KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
Aj ja len nech je nás viac 🙏🥰
Ahojte. Prosím vás chcem sa spýtať vás, kt. to vyšlo, čo ste si našli 2 čiarky na teh. teste, do akého centra chodíte? Kde vám pomohli a po koľký krát?
@zuzana11223344 iscare ☺️ spokojnost pristup ☘️ prve ivf prvy vklad mam rocne dietatko v pondelok ideme do druheho vkladu ☺️ uvidime 🙏☘️
@alex5896 Tak to ma tesi,ze vam to vyslo. My sme boli tiez v Iscare, ale 2x neuspesne,tak sme presli inde a zatial ani tam sa nam nedari. A v iscare ste boli v BA alebo v MT?
@zuzana11223344 v MT a vy kde ste boli? ...to ma mrzi a teraz ste v akom centre ja nemam moc prehlad ani kolko ich je .
@zuzana11223344 ahoj my sme boli v gyncare 2 neúspešne a potom sme prešli do Brna do Reprofitu a druhý vklad vyšiel
@alex5896 Tiez sme boli v MT a potom sme presli do Heliosu v MT.
@viv009 Super,gratulujem. Pocula som,ze Brno je celkom fajn. Len skoda,ze to je daleko.
@zuzana11223344 tak za mne úplne top, ďaleko aj dosť to stoji ale úplne iný prístup sj vsetko ako tu
@motylik273 ahoj ako si dopadla dala si to aj cez chorobu? Ja idem zajtra a zacinam byt chora nwm co robit budem volat
@alex5896 ahoj nakoniec som bola, vsetko ok. Este sa liecim. Stredu mam vklad. Zajtra ides na opu?
@motylik273
@motylik273 mala si aj teploty?na ket idem
@alex5896 teploty som nemala len hlieny aj my potom povedali po prebudeni ze som mala problemy s dychanim ze som bola uplne zahlienena a nos mam doteraz upchaty nonstop len soplim.. drzim palce daj vediet ako to prebiehalo mna to caka stredu .. kolko mas bubliniek? Davas dve ci jedno
@alex5896 caute kočka tak komu sa to nakoniec podarilo ? Ja mám nový vklad 1.3 tak dúfam že druhý vyjde 🙂 držím vám palce
@katarinaforever ahoj. 🙂 ja mam krv v piatok ale testy mam krasne pozitívne aj klasicke aj digitálne 🙂
@katarinaforever drzim palceky ja som prvy den po vklade len s malou sa tazko dodrziava kludovy rezim testovat sa sama nebudem 6 teho idem na krv ☺️
@jasmine_3 jej to sa velmi teším 🙂) prosím daj vedieť ale učíte to bude pozitívne 🙂
@alex5896 ďakujem pekne držím palce a môžem ťa podporiť, doktorka mi tiež povedala že tie močové testy sú absolútne nepresne a minul týždeň mali dva prípady negatívneho testu z drogérii a pozitívnej krvi 🙂

Ja sa uz stracam kolkym sa vlastne podarilo teraz ☘️🙏☺️