KET - júl 2022
Ahojte, bola ste niektorá teraz v Júli na KET? Nech necakam na výsledky sama 🤭
@misulkamirkova22 ahoj aj ja idem v piatok na kontrolu a zaciatkom septembra by mal byt vklad 🙂
@matulqa102 heh tak teraz to už ale že úplne vyjde na rovnako a kam do centra chodíš ? Ja do helios Košice
@misulkamirkova22 ja do Kosic ale do Splnu
@matulqa102 tak daj potom vedieť kedy máš vklad 🙂 ja ti tiež napíšem 🙂
@matulqa102 tak ja idem v utorok 30.8. O 11:30 na vklad
@misulkamirkova22 ahoj mne to odlozili az na oktober ...tebe ako dopadol vklad? 😊
@matulqa102 vyšlo to ale včera som v 6tt potratila 😢😢😢
@matulqa102 a prečo ti to odložili ?
@misulkamirkova22 to ma veľmi mrzí 😔
@misulkamirkova22 tak to ma mrzi :( ides na dalsi pokus? ...ja vlastne ani neviem preco to posunuli dosla som na kontrolu po MS a povedal ze ak pridu bajblizsie tak si mam davat tabletky a mam prist na kontrolu a podla toho urci den vkladu
@matulqa102 jaaaaj 🤔 ja áno ideme ďalej ale teraz musím počkať kým sa úplne vyčistim a potom na ďalšiu menštruáciu a až tak
@misulkamirkova22 to mi je lúti
@misulkamirkova22 ahoj misi ako ste na tom ja len teraz som zacala brat lieky v utorok idem na ultrazvuk a povedia mi ze kedy bude vklad... sa ti riadne natiahlo od augusta
@matulqa102 no natiahlo sa to veru riadne u nás to bolo trošku komplikovane tak dnes mi skončila prvá menstruacia od potratu a musím počkať ešte na jednu a až tak ísť na vklad takže asi až v decembri bude ďalší vklad 🙈
@matulqa102 tak daj potom vedieť že kedy a držím palce
@misulkamirkova22 ahoj akurat som po vklade 🥰 tak budem mysliet na teba buduci mesiac ✊✊
@matulqa102 ďakujem držím palce aby všetko dobre dopadlo ❤️

@matulqa102 ahojte baby tak ako ste dopadli ? Ja som mala pozitívny test tesne po mrche ešte pred vkladom ale šlo o biochemické 😩 tak sa to cele posunulo a musela som čakať na ďalšiu mrchu ale v piatok už idem na kontrolu pred vkladom tak hádam už teraz to snáď vyjde 😍