KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@viv009 ďakujem ti tiež ti želám nech to vyjde 🤗
@viv009 ahoj máš nejaké príznaky ?
@katarinaforever nie vobec nic okrem bolesti brucha ty ? Zvažujem ze zajtra skusim test asi to je aj tak jedno
@viv009 ja som nafúknutá ale to asi z progestenal
@katarinaforever a test si si dnes robila nakoniec?
@viv009 ahoj robila ale čítala som že je veľký rozdiel medzi ET a Ket a keďže toto je Ket tak je to príliš skoro. Ja mám dostať MS až v budúci sobotu. Na teste je duch - aspoň ja ho vidím 😂🙈kedy ideš testovať ?
@katarinaforever aha tak netusim aké sú rozdiely ale ja som nevydržala a spravila tiež 😅 ale skoro aj na mňa dnes mam 8 dnes ale no test celkom vyšiel, len netesim sa este do predu lebo aj pri minulom biochemickom som mala pozitívny test. Tak ze radšej počkám na neskôr a na krv. A tebe tam uz tiež vidno ducha 😍
@viv009 rozumiem a presne viem aké to je mať úplne pozitívny test a nič z toho. Držím palce nech nám to vyjde 🙂
@katarinaforever verim ze ano 🙏
@viv009 ahoj kedy máš dostať MS ? Len sa pýtam prečo lebo mne trošku nesedí ten vklad 🥴 ja mám dostať MS až budúci sobotu a vklad som mala pred týždňom. Ovulácii mám až v priebehu budúceho týždňa. Ja viem že asi vedia najlepšie kedy len ma to zneisťuje. Dnešný test
@katarinaforever netusim ja som brala duphaston aby som menštruáciu dostala lebo nemala som pravidelne, a ja nedostanem pokiaľ berem stale Estrofem a ten vysadím až ked povie doktor a potom pride mensturacia, no dufam ze uz nebudem ani mat 😊
@katarinaforever ale test vyzera lepsie jak vcera 🍀
@katarinaforever ahoj je to tam gratulujem len nech všetko dobre dopadne 🍀
@viv009 ano vyzera ale tiez som opatrná 🙈😂
@mitkab ďakujem želám ti tiež nech to vyjde
@katarinaforever ďakujem bude dobre verme si 🙏
@katarinaforever úplne ta chapem ale treba veriť, ved raz sa to podariť musí ❤️ tak nech je to tento krat 🙏
@viv009 no mne prvé vyšlo 🥰 a bol by zázrak kedy aj druhé hneď, ale uvidíme 🙂 mám veľa pokusov ešte som spokojná. Tebe to určite vyjde držím palce nech sa to udrží

@katarinaforever 2.2 😊 tak držím palce aby tam aj teraz svietili krásne čiarky