icon

KET po chorobe

alexaka
1. sep 2025

Ahojte pocas pripravy na Ket som po 10 dnoch od nasadenia liecby ochorela. Asi som mala 1 noc teolotu lebo som sa potila v noci a potom len trocha sopel hrdlo mierne a sem tam zakaslem. Aj syn je chyteny vlastne cela rodina. V klinike povedali ze to nechaju na mna…Ket by mal byt teraz piatok 5.9 a priznaky silne som mala min stvrtok tu teplotu. Chcem sa opytat bol takto niekto skoro na ket po chorobe. Viem ze by sa malo cakat kym je clovek uplne fit avsak mne kazda priprava zhorsuje endometriozu a taktiez ine ochorenie co mam…Uz aj moja gynekologicka mi povolila tento posledny Ket a chce pozret laparoskopicky ….na zaklade toho sa neviem rozhodnut lebo zas dalsia priprava hormony zas dalsie zhorsenie stavu ….

dakujem

krasneleto
1. sep 2025

pockala by som

anonym_e8f2a0
1. sep 2025

Poviem ti nas pribeh, aj ked je trochu iny. Mali sme covid necely mesiac pred planovanym vkladom. Ja som z toho bola dost hotova, dokonca som spomenula mojmu doktorovi ze to radsej zrusime a on ze nie, ze to je uplne v poriadku. A ono to po x neuspesnych pokusoch, po rokoch cakania s dokonalymi pripravami, ono to vyslo. Tym nechcem povedat, ze sa clovek nema snazit aby sa pripravil na vsetko co najlepsie a v najlepsom stave, ale asi proste ak to ma vyjst, tak to vyjde. Nech sa rozhodnes akokolvek, viem ze je to velmi tazke, ale drzim palce nech sa zadari 🍀

alexaka
autor
Autor odpoveď zmazal
babushkaem
11. sep 2025

ja by som tiez do toho sla, niekde som citala, ze trochu oslabena imunia moze pomoct..