KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
@cetrin áno, treba veriť do poslednej chvíle 🫶🫶
Ahojte baby 😥😥😥😥 práve som sa dozvedela že to zase nevyšlo HCG 1
@ywone och, mrzí ma to. Nevzdávaj sa
Ani nam nevyslo… krv negativna
@cetrin och baby akási neúspešná skupinka sa tu zišla 🥲
Bojujeme ďalej 🫶❤️
Ani u nás sa zázrak nekonal, hcg klesá, čo je na jednej strane dobre 🙂 tento mesiac ideme zas 🙂 veľmi nám to všetkým prajem aby sme sa dočkali 😊
@stanka562 super, nevzdávaj sa 🙂 ja idem na kontrolu teraz v utorok 6.6 tak verím, že bude všetko pripravené a ideme nato znova 🥰
@gina6 ďakujem 🙂
@marinecka95 áno, som presvedčená, že to vyjde, držím aj tebe palce aby bolo všetko v poriadku ✊😊
@stanka562 ďakujem 🫶
Verím, že nám ďalší pokus obom vyjde 🫶❤️
Takže dievčence 9 deň a test negatívny, zajtra mám krv. Takže asi môžem vyhlásiť že tento vklad nám nevyšiel (u nás sa chodí na krv už na 9 deň,len dneska je nedeľa). Celý čas som cítila že to bolo nijaké iné ako predošlé vklady...... Ešte máme 2 🧊,tak aspoň šanca na úspech ostáva 🙏🏻. Možno budeme spolu v júlovej skupinke 😉😘!
Ahojte dievčatá, tak ja som sa dnes otestovala, ale partner musel pozrieť prvý ja som sa bála a sú tam //. Ja som sa síce už aj včera otestovala, ale nepozrela som sa 🙈 a dnes ráno, keď bol test pozitívny, tak som išla pozrieť aj tie včerajšie testy a tiež tam boli // 🙏. Zajtra ráno krv tak dúfam, že HCG bude dosť vysoké číslo.
@tatianam88 krasa 😍 gratulujem 🙏
@tatianam88 jej, krasa 😍 potom napis
@tatianam88 gratulujem 😍😘
Takže definitívne - negatívne 🫡
Dievčence, ktorým sa to podarilo želám krásne tehotenstvo,nech to dotiahnete do konca 🙏🏻🙏🏻🙏🏻!
Nám ktoré ešte musíme náš boj bojovať ďalej želám nech budúci vklad je hlavnou výhrou!
A stretneme sa v júlovej skupinke 😉😘
Majte sa krásne ❤️
ahojte dievčatá, tak výsledok HCG z krvi 382,20😍 zdá sa mi to trochu málo, či? Budem sa za vás ostatné modliť, aby vám to dobre dopadlo pri ďalšom vklade. 🙏 😘
@tatianam88 gratulujem ☺️ a ktory den po transfere si mala krv?
@nikii51 ďakujem ❤️ ja som bola na 14 deň, keď som volala na recepciu do CAR tak mi nevedela povedať, či je to v pohode tá hodnota. Ja si pamätám ako mi doktor pri vklade povedal, že hodnota by mala byť okolo 1000. Neviem, či mám ist o 2 dni na krv 🤷
@tatianam88 nie som odbornik, ale ak som spravne pochopila, dolezite je, aby sa to kazdym dnom znasobovalo. Cize nic neni stratene 🙂 neboj.. len asi treba ist o par dni znovu, aby si videla narast. Ked si volala o vysledok, nepovedali ti co dalej?
@tatianam88
No výška hcg nie je na 14DPT ohromujúca ale dôležité je aby rástlo a násobilo sa.
Pripájam tabuľku hcg po KET.
Držím palce 🫶
PS: odber krvi na hcg určite opakovať aby sa odsledovalo či pekne rastie ale to ti určite v centre povedali.
@marinecka95 práveže mi to v CAR nepovedali, že mám ísť ešte na kontrolný odber, len či prídem k nim na prvý ultrazvuk.
@tatianam88 aha, no ja som vždy išla na kontrolný preto som si myslela, že to je tak v každom centre. do akého CAR chodíš ?

@gina6 dnes si 7dpt? Jooj uz nech sa tam daco zjavi 🙏