KET - október 2020
Ahojte, je tu niekto, kto sa chysta na ket v oktobri? Nech sa podporime 🤗
@mikasz áno dnes sme boli že embrio bolo velmi pekne tak dúfam že to dopadne dobre
@milakrasna ja tiež budem rieši Prešov lebo to mám blízko,tak už ako povedia
@katrena1312 prvýkrát sa nám to podarilo hneď tak dúfam že aj teraz to bude dobre
Zdravím dievčatá. Zapájam sa aj ja. Chcem sa spýtať nemala daktora problémy s imunitou. Mám vysoké embryotoxicke cytokiny. Nasadili mi kortikoidy medrol a vôbec mi nezabral naopak mám ešte vyššie hodnoty. Išla som do tretieho vkladu s tým že mám vysádzať medrol postupne a nasadili mi infúzie intralipidov a fraxiparin. Mal niekto podobnú skúsenosť ? Bojím sa či to vôbec zaberie. Dnes som siedmy deň po ket a bojím sa testovať bo sa bojím ďalšieho sklamania. Pobolieva ma len trochu brucho a krize. A samozrejme prsia ale to z hormónov. Tak veľmi sa bojím že to nezabralo a moje telo stále bojuje proti embryu. A neviem či je na to dačo ako tu mrchu imunitu obísť.
@luciakovacova1986 v skupine IVF-rady, skúsenosti je veľa báb čo by ti vedeli poradiť

@luci19317 v BA imunovital nechceli nič.
Ved ked im budeš volať opýtaj sa ci im to treba. Hlavne ze budes mat termín a dovtedy si lístok vieš zohnať od Dr @adara777