icon

KET - február 2023

katarinaforever
3. feb 2023

Poďme sa podporiť 🙂 všetkým držím palce ☘️

Strana
z18
zdenkak87
28. dec 2023

@mitkab ja som si vazila vsetko, kazdy den som vazila kolko zjedol, ked jedol tak ze 100g a viac uz som mu nedavala mlieko za tym, ani nevyzadoval. Teraz ani tych 100g nezje na obed 🤦‍♀️🤦‍♀️ ale uz som rezignovala, neumiera od hladu. kolko zje, tolko zje. Inak by som uz zosalela z toho "jedenia" 😁

mitkab
29. dec 2023

@zdenkak87 aha ze si si vážila no to budem asi aj ja hľadať a googlit koľko čoho a ledy papat a ako prikrmovat tiež nesom v tom ako druhe maminy sak mam prvé dieťa v živote tak som zvedavá ako to bude ach jaj ..dúfam že to bude lepšie ako led ho dávam na bruško lebo je lenivec..keď sme na bruchu ne a ne aby sa držal keď ho masíruje alebo sme u Dr tak sa ukáže jaky je frajer na brusku a dokáže sa držať proste môj syn je jedna maska..🤣🤣tak dúfam ze s prikrmamy to bude lepšie a nebude baviť divadlo..

zdenkak87
29. dec 2023

@mitkab no aj ja som pri prvom stresovala a citala a googlila a vazila. A poton ked po roku zacal odmietat jedla tak este vacsi stres ze nic neje, malo spapa. Uz som rezignovala. Nesledujem, neriesim. Ked je hladny naje sa, neumiera od hladu 🤣🤣🤣 pri prvom je to vzdy horsie, este sa len ucis. Pri druhom uz velmi vela veci tak neriesis 🤣🤣

mitkab
30. dec 2023

@zdenkak87 veru ešte si aj zapisujem kedy papal kakal úplne vserko lebo niekedy človek nepamätá ledy co a ako..verím že to nebudem až tak prežívať ale tak prvé to je stále tak...ak bude druhé už to určite nebudem brat tak ako pri prvom...ale tak teším sa na prikrmi no už len začať a verím ze nebude odmietať lebo nás je papkac veľký.🤣🙈

zdenkak87
30. dec 2023

@mitkab to si aj ja zapisujem, mam na to aplikaciu nech si nemusim pamatat 😁😁

mitkab
2. jan 2024

@zdenkak87 ja si píšem do zošita nerada s mobilom v ruke 🤣🙈

zdenkak87
2. jan 2024

@mitkab tak to by sa mi nechcelo zas stale hladat zosit. Ako sa poznam niekde by som ho zalozila alebo nas dvojrocny by ho zlikvidoval 🤣🤣

mitkab
2. jan 2024

@zdenkak87 ale ja ho mal pekne pri mlieku pro davkovaci na linke veľmi pekne to tam ladi

zdenkak87
2. jan 2024

@mitkab tak to mas pekne zorganizovane 😊😊 ja lietam okolo toho nasho dvojrocnejho, mala v nosici tak som rada ze si to aspon do telefonu tuknem narychlo nech mam kusok prehlad 😆😆😆 ked som mala prve som si hovorila ze kolko casu a roboty je okolo babatka. Teraz mam pocit ze to je v podstate nic, len nakrmit, prebalit a uspat 😃

Strana
z18