KET - február 2023
Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️
@zdenkak87 tak to drzim palce aky si den?
@motylik273 4.2. Som mala ET
@zdenkak87 🥰🥰🥰 tak to je vyborna sprava ja som 5dpt
@motylik273 kedy sa chystas otestovat?
@motylik273 kedy sa ides testovat ja som 6 den chcem vydrzat do piatka sa netestovat....ale nwm ci to dam
@alex5896 dnes som to skusila ale vysledok je velmi slaby
@motylik273 tak budem drzat palce ja chcem ten piatok rano uz odpocitavam hodiny...ku doktorke na krv kedy ides
@alex5896 dakujem no mohla by si skusit dnes aj ty jeden testik 🥰🥰🥰
@motylik273 ahoj tak my čakáme na 10.3 ❤ ultrazvuk ...veríme že všetko dobre dopadne klontrolné HCG druhé 22.2 . 314,4 včera som zašla k dr svojmu na ešte ďalšie kontrolné tak čakám výsledky ale budú až poobede nakoľko až poobede ordinuju ...pevne verím že je všetko ako má byť .🙏❤
dievčence veľmi sa s Vami teším , že všetko ide ako má byť ...hlavne veľa síl a zdravia prajem a aby nás tu bolo čím ďalej viac ❤
@mitkab super tesim sa s tebou ❤️❤️❤️❤️ drzkaj sa hlavne relaxuj ❤️❤️
@motylik273 ďakujeme na tie stavy ktoré mám sa snažím len oddychovať spala by som v kuse ale stále verím že bude všetko dobré 🙏
@zdenkak87 ty vole už si napamatam prve sakra ale to som bola na 10den ET a to bolo 20.2 a veru ze si nepamatam hcg stej radosti ale potom som šla na kontrolné stredu 22.2 a bolo 314.4 a hovorili že veľmi pekne rastie a chcela som ísť v piatok ešte k svojmu dr ale neordinovali tak som bola včera a čakám na poobedie cca kolo 14tej bude volať sestrička ...pevne verím že je to ok ..kvázi by to malo byť oveľa vyššie ..

@motylik273 ja cakam na prvy ultrazvuk, vo stvrtok 🤞