KET - júl 2022
Ahojte, bola ste niektorá teraz v Júli na KET? Nech necakam na výsledky sama 🤭
Ahojte baby 😍 teším sa aké krásne spravy tu máte.🍀✊.. Gratulujem... Ja som dnes 4 deň... 🍀🍀 Tak tfuj tfuj pre všetky 😍😊
@matka98765 no dalsi postup je až 1.8 kontrola v centre lebo na krv som bola u svojho lekára ..tak dúfam te vsetko bude ok ❤️ Ty sa ako cítiš?
@andyds tak dá sa, mam také mierne bolesti v podbrušku, tak mam obavy stále :/ ja ešte v pondelok na krv idem, dúfam, že hcg budem mať oveľa vyššie a potom budem volať do centra 🙂
@matka98765 určite áno, hlavu hore ;) ja som tiež mala slabé bolesti, ale ze to je normálne 🙂
@brnacik ja som dnes tiež 9ty deň po vklade a už sa nemôžem dočkať pondelka aby som išla na krv tak si držme palce
@83monika83 budem veľmi držať palce 🤞
Baby kedy ste si robili test?
@dasena30 ja som si robila na 9 deň a už mi ukázalo 🙂
@dasena30 mne na 7 deň ukázalo len ducha a na 8den zas len ducha no na inom teste a uz netestujem ,vydržím do zajtra a idem už na krv
Nie až od druhého dňa
My veru nič... Uvidíme podla testov.. Ale ak by som mala pozitívny počkám do krvy a podla toho co povie lekár
@matka98765 ahoj, no ako si dnes dopadla? Akú máš hodnotu Hcg?

@brnacik ahojte skupinka som rada že sa svami môžem aj ja podeliť o moje skusenosti je tu niektorá čo je prvý deň po KET?