icon

KET - máj 2023

marinecka95
18. máj 2023

Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁

cetrin
2. jún 2023

@gina6 dnes si 7dpt? Jooj uz nech sa tam daco zjavi 🙏

marinecka95
autor
2. jún 2023

@cetrin áno, treba veriť do poslednej chvíle 🫶🫶

ywone
2. jún 2023

Ahojte baby 😥😥😥😥 práve som sa dozvedela že to zase nevyšlo HCG 1

marinecka95
autor
2. jún 2023

@ywone och, mrzí ma to. Nevzdávaj sa

cetrin
2. jún 2023

Ani nam nevyslo… krv negativna

marinecka95
autor
2. jún 2023

@cetrin och baby akási neúspešná skupinka sa tu zišla 🥲
Bojujeme ďalej 🫶❤️

nikii51
2. jún 2023

@gina6 ako lI 👻? Objavilo sa nieco? 🙂

nikii51
2. jún 2023

@cetrin
@ywone
Mrzi ma to 😔

stanka562
2. jún 2023

Ani u nás sa zázrak nekonal, hcg klesá, čo je na jednej strane dobre 🙂 tento mesiac ideme zas 🙂 veľmi nám to všetkým prajem aby sme sa dočkali 😊

gina6
2. jún 2023

@ywone
@cetrin veľmi ľutujem dievčence 🫂! Ale pokiaľ máte ďalšiu možnosť musíte veriť že sa to už podarí!
Ste úžasné a bojovníčky ktorým sa sen určite raz splní!
@stanka562 držím palce na ďalšie kolo 🫂🙏🏻!
@nikii51 ahoj 😉!ne žiadny 👻👻👻😁😁😁....ale keď do nedele sa tam neobjaví maľujem tam fixkou 🤦🏻‍♀️😂😁

marinecka95
autor
2. jún 2023

@stanka562 super, nevzdávaj sa 🙂 ja idem na kontrolu teraz v utorok 6.6 tak verím, že bude všetko pripravené a ideme nato znova 🥰

stanka562
2. jún 2023

@gina6 ďakujem 🙂
@marinecka95 áno, som presvedčená, že to vyjde, držím aj tebe palce aby bolo všetko v poriadku ✊😊

marinecka95
autor
2. jún 2023

@stanka562 ďakujem 🫶
Verím, že nám ďalší pokus obom vyjde 🫶❤️

gina6
4. jún 2023

Takže dievčence 9 deň a test negatívny, zajtra mám krv. Takže asi môžem vyhlásiť že tento vklad nám nevyšiel (u nás sa chodí na krv už na 9 deň,len dneska je nedeľa). Celý čas som cítila že to bolo nijaké iné ako predošlé vklady...... Ešte máme 2 🧊,tak aspoň šanca na úspech ostáva 🙏🏻. Možno budeme spolu v júlovej skupinke 😉😘!

ywone
4. jún 2023

@gina6 mrzí ma to. Ja ešte tak skoro nepôjdem na vklad, idem si robiť znovu vyšetrenia.

cetrin
4. jún 2023

@gina6 ja by som chcela uvidim ako mi to vyjde cele cyklovo 🙏💪🏻❤️

tatianam88
4. jún 2023

Ahojte dievčatá, tak ja som sa dnes otestovala, ale partner musel pozrieť prvý ja som sa bála a sú tam //. Ja som sa síce už aj včera otestovala, ale nepozrela som sa 🙈 a dnes ráno, keď bol test pozitívny, tak som išla pozrieť aj tie včerajšie testy a tiež tam boli // 🙏. Zajtra ráno krv tak dúfam, že HCG bude dosť vysoké číslo.

cetrin
4. jún 2023

@gina6 mrzi ma to … aj ja som to citila inak tentokrat … a ozaj to nevyslo…

cetrin
4. jún 2023

@tatianam88 krasa 😍 gratulujem 🙏

nikii51
4. jún 2023

@gina6 a tak som dufala, ze sa vam to podari 🙏🏻 skoda. Ale aspon ze mate este zamrazene. Raz to bude mat stastny koniec🍀

nikii51
4. jún 2023

@tatianam88 jej, krasa 😍 potom napis

gina6
5. jún 2023

@tatianam88 gratulujem 😍😘

gina6
5. jún 2023

Takže definitívne - negatívne 🫡
Dievčence, ktorým sa to podarilo želám krásne tehotenstvo,nech to dotiahnete do konca 🙏🏻🙏🏻🙏🏻!
Nám ktoré ešte musíme náš boj bojovať ďalej želám nech budúci vklad je hlavnou výhrou!
A stretneme sa v júlovej skupinke 😉😘
Majte sa krásne ❤️

tatianam88
6. jún 2023

ahojte dievčatá, tak výsledok HCG z krvi 382,20😍 zdá sa mi to trochu málo, či? Budem sa za vás ostatné modliť, aby vám to dobre dopadlo pri ďalšom vklade. 🙏 😘

nikii51
6. jún 2023

@tatianam88 gratulujem ☺️ a ktory den po transfere si mala krv?

tatianam88
6. jún 2023

@nikii51 ďakujem ❤️ ja som bola na 14 deň, keď som volala na recepciu do CAR tak mi nevedela povedať, či je to v pohode tá hodnota. Ja si pamätám ako mi doktor pri vklade povedal, že hodnota by mala byť okolo 1000. Neviem, či mám ist o 2 dni na krv 🤷

nikii51
6. jún 2023

@tatianam88 nie som odbornik, ale ak som spravne pochopila, dolezite je, aby sa to kazdym dnom znasobovalo. Cize nic neni stratene 🙂 neboj.. len asi treba ist o par dni znovu, aby si videla narast. Ked si volala o vysledok, nepovedali ti co dalej?

marinecka95
autor
6. jún 2023

@tatianam88
No výška hcg nie je na 14DPT ohromujúca ale dôležité je aby rástlo a násobilo sa.
Pripájam tabuľku hcg po KET.
Držím palce 🫶
PS: odber krvi na hcg určite opakovať aby sa odsledovalo či pekne rastie ale to ti určite v centre povedali.

tatianam88
6. jún 2023

@marinecka95 práveže mi to v CAR nepovedali, že mám ísť ešte na kontrolný odber, len či prídem k nim na prvý ultrazvuk.

marinecka95
autor
6. jún 2023

@tatianam88 aha, no ja som vždy išla na kontrolný preto som si myslela, že to je tak v každom centre. do akého CAR chodíš ?