sa stalo ak sa smiem spytat
@motylik273 žiaľ nahmatala som si Bartholíniho žľazu, museli mi ju narezať v narkoze a vyčistiť :/ . Musím sa zatovat poriadne na ďalší vklad .
@biem22 to mi je luto drzim palceky pri vklade musis byt silna
@alex5896 17.2. Idem na sono tak ak sliznica bude pripravená pekna na vklad tak ako počítam že po 5dňoch tak 22.2. Možno bude vklad.. O to krajšie by to bolo, so snubencom sme v ten deň 4roky spolu 🍀🤞😇 veľa šťastia
@alex5896 ako myslíš známku ?
@janulka1351 ďakujem uvidíme ale už ma láka sa testovať len neviem či mám to bruško nafúknuté z liekov alebo niečo sa chystá 🙂
Ahojte
Chcela by som sa opýtať / poradiť lebo už trošku pracujú nervy. Som po druhom vklade KET, prvy vklad - zo začiatku pichanie v podbrušku, bodava bolesť, potom tehotenské priznaky nechuť a podobne, potom pozitívny test ktorý potom slabol a bolo z toho biochemické tehotenstvo. Teraz sme po druhom vklade, podbrusko poboluje ale nemám žiadne ine priznaky, sice dnes je to len 6 den ale uz mam obavy a ani neviem co si myslieť. Moze to byt aj bez piznakove, hoc prvy krat to nevyšlo ale priznaky boli ?
@viv009 podľa mňa môže ja som mala prvý krát Ket - úplne bez príznakov iba jemne nafúknutá - asi z liekov a vyšlo zo mám syna. Teraz mám druhé vklad dnes 5 den po a mám návaly tepla a tvrdé brucho a nechuť do jedla. Kedy sa budeš testovať ?
@katarinaforever tak dufam ze to dopadne dobre aj pre mňa len uz porovnávam s prvým vkladom. Ja som dnes 6 den a držím aby som vydržala aspon na 10 den a to spravím aspon test 😅 inak na krv mam ist 16teho. Ty ?
@viv009 držím ti palce 🙂 ja testujem 10.2 a krv mám 17.2
@katarinaforever aj ja držím palce potom daj vediet 😊a nie je skoro test myslis ci uz to ukáže ked nieco?
@katarinaforever to verim ze ta to uz laka ale pokial som dobre postrehla a ratam tak dnes si este len 5dpt co mi pride dost skoro. Ja som sa vzdy snazila vydrzat aspon do 10dna,ale chapem ze nie kazdy je taky.Neboj verim ze to bude stat za to 😉🍀🙏
@viv009 no ja som sa testovala v 7 den pri prvom Ket a už som mala čiarky. Vyskúšam ale viem že je to skoro 🙈
@katarinaforever tak držím palce 🙏 čítala som vela ze niektoré mali dve krásne čiarky uz 7 den niektoré až po 10 dni tak je to asi rôzne ja sa pokúsim vydržať nejak 😅
Ahojte 🙂 tak už len 2 dni a v piatok ma čaká môj prvý KET ❤ Modlím sa, verím, teším sa, ale mam aj strach.
@viv009 no ja som presne tak mala naozaj krásne čiarky. Každý je asi iný 🙂 držím ti palce 🤗
@jasmine_3 drž sa 🙂
@viv009 kedy si mala vklad ?

@janulka1351 ja som na 7 den mala krásne čiarky pri prvom tak sa určite v piatok testnem😅