KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@katarinaforever to mi je luto 🙄 ja idem na krv az 20teho dnes som zatial 4den po et tak drzim ti prsteky aby to vyslo po dalsej ms
@mitkab dakujem a zabera to aj na hrdlo?
@motylik273 ved prave nemam uz take oopuchnute mandle uplne ze parada za mna fakt skus ak ti to nebude chutit nepij to ale mne to taaaak chutii ze mnaam ale fakt pomohlo
niekto tam dava aj zazvor ale ja nie ja ho neznasam sprav si len take ake som ti napisala uvidis skus potom napisa ako
@mitkab dnes rano som uz vracala vodu a hlieny a kazdu minutu sa mi vjaka neviem do seba dat nic teploty nemam davam si paralen vecer som mala 35,5
@motylik273 no to som mala aj ja tie hlieny je to lepsie ustupili skus fakt theraflu co som ti poradila
@mitkab dakujem skusim nech sme uz cim skor zdravucke musime byt silne 💕
@motylik273 neďakuj rado sa stalo nech pomoze oddychuj vela ❤
@andydu Dakujem. Bola som tam dnes a nakoniec sme sa dohodli,ze ak budu 2 oplodnene,tak dame cerstvy a ak by to nevyslo,tak potom o mesiac KET. Zaujimalo ma to preto,lebo oni odporucaju vzdy KET, ze je dobre, ked sa transfer vykona v co najprirodzenejsom cykle bez hormonalnej stimulacie. No mna laka skor ten cerstvy. Ale uz sme sa dnes dohodli. Este raz dakujem za radu. 😊
@zuzana11223344 To znie ako plán 💪... Tak budem držať palce nech to všetko vyjde ako má 😊🤞
Ahojte dievčatá, tiež sa pridávam budem mať ket 20teho keď všetko dobre dopadne zatiaľ užívam estrofem. Bude to môj druhý vklad . Prvý bohu žiaľ sa nepodaril
@diankadill ahoj mam vklad 20 teho uzivam estrofem od dnes inj. Progestanel a tabletky na vklad a od pozajtra injekcie co su namiesto fraxiparinub☺️
@diankadill držíme ti palce ☘️ určite dá to podarí
@diankadill drzim palce podari sa to 🍀

@zdenkak87 je totaaam krasa gratulujeeeem drzte saaa ❤