KET: Má pomalé rozmrazovanie embryí vplyv na úspešnosť?
Ahojte,
bola som na KET a bolo mi povedané, že embryo sa pomalšie rozmrazuje, resp. nafukuje. Rozmrazovali ho ráno, KET bol okolo obeda. Nepovedali mi, že na koľko % je rozmrazené, len že má šancu to dohnať v maternici, pretože podľa embryologičky bolo životaschopné. Keďže sa mi to stalo už druhý krát, tá istá situácia bola aj pri prvom KET a ten nevyšiel, neviem či im mám ešte veriť a nevkladajú embryá len tak pre peniaze. Momentálne ešte neviem či druhý KET vyšiel. Je tu niekto s podobnou skúsenosťou a dopadlo to dobre?
@avatar2024 Ano je to individualne 🙂 Ja som pri prvom Kete mala uz na 3 den priznaky, mam synceka, teraz skusame surodenca, lebo sme mali posledne embryo. Skusim este jedno kolo a ak to nevyjde, necham to uz tak 🙂 Tak uvidime, ale dakujem pekne za podporu a aj Tebe vsetko dobre do uspesneho konca ☺️☺️

@nikoleta999 sance urcite je a priznaky moc nehledej.. me pobolivalo bricho v den transferu, ale to bylo po zakroku. Treti den lehke menstruacni krece, ale kdybych se nepozorovala, tak si toho ani nevsimnu. Jinak vubec nic a pak az okolo devateho/desateho dne velky hlad a castejsi chozeni na malou. Prsa a obcas lehka nevolnost az ted v 7tt. Mela jsem to stejne i u prvniho tehotenstvi, takze na priznaky casu dost. Preji hodne stesti, at to vyjde a dockate se miminka ❤️