KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
@tatianam88 zvláštne postupy teda no, že ťa neinformovali čo ďalej 🤷♀️ určite zájdi, väčšinou sa chodí o dva dni
Ahojte , som naozaj zúfalá a hľadám odpovede na svoju situáciu . 18.5 som absolvovala KET . Asi 6 testov pozitívnych v priebehu 5 dni a 1.6 čiže to bol 14DPT bola hodnota hcg 461 z krvi. 18DPT bola hodnota 700 , 19 DPT hodnota 1040 21 DPT hodnota 1600. Momentálne ležím 3 dni v nemocnici lebo som mala bolesti a trošku spinenie tak si ma tu nechali . Na sone ale nieje vôbec nič vidieť stále :( lekárka tvrdí že to je normálne že som 5+4 tt a že vtedy nemusí byt ešte nič vidieť . Na mimomaternicove mi povedala že to nevyzerá :( a ja neviem co si o tom myslieť . Vaše názory ?
@lucyfe Chuda, viem si predstavit co musis zazivat 😒 podla tvojich hodnot a tabulky co poslala
@marinecka95 to skor vyzera na tie nizke, podpriemerne hodnoty, ale podla mna nic neni stratene. Aj moj dr mi to hovoril, ze aj pri nizkom hcg to nemusi hned znamenat zly koniec. Asi len oddychuj a pozitivne mysli. Cas ukaze. Budeme na teba mysliet🍀
@lucyfe ahojky, ja mám tiež hranične nízke hodnoty HCG, ja idem v pondelok na ultrazvuk, ale tak akciu ❤️nebude určite počuť. Budem na teba myslieť, aby ti to dobre dopadlo 🙏. Daj vedieť ako sa máš. 😘
@tatianam88 ďakujem ❤️❤️ budem myslieť aj ja na teba . No ja zaktra asi z nemocnice a sono bohvie kedy mi dajú niekedy budúci týždeň až či bude už niečo vidieť vôbec alebo to už je stratené :/
@lucyfe
@tatianam88 ahojte, ako sa vam dari? Ako pokracujete? Dufam, ze je vsetko v poriadku🙏🏻🍀
@lucyfe 😥 to mi je strašne ľúto. Veľa síl ti prajem a neprestávaj veriť, raz sa ti to podarí 🙏
@nikii51 ahoj ja som bola na ultrazvuku a na krv v pondelok, lebo som mala to nižšie HCG. Na ultrazvuku bolo vidieť zatiaľ gestacny vak a HCG som uz mala 6300 🙏. Budúci týždeň idem ešte raz na ultrazvuk, tam uz mozno bude počuť ❤️. Pravdepodobne k uhniezdeniu doslo neskor, konštatoval doktor A vy ako sa mate?
@tatianam88 joj, to som rada, uz len nech vam to pekne rastie🙏🏻
ja som bola uz dvakrat na sono. To prve bol zltkovy vak vidno, to druhe sono uz tam aj pulzovalo srdiecko☺️ idem zasa v utorok, tak len dufam ze to bude pekne napredovat ako ma. Je to hrozne toto cakanie z tyzdna na tyzden…

@marinecka95 ja chodím do Heliosu KE, možno odbehnem ešte vo štvrtok na kontrolný odber.